166

И. Иванов

преди 9 години

Само Герб, само Бойко, да живеят ЕС и САЩ, да живее демокрацията, смърт на комунизма!

165

aaa

преди 9 години

Разпределиха баницата вече ! Почва ядене!

164

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Тоя сайт се превърна в безплатен клуб на пенсионера и на БСП.Предлагам да го направят ПЛАТЕН, та и ние нормалните хора да си пообщуваме.Стига вече аванта за Сърповете и Чуковете !

163

Анонимен

преди 9 години

Слугата на западните корпорации и повишение на тока и всички цени честито

162

Калашмиков

преди 9 години

Що,не може ли бе другарю Драгунов, да си изразяваме мнението..гледам тука има много активисти , хахахха.. Другарю вие дори не правите разлика кой е герберист, кой гражданин , а като гледам тука са отявлени фенове на путурите и серГейовете..

161

Пешко

преди 9 години

Много яко - Дпс и кутевци вият, та се късат. Не сработи ни един от пъклените им планове - да набутат дпс при Боко (коалиция бостан, дето ни прогулшиха ушите с нея), да набутат Бсп ("германския модел" уж), да набутат Бюрека (айде улеви гьотеборг). В момента трескаво търсят опорна точка, ама много немощен кутев - единственото, дето измисли е, че Рб и ПФ са излъгали избирателите си. Така е то - хората казаха без дпс и бсп

160

Узи

преди 9 години

На мутрата му давам месец- два докато настъпи змията по опашката. После пак ще търчат разни калимявки и ходжи да му баят. Това освен да краде и рекетира, за друго го не търси!

159

Развигор

преди 9 години

Добър вечер. :) От коментарите видях,че това е клуб на ПЕСИМИСТИТЕ. Къде мога да си купя членска карта за този клуб?Ще се радвам и аз да се присъединя към вас и да плюя и псувам.Ще ме направите щастлив.Благодаря. :)

158

American boy

преди 9 години

Браво бате Бойко! Само напред и Бог да те пази!

157

Драгунов

преди 9 години

Калашник, я си слагай предпазителя, да не изокам аз, че няма да ти хареше, герберазин ***!

156

Калашников

преди 9 години

По-добре мутра отколкото подмолен серГЕЙ , Абе вие в един офис ли седите.. с 10 компютъра , и хвърляте ли у вентилатора,...Янапишете какво работите,колко работници имате :) Мале какви саклети,мале..

155

Пешко

преди 9 години

Опорноточковците като този Антимутра вече са на ръба на истерията. Никой никого не е измамил, драги другарю, просто се търсеше формулата разни *** да бъдат държани далеч от властта, защото е пагубно за хората. Най-якото е, че и Бюрека, и оня Сайдера също са в миманса

154

AHТИМУТРА

преди 9 години

ИЗОБЩО НЕ СЪМ НЕДОВОЛЕН ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!!!!!НО РЕФОРМАТОРИТЕ ЯСНО ЗАЯВИХА ОСОБЕНО РАЗПРАН КЪНЕВ, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ!!!ЕЛЕКТОРАТА БЕШЕ НАПЪЛНО ИЗМАМЕН !!!!ТОВА ВОДИ НЕМИНУЕМО ДО ИСКАНЕ НА НОВИ ИЗБОРИ!!!!!!ЕДНА ГОДИНА БОРИСОВО УПРАВЛЕНИЕ И НАРОДА ПАК ЩЕ ИЗБЕСНЕЕ ПЛАНИРАНО Е ВЕЧЕ НОВОТО УВЕЛИЧЕНИЕ ОТ 10 % -ТА ЗА ТОКА ОТ ЯНУАРИ!ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДО КРАЯ СИ!НА БОРИСОВ ТОВА НЕ МУ Е ВТОРИ МАНДАТ ЩОТО НЕЗАВЪРШИ ПРЕДИШНИЯ !!!!

153

AHТИМУТРА

преди 9 години

РАЗВРАТНИЧЕСКИЯ БАРДАК И ПРЕДАТЕЛНИЧЕСКИЯ ФРОНТ НАПЪЛНО ИЗМАМИХА ЕЛЕКТОРАТИТЕ СИ !!!!

152

Калашников

преди 9 години

Пимене, тааа смрад не мисли :) ..днеска са им платили стотинки да фулят ,и гледай как го правят ,седи и пляска копи-пейст .Фулят ама ако ги накараш даседнат на министерския стол, ще има засечка..защо ли, ми щото в тиквуната нема никой.Отстрани е лесно..

151

Пешко

преди 9 години

*** не могат преживеят, че при Боко и въобще при други освен тях, има правила и закони, които се прилагат и спазват. *** не могат да преживеят, че при такива като Боко не могат да краднат безнаказано и отговорността е лична, а не нечия незнайна колективна. Точно на този принцип се изниза към Европата съвременният бай *** Сергей Дмитриевич, за когото не сме чули и половин думичка. А какво стана с Ицака Бисеров, дето го покриха превантивно?

150

AHТИМУТРА

преди 9 години

ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА РЕФОРМАТОРИТЕ И НФСБ СА ТОЧНО ТЕЗИ КОИТО ИСКАХА БОРИСОВ ДА НЕ Е НА ВЛАСТ!~!!!ИЗБИРАТЕЛИТЕ БЯХА ПРЕДАДЕНИ ОТ ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАХА!!!!!!!!

149

Анонимен

преди 9 години

сега - ще има правителство за да подготви още заеми да вземат , та да има какво да връщаме , червените открадната 15 милиярда за 6 месеца а тези сега квото е останало ще доглозат но - като раздадът държавните поръчки на нашите фирми ще избяга Бойко пак и ще си остави колата в калта - както веднъж вече направи живот на това правителство - до края на януари , а през това време червените ще натрупат сили

148

Пимен

преди 9 години

Хора,до кога ще оплюваме и хулим този или онзи,че е станал премиер???Кажете един който да е достоен за този пост.Не си мислете,че ако аз или вие застанете на това място ще оправим майката родина.Трябва да сме обединени и с общи усилия ще излезнем от тинята.Сами трябва да си помогнем.Не само да даваме ъкъл по сутрешите блокове на телевизиите,а дела трябват.Така ги виждам нещата.

147

AHТИМУТРА

преди 9 години

ЯВНО НА ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НЕГЛАСУВАЩ НАРОД И ГЛАСУВАЩ ЗА ПЪЛНИЯ *** БОРИСОВ МУ Е НУЖНО ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГРОБ ХАРЕМА БУДАЛОВ!ТОЗИ ЩЕ ДОУНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВО КАКТО ЗАПОЧНА ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ НЕ МУ СТИГНА ВРЕМЕТО!