35

питър джаксън

преди 9 години

кинг-конг в неприсъща за него ситуация на напрегната мисловна дейност...хей,тикво...обади се на обама и си спести мъките,изчадие адово !

34

социолог

преди 9 години

Другарю , червен но много *** и неграмотен от 45 . С този аргумент направо обиждаш твоя покровител Станишев . Борисов е избран от суверена-народа за 9 пореден път на първо място. Така , че това е достатъчно .

33

Анонимен

преди 9 години

ЕЙ ЗАБЛУДЕНИТЕ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА ТАЗИ СБИРЩИНА? ХА ХА ХА ХА. БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ. КОИТО И ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ СЪЩИТЕ МИЗЕРНИЦИ. ОТ ОБРАН БОСТАН ЧАКАТЕ ДА НАБЕРЕТЕ ДИНИ ЛИ? ДА ЩЕ НАБЕРЕТЕ АМА НЕ ДИНИ А КУРОВАНКИ. КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО Е КУРОВАНКИ ДА ПОГЛЕДНА ЗАД СЕБЕ СИ ЗА ДА ВИДЯТ ЗА 25 ГОДИНИ КОЛКО МНОГО КУРОВАНКИ СА ИМ ГИ НАБИЛИ В ЗАДНИЯТ ДВОР.

32

Трезвомислещ

преди 9 години

Има ли смисъл да се коалират с от алчни по-алчни субекит?!? Тежко на България!Тежко на българите!Светлина в тунела не се вижда! Дали не сме в тунел без изход!?!

31

Посолство САЩ

преди 9 години

Борисов, беше ти поставена задача да унищожиш Атака и Сидеров, а не зорлем да го докараш на власт на избирите през март или април. Внимавай Борисов, внимавай много в картинката!

30

Наблюдаващ

преди 9 години

"Късно снощи, след като структурата и съставът уж бяха ясни на преговарящите страни, Патриотите обявиха, че не са съгласни с проекта на декларация."Авторката на статията или не е наясно или просто предтсвя фактите манипулативно. Точно защото проектът за декларация се РАЗМИНАВА с това, което уж беше ясно, затова и ПФ се разграничиха от нея.

29

Симеонов

преди 9 години

До СидеровИ АЗ!!!

28

Сидеров

преди 9 години

ИСКАМ МЕСТАН ПРЕМИЕР!!!

27

A

преди 9 години

Ами то не е като да ходиш по сюнети и да се возиш напред назад ,лентички от къде ще режеш вече ? А сега накъде след като бг.потъна съвсем? На фандъкова й дай само метро да строи.тези хора не са в ред изобщо .

26

Анонимен

преди 9 години

Докога на политическия ни пазар ще се самопредлагат пребоядисващи се ежеизборно едни и същи "полит-запъртъци"?

25

Маркс

преди 9 години

Много ми е напрегнато като го гледам как се гърчи в прегръдката на същества, които биха го разкостили без да им мигне окото. Шахматист бил, това бил, онова бил, сега ще те видим какво си, пфу!

24

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за Волен Сидеров,той обеща минималната заплата да стане 1000 лева,а минималната пенсия-500 лева и ИЗПЪЛНИ С ПЛАМ ОБЕЩАНИЯТА СИ.Доволен се качи на самолета и прослави България в колониалните страни-Франция и Германия,и още повече в освободена от фашистите Куба,заедно с други другари и другарки-освободителки.После тръгна за освободения от фашистите Крим,време е и да отиде в Северна Корея,единствено неосвободена/не посетена.С еднопосочен билет.

23

200% Увеличение

преди 9 години

А кой ще върне парите от Безсмислените избори?Ясно е, че изборите не решават НИЩО!Край на изборите! Пълна смяна на системата!Така няма да се оправят нещата.Вдигай тока с 200% и да се събужда вече заспалия Народ!Явно без вдигане на тока, ще си стоите заспали още 200 години!!!

22

ГЕРБ-КТБ далавери

преди 9 години

Махай се некадърна тикво, цял месец бавиш и протакаш с президента *** заради КТБ, та да може Вежди да направи цесия за няколко милион лева.

21

Анонимен

преди 9 години

като гледам ДПС е отново крупието в игралния дом.Крупието посреща новите играчи (РБ, ПФ, АБВ, ББЦ)Всичко е ясно от самото начало. Сделката е сключена, стратегията разписана. Бъдещото правителство ще бъде такова, каквото е спазарено дясно, с блокарски патаклами, фронтовашки изцепки, абевейски шушумигания, и с крупието за гарант.Уравнението изглежда така: 2 + 2 = 5Втората част от сделката е по-дългосрочна, за цели 5 години, и тя е Борисов президент. С гарант - крупието на прехода.

20

Анонимен

преди 9 години

Ще го направи със силата на мисълта!

19

Анонимен

преди 9 години

Направо го връщайте мандата. Българина явно иска Местан за премиер. И най-вече националистите.

18

Анонимен

преди 9 години

Бойко няма тръгване. Да кажа още нещо! Само да добавя. И сега последно! Айде стана утре!

17

Анонимен

преди 9 години

Абе какъв кабинет бе хора. Бойко трябва да е луд. Дори и да сглоби коалицийка за утре, това е къща от карти. При първия зимен повей ще се разпадне. След покачването наа тока, дали не ни чака нов сценарий с надути сметки януари, когато народът е най-охарчен след новогодишните празници?

16

БРАННИК

преди 9 години

Цял живот цирк.