100

DJ Сопата

преди 9 години

Ето как се развиват събитията по оста Офшоркалиев&протестъри vs. НАРОДА1. ДКЕВР поздравява народа с "На народа пулса за няколко импулса"2. Плевнелиев поздравява народа с "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка"3. Протестърите поздравяват народа с "Милионер в зелено"4. Народа поздравява ДКЕВР с "Камъните падат, падат от небето"5. Народа поздравява протестърите с "Елате пиленца при батко"6. Народа поздравява Росица Плевнелиева с "На теслата дръжката"

99

избирател

преди 9 години

Така ли му викат вече на одирането на хората със скъп ток? Спасение?! Спасение за кого? За фирмите, които са сложили хиляди фотоволтаици и не могат да си лапнат очакваните милиони? Айде да не се оправдават с миналогодишното поевтиняване, та то беше с 10% Сега като се върнат цените ще се спасим ли? Вече се говори че задължително до коледа трябвало още веднъж да скочи тока и т.н. Явно е че тези *** виждат в дрането на българина единствения начин да оправят кашата в енергетиката

98

дядо Пеко

преди 9 години

Целия Български народа трябва да страда заради майкопроданите избиратели на трите големи партии в България!!Това не е справедливо !!!Докога ще има хора, които ще гласуват за тези *** партии, а в същото време да гледаме как родината гасне?!?!До кога??

97

Анонимен

преди 9 години

A защо никой не иска да барне енергийната мафия бе, вашта ***.ка!

96

Анонимен

преди 9 години

По принцип, трябва да се увеличи цената на тока само на собствениците на извън нуждите им по големина и брой жилища и на заплати и пенсии, които са три пъти над минималните заплати и пенсии. Вложенията в банки също трябва да се вземат предвид. А прогресивнияг данък тропа вече по главите на тия, дето 25 гоидини се правят на глухи.

95

Анонимен

преди 9 години

След като става въпрос за спасение намалете изкупната цена на производителите на скъпа енергия. И те дадат своя дан.

94

Пешко

преди 9 години

До спасениеи кво - кой ще ги "разпределя" тези данъци и на кого? Серго и Кутев ще вземат от на Кадиев жена му и ще ги дадат на някоя баба на село ли? Или пък ще ги вземат от Доган, дето официално всичките му пари са пет бона? Така проблем не се решава с едни приказки и патос

93

андро

преди 9 години

Спасение скъпа госпожо ще има,когато няколко продажни министъра като теб увиснат на въжето в центъра на София,за назидание на тези които ще дойдат след това.

92

Най справедливия

преди 9 години

данък е DDS (защотото той взима на тези които потребяват много, а не на тези които произвеждат), ако въобще може да се говори за справедлив данък. Всеки с по голям доход знае как да си укрие законно доходите и това с стъпаловидния данък е популизъм и нищо друго защото той удря само средната класа и бедните..

91

Анонимен

преди 9 години

И след около 35 ч да им гласуваме доверие и да им се дава власт, това вече зависи от нас.Който иска скъп ток да им дава гласза власт.

90

Анонимен

преди 9 години

Явно трябват протести до дупка срещу тези ***, те очевидно не разбират от друго. Те си защитават чуждите интереси и окото им не мигва. Смятайте какво ще става в мига в който ГЕРБ дойде на власт: 1)КТБ-спасена с народните пари, крадците спасени 2)Тока-вдигнат до небесата, ние го плащаме те(провизводители и ерп-та) печелят, 3)Монополите-стабилни като скала, 4)Огромни заеми- да може да печелят фирмите около партията... УЖАС !

89

Мдааа,

преди 9 години

Тъпо и упорито продължаваме да изпълняваме нарежданията на Сорос!Да видим, докъде ще стигнем??

88

Анонимен

преди 9 години

Не е поскъпване на тока, просто ще плащате на по-високи цени. Хахахах.

87

Георги

преди 9 години

За всичко са виновни комунистите. Ще правим демокрация, ама ще я правим по наш модел. Ще командваме сериозната промишленост, ще си направим няколко партии. Раздадоха властта на некадърни хора - ето го резултата. На Иванчо баща му ходил да прави мръсотии на германците и станал борец против фашизма. После на Иванчо му продават завод за 100лв, в същото време този завод има инвентар за 1000лв. Иванчо защо да разработва завода, като може да го продаде за 400лв и да си купи още 4..

86

Анонимен

преди 9 години

Спасение за кого? За производителите-мошенници ? За трите ЕРП-та мошенници? И кой ги спасява - ествествено ние хората. Защо не спасиха системата като развалиха ненормалните договори? Защо те са свещенни, но цената винаги може да се бута (нагоре). За всичко е виновен президента-лобист и ГЕРБ, които идват на власт и наредиха на служебното правителство да вдигне тока преди тях, сякаш ние сме *** и не знаем кой го вдига. Стига продажни политици служещи на чужди интереси !

85

Анонимен

преди 9 години

Защо лъжете?Вие искате да спасите производителите на скъпа енергия и ЕРПтата за сметка на парите от джоба на народа. Вие спасявате себе си а народа кучатата го яли.

84

алена

преди 9 години

ставаи въпрос за спасение на интересите на чуждите е репета и собствениците на волтаиците, а не на интересите на българския народ

83

Анонимен

преди 9 години

Дестабилизират България по украински сценарий нашите атлантически партньори.

82

тгн

преди 9 години

ще спасяваме КТБ , ще спасяваме енергетиката , здравната система ....ПРКЛЕТИ БЪДЕТЕ.....народеца мизерства без заплати , умира от студ и от болести ,заради вашето спасение

81

План

преди 9 години

Едмонд дьо Ротшилд е казал през 1992 г. че в 2030 г. няма да има нито българи, нито България ! Всички евреи са семити - сефарадите, хазарите, хасидите, шалашите и другите. Бен Ладен е хазар: областта в централен Афганистан с площ 162 345 кв.км. се нарича Хазаристан ! Индийци, пакистанци, араби, Бангладеш - всичко е семити.