65

Анонимен

преди 9 години

РБ искали ... кви сте вие че да искате бе?

64

Един Българин

преди 9 години

До Анонимен 74Не ви е лесно, но какво да ви правя аз имам две висши и определено мога да мисля защото съм ги изкарал със собствени сили, а вие какво имате? Лазене до квартирата през вечер?? Аман от лобисти за БСП като вас. Вземете си намерете истинска работа, а не само да "тролите" по форумите. Преди да пишете, моля проверете кога са сключени които договори и от кого. Ако не бяха ББ, ЦЦ , в случая и СД (за съжаление последния има и добри неща, които направи) щеше да е много по-добре.

63

....

преди 9 години

А кой искаш да е начело бе Радане ?пишман-експерта Орешарски, дето един бюджет не може да сметне, та 3 пъти го ремонтиратили Миглена Кунева с кривата устаили онзи недошльокания съсел Станишев, дето все лъже как ще открие 250 хил .работни местаили Барек Дудуков искаш начелоили искаш ТИ да си начело

62

optimist

преди 9 години

РБ не се знае дали въобще ще влязат, да не говорим, че дори и да влязат едва ли ще са в позиция да поставят условия...

61

Един Българин

преди 9 години

До Do 62Дано не сте прав! Това би било лошо за нашата икономика. Мисля , че всички политици трябва да го разберат. Защо РБ сложиха Трайчо Трайков на последно място в 24ти МИР? ББ го разкара без да мисли, а човекът може би беше най-подходящият за енергиен министър, като беше добре да не му се месят (което у нас очевидно няма как да се случи)

60

хх

преди 9 години

Това нещастно адвокатче кола не може да кара, жена му го вози, а той се бута държава да управлява.*** пред едно огледало та се виж бе ***, ами че ти си олицетворение на думата мижитурка. Противен подгъзурник на тъмния драгалевски субект.

59

Х

преди 9 години

Какво значение има кой е премиер щом друг му казва какво да прави

58

Анонимен

преди 9 години

Този костовски ибрик когато спечели изборите тогава ще има право да поставя условия

57

nemam nervi

преди 9 години

Дебелашките коментари към Радан Кънев доказват ,защо сме на последно място по всичко в ЕС ,и че се борим и за такова в света - не искам да се връщат Жан Виденовата и Б.Борисовата зима

56

Do 62

преди 9 години

Ей сега ще си счупя краката да тичам и да гласувам за Атака и Воли Златния Пръст. Бойко пак ще се фръцне, понеже няма да събере мнозинство и айде второ БСП-ДПС правителство. Да ни е честито!

55

Анонимен

преди 9 години

АТАКА ПОДКРЕПИ БАТАКА!

54

Анонимен

преди 9 години

Този изПърдян Кънев от дъто на Драгаленски крадец другаря Иван Костов вони!

53

Анонимен

преди 9 години

Представете си мнозинство на ГЕРБ+РБ в НС и премиер Кунева, уникално добра комбинация, хем БСП ще са защитени, хем ДПС ще кротуват и ще си сърбат кафенцето с ББ. Ще теглим заеми и ще ги изливаме в каците без дъно - здравеопазване, енергетика, АЕЦ Белене, Южен Поток, магизтрали и т.н. После ще приложим гръцкия опит и ще приемем оздравителен план на ЕК, като през цялото време всички минали и настоящи управляващи ще лапат от народната софра и ще са доволни и удовлетворени.

52

Анонимен

преди 9 години

Тоя голотор, който се е облякъл със сакенцето на Костов от младите му години и ходи само с него, защо си мисли че ще влезе в Парламента!

51

Анонимен

преди 9 години

Рамадан Байрам Кънев или драгалевското пинчерче на *** мегакрадец и агент под прикритие на ДС,и набеден за демократ другаря Костов вече дразни с простотията си! Тия Деформатори са един файтон хора, ама тръгнали да поставят условия - смешници!

50

Анонимен

преди 9 години

Не виждам какво значение има за деформаторите дали Тиквата ще е пред или зад кулисите, може би единствено за замазване на очите на хората.

49

Анонимен

преди 9 години

Радан откакто сподели, че е с леко ляв уклон нещо ми е подозрителен

48

до 45

преди 9 години

ГЕРБ.....ДА......НИКОГА......Борисов. и. Цветанов. и който мисли ,че в БГ. няма по способен,честен,умен,културен,с чисто минало и настояще....от тези двамата,всъщност ОБИЖДА хората които гласуват за ГЕРБ.

47

цоко

преди 9 години

Рамадане,много си малък да поставяш условия и да казваш кого искаш и кого не искаш ! Първо да видим какво ще направите на изборите и тогава ще броим пилците !

46

conservator

преди 9 години

Щом не искат Борисов, значи искат Радан. ГЕРБ веднъж бяха първи и ДПС излъчи Премиер.Сега ГЕРБ да вземат да номинират Радан, защото не искам пак ДПС да номинира Чобанов за Премиер.