83

Анонимен

преди 9 години

НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ,НАЙ ОТПРЕД,ОФ,ОФ,НАКАДЕ ОТИВА СВЕТА

82

Анонимен

преди 9 години

Боже да се махат тия бе!Като не им харесва да се махат ама да видим къде ще отидат като за нищо не стават!

81

TheCitizen1

преди 9 години

продължение: -, искат ,искат - знаете ли какво ? Да няма реформи. Въпреки , че работещите намаляват , а населението застарява , пенсионерите се увеличават ежедневно. Същите тия не протестираха срещу най-гадното бългрско правителство - предходното , но сега са се активирали и демонстрират изпреварваща деятелност. Дали ще мине номерът им и този път?!

80

НН

преди 9 години

хрантутници, неграмотни арогантни ***. Никаква полза от тях, кражби,наркотици,проституция . И НАЙ ГЛАВНОТО И НА ПЪРВО МЯСТО В УСЛУГА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА, ОЛИГАРХИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНА КЛАСА. БИЯТ НАРОДА И ПАЗЯТ ДУШМАНИТЕ МУ. *** ДОЛНИ, НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ. ВИЕ СТЕ ЕДНИ ДОЛНИ ***.

79

Анонимен

преди 9 години

Олелий ...ду..*** да Ви е яко!

78

Анонимен

преди 9 години

И поради каква причина полицай и военни се воядт първа категория труд и искат да се пенсионират по-рано ? за миньори, шофьори в грасдкия и други рискови работи съм съгласен, ама специално тия невлагат никакви услилия в работата си, пък и осигуровки не плащат, че и 20 брутни заплати им дадът накрая, да не говорим за почивните им станции дето ходат на море за по 40-50 лева

77

TheCitizen1

преди 9 години

От 25 -години в страната ни МЕЧТАЕМ за ИСТИНСКИ СИСТЕМНИ РЕФОРМИ , но никой не ги започва... Защото точно тези които са заети в ПУБЛИЧНАТА СФЕРА се съпротивляват на реформи и ни БАЛАМОСВАТ с половинчати допълнения , изменения , съюзи, надставки и представки. Сега отново са се активирали , защото се опасяват , че е възможно да тръгнат така мечтаните реформи. Активирали са първо дежурните си келемета от полицейски служби , част от пожарникарите , надзиратели и някакви от българската армия. Искат ,

76

с

преди 9 години

Трудно може човек, който живее в България да изпита дори минимална симпатия и разбиране спрямо полицаите. Разбира се, не е правилно да се слага всичко под общ знаменател, но звучи някак много уместно. Да не говорим, че като ги гледам с тея червени клоунски носове, миксля, че обезателно трябва да ги направят част от униформата.

75

Анонимен

преди 9 години

Преди да искат повишение да докажат, че работят по-добре.

74

Ивомир варна

преди 9 години

има един *** пенсиониран старшина Гочев..работи във АСП СОД варна ..вечното му лафче беше..не ме ибе за младите..интересуваме заплатката пред банкомата и пенсийката

73

Анонимен

преди 9 години

Права за полицайте, не на милиционерите!

72

Анонимен

преди 9 години

Докато полицията и администрацията извършват определена дейност без която няма как и която някой трябва да върши то в армията лежането е жестоко. Всеки ден са ми пред очите, идват на работа и след 5 минутния сутрешен строй се започва едно пиене на кафета и дремане по пейките чак докато стане 16:30 за да могат да си тръгнат. Цял ден да се чудиш как да мине деня ти в лочене на кафе и решаване на кръстословица и за това ти си 1-ва категория труд и безброй привилегии. Бога ми това е лудост.

71

БАЙ ГЕЧО

преди 9 години

Доста гладна зима се задава....с тия бор4ове и тия прасета дето храним.....пробивай още няколко дупки на коланя заспалии народе, 4е ще ти скърцат ремъците зимъска!!!

70

Анонимен

преди 9 години

Къде се покри полицайката от Кюстендил, която през лятото и есента на 2013 г беше най-активна и биеше със най-голяма злоба протестиращите студенти?!Сигурно са я повишили?!

69

Мдааа

преди 9 години

6 пъти ми обираха магазина, е как поне веднъж не ги хванаха!

68

Анонимен

преди 9 години

Идва ГЛАД

67

Анонимен

преди 9 години

нека на тези които не им харесват НОВИТЕ УСЛОВИЯ - да напуснат системата!!Може некадърността им да е толкова голяма, че и при пенсиониране ТАМ на 75г ... ПАК да си стоят!!За съм сигурен че ще е така!

66

ИСТИНА

преди 9 години

ЕТО ГЛАВНИТЕ МАФИОТИ НА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ,, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СА МАФИОТИТЕ И УБИИЦИТЕ НА ТАЗИ СТРАНА

65

Анонимен

преди 9 години

имах съученик,който никъде за нищо не ставаше и накрая отиде в сержанско училище и стана полицай. срещах го няколко пъти,същия бандит си е само дето носи униформа и се чувства недосегаем

64

ИСТИНАТА

преди 9 години

Проблемът не е само в огромния брой нищо невършещи полицай с огромни превилегии и държавни бонуси, но и в абсурдно големите размери на държавна администрация!!! Само пресметненте колко милиона на месец струват тия бюрократи и номенклатур4ици на данъкоплатеца?! Уредили се на ленива службица абсурдистански тарикати и покрай тях цялата рода...прелистват хартии по цял ден, пият кафета и пушат цигари...и по командировки с нардони пари! Емиии...не слу4айно вземаме милиарди всеки 6 месеца!!!