154

щурофон

преди 9 години

До Г-л Лисицин ГРУ - ПОПАДАм ВЕЧЕ ЗА 10и ПЪТ НА СТАТИИ за Домбаския промишлен район, но не ми е ясно? Какво имат предвид авторите бре!

153

Шоп

преди 9 години

До neno Ми никой не говори за война освен путлеристките ***.

152

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

ХАРАШО Щурофоне!ХАРАШО!!

151

щурофон

преди 9 години

До Г-л Лисицин ГРУСИБИРСКИ КАНДИ.ДАТ - човек, който е бил обработен по американската програма MIND CONTROL и в главата му са вкарани чужди кодирани заповеди! При кодова дума или израз човек ги изпълнява като свои собствени мисли!!!

150

бау

преди 9 години

А бе кюспета не виждате ли какво става ? Рф казаха на САЩ да не бомбандират в Сирия.Казаха и на Украйна да не подписва с ЕС . И какво стана..САЩ бомбят в Сирия,Укайна подписас ЕС.Май на никой вече не му пука какво казват от Изток !

149

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

Слушам Ви г-н Щурофон!?

148

Шоп

преди 9 години

Ще фалират единствено районите под руски контрол. Тепърва има да се борят с въоръжените банди на полевите си командири. А населението ще гладува и ще стои на свещи, защото пари за възстановяване няма. В Киев, Харков и Лвов не са падали бомби по улиците, а в Донецк и Луганск диваците си разбомбиха всичко.

147

щурофон

преди 9 години

Здраве желая Г-л Лисицин ГРУОсвен това намерих отговор на вашата гатанка до мен за МАНДЖУРСКИЯ КАНДИДАТ ОБАМЧО БРЕ!08570

146

Анонимен

преди 9 години

Господа.. Трябва да си безнадежден ***, за да си мислиш че украйна не я очаква друго освен разграбване на природните богатства и фалити на техните производства, за сметка на добре дотираните западни индустрии (и доста конкурентни). Какъв западен пазар щял да се отвори за украйна, вие луди ли сте, та те нямат една конкурентна стока. На запада му трябва украинския ШИСТОВ ГАЗ!!! Сметките са отдавна направени не се препирайте за глупости, гледайте си семействата и любовниците и яжте полезни храни!

145

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

Харашо щурофоне! А сега да обясня на хората що за животно е ПЕРИМЕТЪР (някои познават системата под наименованието МЪРТВА РЪКА). Това е многокомпонентна система от различни датчичи на (териториятя на РФ-я), която ще изстреля ВСИЧКИ руски ядрени ракет с наземно и морско базиране срещу противника, дори и да не е останал нито един жив руснак!!!ТОВА е оръжие на възмездието!!!!Ако нещо не е ясно питайте!

144

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНАЙ-ГОЛЕМИЯТ завод в Европа за дизелови локомотиви----------------- Той се намира в Луганск, какво за него? Руснаците нали го взеха?

143

Анонимен

преди 9 години

Украина имаше икономика и индустрия заради евтината руска газ и непретенциозния и държавно регулиран руски пазар,сега могат да забравят за всичко това!

142

Анонимен

преди 9 години

В Украйна се намира най- големия завод за дизелови локомотиви в Европа.....само забрави да споменеш че е в Луганск!////////////завода в Луганск след коледа ще възобнови производство , идва края на цялата тази пародия с новоросия .

141

Анонимен

преди 9 години

В Украйна,както и у нас почвите респективно водите са бедни на йод и селен.У нас поне в магазините се продава задължително йодирана сол.В Украйна солта не е йодирана т.е.(това не е шега) в Украйна доста широко е разпространено заболяването ***.

140

Алекси

преди 9 години

Става много забавно! Украинските заводи ще бъдат попиляни от алчните западняци. Качествената украинска продукция, да, повтарям за neno 176, в Украйна има много качествена продукция, отиваше в Русия. Сега никой няма да купува въртолетните двигатели на "Мотор Сич", нито газови турбини, нито харковски трактори, нито самолети на "Антонов". Украйна ще се срути така, както се срути България и отчасти Унгария, където за щастие, имаха късмет на по-умни ръководители. Украйна имаше наука. Да ги пази Бог!

139

до 197

преди 9 години

Хахаха..то и в България се намираше 3-тия в света завод за целулозна коприна... ама лека му пръст глътна вода - удави се! :))))))))))))Абе ***, не ти ли е ясно, че руското (украинското) производство е енергоемко и не е конкурентно на западното??? Наистина ли си мислиш, че Сименс ще фалира за да могат украинците да си продават допотопните дизели от огромния завод?:)))))))))))

138

Анонимен

преди 9 години

Ще забранят на руснаците всякакви работни визи и ще ги дават на украинците, какъв е проблема...

137

Анонимен

преди 9 години

Путин - с украинците сме един народ

136

честито

преди 9 години

Искахте да вкарате Украйна в Нато, и ви взеха Крим! Не искахте референдум, и ви взеха Югоизточна Украйна! Не искахте да плащате, спряха ви газа! Искахте да се биете, и ви унищожиха! Асоциирате се с ЕС, и ставате роби на ЕС! Честито!

135

Анонимен

преди 9 години

Абе какво им говориш,те си мислят,че щом ЕС си отвори пазарите с Украйн и всички укр. предприятия ще продават в ЕССАМО че стига да има кой да им го купи де////////////////////в Украйна се намира НАЙ-ГОЛЕМИЯТ завод в Европа за дизелови локомотиви , за останалата промишленост си прочете сами другари идругарки.