122

Митьо

преди 9 години

Страхотен мач се получи и едно голямо браво за нашите момчета от Лудогорец!Без да критикувам или да се правя на разбирач мисля, че в игра трябваше да влезне Хамза през второто полувреме, беше и големият жокер в мача срещу Ливърпул. Освен това играчите би трябвало повече да се хвърлят в спорните ситуации и да не спират игра, за да чакат съдията да реагира.

121

Анонимен

преди 9 години

Понякога и рейса не помага

120

циника

преди 9 години

145, и какво искаш да кажеш с този цитат. Ами нали медията трябва да си продаде материала. Как да го напарви, ако не плесне едно по-бомбастично заглавие. Пък колко са се изпотили Реал, ще се разбере в мача им в събота в Примера - тогава ще видиш как търчат. На Реал им предстоят поне 20-25 мача, в които наистина ще трябва да се изпотят и 35-40 мача като този срещу Лудогорец, които трябва да вземат на ходом, защото иначе ще спукат гуми за другите важни 20-25 мача.

119

Анонимен

преди 9 години

Добре че хората от Реал са културни и въпреки ощетяването няма да пуснат оплакване от съдията.

118

tikos

преди 9 години

Ludogorec podobri rekorda na Uefskito i veche ima bg team s evaluation gola v Champion league.

117

DMS REAL

преди 9 години

Дарете крак - спасете Роналдо :D

116

Анонимен

преди 9 години

Левски ако са пародия на *** и бият прехвалените какви са тогава разградските мърди

115

ПЕПИ

преди 9 години

До цинМомче или там каквото си ти имаш проблеми

114

циника

преди 9 години

137, има си определени специфични стандарти на поведение на една типично футболна агитка. Докато вървеше мача на Лудогорец си пуснах на компа Базел-Ливърпул.Ами феновете на Базел са това, което се иска от една публика - постоянна подкрепа, огромен брой песни, хореография.Това са неща, които една публика изгражда десетилетия, докато се появи чувството за колективна идентичност.На Васил Левски имаше сбирщайн-дори "българи юнаци" не можаха да го изкарат единно.Просто не знаеха какво правят на стади

113

Анонимен

преди 9 години

Какъв отбор е лудогорец бе *** ? Кой са били ? Стяуа с луд късмет и Партизан. Това са им великите победи. Нямат нито една победа в жалката си история над велик отбор. Само оправдания и никакви резултати. Могат да си бият само долно нанагорнище. Както са тръгнали може и да не влязат в тройката на първенството.

112

Анонимен

преди 9 години

Левски са една пародия на ***. Чалгаджий с претенции.

111

Анонимен

преди 9 години

Левски някога може и да са падали но в момента са много по добри от Лудогорец. Изградиха отбор за един месец от нищото и смазаха въпреки съдията прехваленото селско отборче без нито една победа над велик отбор.

110

до циника

преди 9 години

Аз явно съм пророк.Real Madrid were made to sweat before edging out Bulgarian champions Ludogorets Razgrad to extend their lead at the top of Group B. - Yahoo Eurosport UK.Скоро ще следват други цитати.

109

аре малко по-спокойн

преди 9 години

хехехе, Лудогорец бил по-слаб от Левски :D Пич, аз съм Левскар, но не се излагам с подобни изказвания - ние НЕ СЕ КЛАСИРАХМЕ ЗА ТУРНИРИТЕ изобщо и вече ПАДАМЕ ОТ ЦСКА не знам колко пъти поред!! Чорбата изобщо няма да ги коментирам как нямат срам да пишат изобщо, след като ПАДНАХА ОТ ЛИДЕРА В Б ГРУПА МОНТАНА :D

108

Анонимен

преди 9 години

Факт е, че Лудогорец беше ощетен в 2-3 положения. Но Реал също беше ощетен. Така че не може да се вини съдията за това, че Лудогорец са изпуснали едната точка.По-важното, обаче, е, че Лудогорец играха добре. И да не забравяме, че срещу тях беше един от трите най-силни отбора в света. Така че представянето на лудогорци определено може да се каже, че беше на доста високо ниво.

107

Анонимен

преди 9 години

Ай стига с това хейтъри! Всеки може да си вика за каквото иска. Това да не е пионерска организация?

106

Чичко Гошко

преди 9 години

Шапки долу пред хората които губят от Реал... Пичове, Реал не е Монтана, нали го осъзнавате :D

105

Анонимен

преди 9 години

за да имаме бг футбол, очевидно трябва да внасяме бразилци и румънци покрай нашите играчи. остана да намерим и правилния избор за политици :)

104

Анонимен

преди 9 години

Да трябва да им забранят защото си позволяват да бият съдийското зелено отборче. Реално в момента Лудогорец е по слаб от Левски и това е факт.

103

до циника

преди 9 години

Ахаааа и понеже закъсняла публиката с 0.5 секунди, преди да ИЗБУХНЕ (живея близо до стадиона и ги чух), били селяни, дето не знаели как да се държат? Ти откога си арбитър по фенски футбол? Защо твоите стандарти трябва да са общовалидни?Що се отнася до твърденията ти, че Реал се "разгрявали" - пълен абсурд, очевидно демонстрираш предубеденост. Защото си хейтър, и нищо повече. Не искаш другите да се радват. Надявам се да се осъзнаеш, когато излязат чуждестранните ревюта за играта.