172

Проба

преди 9 години

До АнонименНека девойкатаобвинителка да застане пред Детектора на лъжата. Сега.

171

!

преди 9 години

Полицията,ако продължава да тормози хората и после да се самооправдава и самоонивинява това ще се обърне срещу нея!Твърде много за малката ни държава стават полицейските престъпления и своеволия! Колко беше смешно да протестират полицаите за това да продължават да ги пенсионират рано с 20-те заплати на куп и в същата седмица избухна този скандал за момичето и те спряха.КОга МВР ще започне да поема отговорност,за да им има доверие обществото

170

Момичето лъже

преди 9 години

До момичето не лъжеКато заключение. Вие нямате аргументи, но имате желание да покажете на полицията в София, че тя няма право да се намесва в нарко-сделките на Горна джумая.Мисля, че тази полицайка има уникалният шанс да предизвика в своя защита първия народен протест срещу нарко-мафията в Горноджумайско.... в подкрепа на полицията.И това ще е уникално.Защото, полицайката е действала по правилата.За разлика от момичето, което лъже и спътниците й с криминални СВ-та. Полицайката е честен човек.

169

Анонимен

преди 9 години

Нека тази полицайка публично застане пред този полиграф ще смее ли? Иначе така могат да си казват каквото си искат.Май студентката трябва наистина да ги съди полицайката и колегите и в Страсбург,защото Бг полиция и съд са твърде зависими тромави,подкупни,безочливи институции

168

me

преди 9 години

И последно, престанете да се правите, че злоупотреби няма и никога не е имало! Полицейско насилие и злоупотреби има навсякъде по света, разликата е, че в нормалните държави, имаш право на справедливо разследване и наказание за провинилия се. В БГ полицайа може да пребива, опипва, изнасилва, гази деца, и колегите му вместо да почустват за свой дълг да разследват и да го накажат ако има прегрешение, се трепят да го спасяват. Правят всичко, освен да извършват СЛУЖЕБНИЯ СИ ДЪЛГ! Баси и държавата!

167

Нелепо обвинение

преди 9 години

Да видим цялото. Благоевградско, както е известно не само на Балканите, но и по цял свят е място на производство на дрога. Дори *** деменцирали старци и старици садят и отглеждат канабис.Намира се обаче една полицайка в София, която си позволява да направи рутинна проверка на известна крадла и пласьорите на наркотици, с които тя пътува в Ауди. Интересно с парите от какво купено :))И: Тази полицайка трябва да бъде строго наказана че се бърка в бизнеса чрез това напълно нелепо обвинение.

166

момичето не лъже

преди 9 години

До Момичето лъже Тя МВР може да проверява сама себе си,но също така може необективно и тенденциозно да проверява себе си,а това го видяхме всички!-скъсания ръкав на полицая,който твърдеше,че момиче скочило да го бие и му скъсало ръкава,окървавените протести и после доносите и проверките от полициятаВ България МВР не може да проверява себе си,щото не е независимо и обективно!

165

me

преди 9 години

Изобщо не става въпрос за вяра, става въпрос за процедура. Каква е тая проверка, в която се прави някакъв полиграф и се казва, че той е бил "издържан". Това да не е изпит, че да го издържиш? На полиграфа се задават определени въпроси, ние как точно да знаем какво са я питали - слънчево ли е днес, убила ли си Кенеди? Как да се доверим на изследване направено от неизвестно кой, с неизвестни въпроси, с неизвестни отговори, и с неизвестна вероятност за лъжа/истина?

164

ми да

преди 9 години

До meИ аз това казвам и май повечето хора са обедени,че полицията нагло манипулира нещата! Тези,които коментират в полза на полицията са или полицаи или техни роднини! През изминалата год. видяхме как полицията е в полза най-вече на политиците тя мачка,манипулира и проверява всеки неудобен.Аз на полицията и на тази полицайка няма как да вярвам!

163

me

преди 9 години

"Има записи от охранителни камери, но от 4-о РПУ не поясниха какво точно се вижда на тях." Четете ги тия статии. Това първо. Второ. ВСЕКИ ама ВСЕКИ човек на този свят, независимо от пол, възраст, и криминално досие има право да подаде оплакване за злоупотреба и да получи справедливо и обективно разглеждане. Тия локуми на тема стойност на полиграфа са си тъпотии на българския съд, в който всяка глупост няма безспорна, но има стойност и може да бъде взета предвид в зависимост от кефа на съдията.

162

Анонимен

преди 9 години

До meааа значи полиграфа не е доказателство -а приказките на една малка лъжла и нейните приятели с километър криминални досиета -са истина и трябва да им се вярва безрезервно така ли ???

161

Момичето лъже

преди 9 години

До meРазбира се,че не сте прав.Детектор на лъжата е доказателство, което няма безспорна, но има стойност. Няма безспорна стойност, защото трябва да се анализира целят комплекс от доказателствен материал.Второ. МВР може да проверява себе себе си.Четете законите.Както това може да прави впрочем всяко ведомство. Това не е изключение.Трето.Нито е на лице видеозапис, нито снимков материал, за да бъдат проверени. Такива няма.Кошаревски свидетели може да се намерят, но има и присъди за лъжесвидетел

160

Как пък не!

преди 9 години

До t-rexтова е лъжа и манипулация!Момичето си изкара удостоверение,което доказва,че няма регистрация в тъпата полиция,която не търси и претърсва престъпници,а обикновени мирни хора! Стига сте правели внушения подобно на ДС доносници,които искат да клеветят без доказателства хората.

159

Анонимен

преди 9 години

До момичето май не лъжеPOLIZAIKATA DA PREKARA OSTATAKA OT KARIRATA SI V SLIVEN,TAM SASHTO BARKAT PO RAZNI DUPKI.

158

Анонимен

преди 9 години

"Не знам защо момичето говори така" , но полицай и словоред са различни неща.

157

me

преди 9 години

Не знам кога ще разберете, че детекорът на лъжата не е доказателство! Никой съд не го признава, само вие си мислите, че е голямата работа. То има и такива приложения за андроид, на тях вярвате ли им? Първо МВР не може да проверява сама себе си, второ полиграфа не е доказателство, трето, след като има видео запис на обиска, той трябва да бъде показан и анализиран за манипулации. И да се потърсят свидетели. Докато това не е направено, жалбата на момичето остава валидна и трябва да бъде проверена!

156

Анонимен

преди 9 години

Много е странен този случай. Не виждам какво печели тази малката ако лъже, не защитавам и полицайката, прилича си леко на би.

155

t-rex

преди 9 години

до 229Към това да добавим и факта, че "потърпевшата" и почти всички които са били в колата са с криминални регистрации.

154

момичето май не лъже

преди 9 години

До Момичето лъжеи Вие от къде сте сигурна,че данните от детектора не са манипулирани или.че са верни?Как може МВР да проверява себе си? Не ни ли показаха от "Господари на ефира" със скъсания ръкав на полицай как се прави манипулация? Кой може да вярва на полицията,след като полицаите не се ползват почти с никакво доверие в обществото.Всеки май е бил потърпевш от действия и бездействие от страна на полицията,а бездействия бол.Така,че това за мен не са никакви факти,нито може да ес вярва на поли

153

Момичето лъже

преди 9 години

До АнонименТова не са внушения, а факти. Момичето и баща й безспорно бяха неискрени в твърденията си пред Тв. Те твърдяха, че има снимки на обиска. Такива снимки никъде не се появиха. Те твърдяха, че има свидетели на обиска. Нито свидетели, нито показанията им. Единственото валидно доказателство е в подкрепа на полицайката, а именно детектора на лъжата, който показва, че полицайката не лъже.Т.е. материалните основания не само не сочат, че полицайката е виновна, а сочат, че момичето лъже.