16

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 19 И лекарствата и лекарствата Щели да ги вдигат с 30% и тях Усещам ,че отново февруари ще има протести

15

Анонимен

преди 9 години

Трябва още да се повиши цената на тока. 10 процента не са достатъчни, за да компенсират загубите. Искаме от 1 Януари 2015 още 20% увеличение.

14

БГ

преди 9 години

По-дебели дрешки и юрганчета-по-ниски сметки!

13

Анонимен

преди 9 години

1,2 млн семейства по 3 *** -3,6 млн поданици на т.нар. държава в стрес,800 000 *** ,дето не плащат ,2 млн зад граница,и остана 1 млн ,от тях да речем 80% си изкарват с честен труд парите,остават някакви си 200 000,които се подиграват на народа,народе,толкоз ли си ***,че не можеш да изгониш тези 200 000,от тях 2/3 са мижитурки ,веднъж само да се изправим и гащите им ще замиришат .Значи спасението е в обединението на народа,всички против тези ***

12

Анонимен

преди 9 години

Време е "ебола" да удари нашите политици и да плъзне по седерастията

11

Анонимен

преди 9 години

Вдигане на тока,увеличаване на осигуровките,намаляване на пенсиите,и това само от изнесеното от пресата в последните 3-4 дни,какво ли ще стане,когато мутрата дойде отново на власт?!Мисли,народе,или чавка ти изпи мозъка,та се радваш,когато се гаврят с теб?!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Идва ГЕРБ и се задава криза !!! Не разбирам защо народа продължава да гласува за тези олигарси от ГЕРБ !!!Маците и Котараците потриват ръце ! Гласувайте за всичко друго, но не и ГЕРБ !

9

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте за ГЕРБ и ще свикнете да ви вдигат тока 2 пъти в годината. Ще свикнете и всяка година да има по 100 000 нови безработни. Гарантирано от ГЕРБ

8

Анонимен

преди 9 години

Да, филма вече сме го гледали, хората се стресират, после изгонват Боко Тиквата с камъни, после избори и тн. Повторението е майка на знанието

7

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Ходиш на работа, ама явно не си учил за повече и затова висиш по форумите за някой лев от Позитано 20, нали?*** ги хранят БСП и ДПС, твои любими партии, червен търтей!

6

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ами нали вашата партия БСП вече 20 години е в коалиция с ДПС, която е партията на ***?Дори последната година в правителството на бандита Олигарски пак бяха заедно?Иначе мързеливите българи като тебе наистина ги чака глад и смърт1Ходи да бачкаш, червен ***!

5

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ходи на работа и ще и имаш пари за тока!Аман от мързеливи ***, които чакат на другите да ги хранят.А БСП от Орешарски от какво пълнеше партийната каса на БСП? От изсичането на горите и от неподдържането на язовирите.

4

ISTINATA

преди 9 години

NA BAI GANQ KOI LI NE SE E IZREJDAL DA GO ONOJDA!?! I TAKA SHTE E ZANAPRED....STOI GANIO RUPAI SALATKA I TURSHIIKA S RAKIIKATA V PANELNATA SOC KOLIBA....CYKAI ZAVISTLIVO, KOMENTIRAI SULQ I PULQ I SE PRAVI NA MYJ NA MASATA NAD CHINIQTA S KIUFTACITE.....I CHAKAI NQKOI MESIQ DA DOIDE I DA TE OPRAVI!!! SKYP LI E TOKA?! ABE SKYP E...AMA SHTE GO PLATISH DE SHTE IDESH....VSQKO CHUDO ZA TRI DENA...RUPAI SALATKA I TURSHIIKA...HA OTPIINI OT RAKIICHICATA....EHAAA!!!

3

mathur

преди 9 години

Да станат *ЛИ и няма да плащат.Тъпите българи (ние ) ще им го плащаме.

2

Анонимен

преди 9 години

А какво ще последва след като стреса премине? Този филм не сме ли го гледали вече?

1

Анонимен

преди 9 години

Тока НЕ Е СКЪП !!!!дОХОДИТЕ СА НИСКИ !!!!