24

Анонимен

преди 9 години

Роско,,да те светна мекотело жалко ,колкото и да не ви се иска на тебе и соросоидната ти гей шайка ,навлизаме в период на избори до дупка,защото народа е в окаяно икономическо положение и още тази зима като им дойдат на хората новите сметки с увеличената цена на тока ще се надигне такъв бунт,че ти е бедна фантазията жалък плевел И тогава хората като излязат на улицата няма да се лиготят с някакви пърформанси и гей паради на напушени ***,а ще излезе истинския български народ с коловете

23

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Американска подлого, въжето вече е сапунисано!

22

Анонимен

преди 9 години

Г-н "президент" да разбирам ли, че искате да отнемете правото на българина да гласува? Да разбирам ли, че вие представлявате една част от хората - тия, които протестираха до дупка, за да падне предното правителство, тия, които не влизаха в НС - върховния орган в България, а не вашата институция. Да разбира ли, че вие сте разединител, а не обединител на тази нация, защото, ако това е вашата идея, то вие сте за затвора, защото искате авторитарен режим, който не е в интерес на България!

21

Анонимен

преди 9 години

Президента е пич бе мушмороци ниедни.

20

от един Бългаирн 18

преди 9 години

в крайна сметка моя глас дето го давам със съвест толкова ли значи колкото гласа на някой продажник, независимо дали е българин, турчин или *** - толкова ли значи колкото 100 лева за които продават тия гласа си? Да не би съвестта ми за чиста България да струва 100 лева? Ако искате сериозно гласуване от народа първо направете нещо за него и България, а не само по изборни дни да излизате с гръмовити речи.

19

asd

преди 9 години

Бареков знаехме с неговото блокиране на границата, че това са само медийни фойерверки, ясно е че Делян Пеевски и ДПС му дърпат конците. Сега изборния туризъм Байряма ще е голям и ДПС ще вземе голям процент, единствено ние българите можем да попречим на ДПС да бъде отново фактор в българската политика като излезем да гласуваме. Лесно е после като всичко приключи да псуваме политиците по телевизора, това е характерно за българина.Излезте да гласувате за да променим това.

18

!

преди 9 години

"за по-добра България,за младите"!Едни и същи клишета и заучени фрази,изречени от различни усти,как да гласуваш за тия,те едни и същи,ще кажеш им наливали мозък на поточната линия.

17

Анонимен

преди 9 години

вчера си говорих с един познат, че все повече заприличваме на южно американските държави преди революциите им. 3-4% безобразно богати и останалите - безобразно бедни. никаква средна класа. в такива случаи, на хората им писва, един ден конфискуват всичко, одържавяват, появява се един диктатор, страната затваря граници и влиза в кофти цикъл. мисля, че категорично вървим натам. дори и столицата си има кошмарните квартали, които заприличват на бразилските фабели и полицай не стъпва. не виждам изход.

16

от един Българин 18

преди 9 години

В крайна сметка какво съм виновен аз или някой друг негласуващ за действията на политиците? Просто политиците гледат да си измият ръцете и собственната съвест с това послание, че ние народа сами сме си виновни и точно това пропагандират по медиите. С какво съм виновен аз и защо трябва да съм мръсен пред собственната си съвест, защото някой политик краде от Бългаиря. Аз не съм отговорен за помията на родните ни политици и не смятам да гласувам, за да не ме е яд после за кого съм гласувал.

15

Анонимен

преди 9 години

Пълна загуба на време е гласуването ,бих го сравнил с отбиване на задължителна военна служба от недалечни времена.

14

se

преди 9 години

Песента за младите е слушах цял живот! Сега съм дърт и какво да слушам! Да лягам пред обредния дом и да чакам да стана млад покойник ли ? Шмекери политици мислят че ще ме забавляват със стари шлагери! А пък президента е поредния клоун в политиката! 225 години смях и веселие цари в душата ми като ги гледам всички политици! Психопати и лъжци!

13

Анонимен

преди 9 години

ПРИ СЕДЕМ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА ГЕРБ И РБ ДОРИ И С ПОДКРЕПАТА НА ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ ОТ СКАТТ-МВРО НЕ МОГАТ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ,КОЕТО ЩЕ ОБЪРКА ЯКО СМЕТКИТЕ НА ПОСЛАНИЦИТЕ НА САЩ И ИЗРАЕЛ И НА НАШЕНСКАТА ОЛИГАРХИЯ,ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА МОЩНО ИЛИ ЗА АТАКА ,ИЛИ ЗА АБВ ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ С РЕАЛЕН ШАНС ОТ ОСТАНАЛИТЕ ДА ПРЕСКОЧАТ БАРИЕРАТА ,КАТО НАЙ РЕАЛНИ ШАНСОВЕ ИМА АТАКА

12

един Българин

преди 9 години

"България има нужда от работещ парламент и правителство, нямаме време за губене, каза още президентът."Странно как политиците апелират само в изборния ден за това, а иначе цяла година-две-четири самите те не ходят в парламента, нямат отговорност пред народа и не се стараят да направят работещ парламент и правителство. И в крайна сметка апелират за висока изборна активно, за да могат след това като крадат да кажат "Ами вие народа ни избрахте нас (крадците), значи сами сте си виновни"

11

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Преди малко гласувах за:1. Защита на американските ТЕЦ от ДКЕВР2. Нови американски военни бази у нас3. Американска противо-ракетна защита у нас4. Американски шистов газ у нас5. Защита на американските ценности у насДа живее САЩ!!!

10

Анонимен

преди 9 години

По добре избори до дупка,отколкото гербаво-седераско соросоидно продажно правителство на герб и реформаторите ,които искат отново да ни свалят кожите със скъп ток ,парите от който да отиват в джобовете на гадовете американци от американските тецове и на соросоидната гей шайка на Иво прокопиев и банкерката Цура с техните ВЕИ-та

9

Иван

преди 9 години

Ами, ситуацията пак е пат, няма да има правителство....Освен коалиция между БСП и ГЕРБ, не са узрели за такова нещо, а и лобитата няма да им разрешат......

8

Анонимен

преди 9 години

Ех, ами аз пък искам избори до дупка, както и много други хора, защото никой от вас не заслужава да получи властта! Вие сте плужаци, които нямат и най-малка представа от демокрация, а търсите само авторитарното управление!

7

Бънди

преди 9 години

Ей Роска ще ти изям ушите, хомо сексуалист такъв.

6

Baj Kiro

преди 9 години

Костенурка!!

5

143 на 97

преди 9 години

беше миналото мнозинство.Искам и сега президента на втория ден да свали доверието отп правителството.