75

до 125

преди 9 години

аз съм си в страната, но не и нелегалните ислямисти. Като са ти любими, можеш да отидеш в ислямистанските им държави да живееш. не се прави на по-голям европеец от европейците, че и ня тях им дойде до гуша от толерасти като твоята. да отидат в САЩ, ама там и пиел не може да прехвръкне през границата и те гърмят на място.

74

Анонимен

преди 9 години

Какви разноски те гонят бе ? Децата искат да учат а такива селяци им пречат, искат да се интегрират в новата си държава и да допринесат с нещо, за разлика от селяците в това село, дето не оставят ракиената чаша по цял ден.

73

до 133

преди 9 години

Не разбрах ти колко бежански семейства прие в къщата си на собствени разноски?

72

Анонимен

преди 9 години

На всички ксенофобчета им пожелавам, да станат жертви на война някой ден и да бъдат отритнати отвсякъде. Иначе ревем като англичани или немци ни дискриминират.

71

Анонимен

преди 9 години

До Иван ПешевКога нас ще ни чуят , тези които плащаме за цялото това*****абе иване никога през живота си не си плащал данъци , за какво говориш ?

70

Анонимен

преди 9 години

авала на евреите умни хора,които са изградили и силна държава.Съседи на сирийците ,но не приеха нито 1 бежанец от там.

69

до 122

преди 9 години

вземи си ги у вас, аз не искам талибани. в ЕС съм и не ме дискриминира никой , но виждам как цяла европа е пропищяла от ислямистите. въпроът не е в няколкото деца- а откъде са , както и родителите им. прочети ,че е имало малария в дома. И защо журналистите не покажат каква *** е домът сега, а го крият?

68

Гневен българин

преди 9 години

Има каузи,които са от първостепенно значение.Тази е една от тях.Въпросните "бежанци" вече видимо създават икономически и социални проблеми,с които работещите българи трябва да се нагърбват и да ги обличат,хранят,лекуват,а НЕ ИСКАМЕ И НЕ СМЕ ИМ ДЛЪЖНИ!НЕ ИСКАМЕ!Не се ли обединим около това да ги изгоним веднъж-завинаги без да ни се сополяват разни сталинки,социолози,подкупни журналисти и неправителствени продажници няма да се справим!Едно последно изречение-вън всички *** и араби от България!

67

Анонимен

преди 9 години

това не са бежанци- стига с тази заблуда. това са нелефални имигранти и то от държави, където се е живяло според яериата и те така са научени- да знаят само корана. на цървула писал за спасението на евреите- спасили сме БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ от еврейски произход, налседници на хора живяли тук столетия, а не талибани и ислямисти, които 5 в са правили геноцид тук. Защо ЕС не ги иска?!

66

Анонимен

преди 9 години

Ей ксенофоби смотани, става въпрос за няколко ДЕЦА ! Кво скачате като ужилени все едно са ви взели хляба? Когато немците и англичаните ви дискриминират, се обиждате, а вие не правите ли същото в момента ?

65

Анонимен

преди 9 години

А момченцата афганистанчета сигурно ще бъдат записани в кръжока по стрелба.За осмия си рожден ден ще получат подарък пушка и после вече няма да са ученици - Балканът е пред тях.

64

Анонимен

преди 9 години

Това е микро общество, което има своите предразсъдъци. Вие, с по-широко скроени разбирания им нареждате какво да правят и така ги поставяте в небрано лозе. Тези неща трябва да се случват след кратки разяснителни кампании. Родители и учители да се съберат, да се обясни, да се даде информация, да им се обогати мирогледа, за да могат да приемат новия етнос. Може ли да сте толкова груби и нецивилизовани да си налагате желанията чрез публично изнудване? Срамота.

63

Анонимен

преди 9 години

А момиченцата афганистанчета как ще виждат буквите и цифрите през бурката?Все пак това е една постоянно носена мрежа пред очите от която няма добра видимост и уврежда зрението.

62

Иван Пешев

преди 9 години

Училището го правят учениците и учителите, държавата да го духа. Кога нас ще ни чуят , тези които плащаме за цялото това безумие, какво искат тези нахалници революция ли ? Що ли ?

61

Анонимен

преди 9 години

Докато ЕС спи, нито приема бежанци, нито предлага някакво решение, дотогава ще ги гоним. Няма да ставаме гето заради криворазбраната им толерантност, не може да се пълним с имигранти от 3-тия свят и да ги храним и отглеждаме. Най-богатите европейски икономики се скатават зад закона за бежанците и натоварват най-бедната икономика в съюза. Това не може да продължава до безкрай. Уж миналата година щяха да разглеждат въпроса с разпределението на бежанци... и нищо не направиха.

60

Иван Пешев

преди 9 години

Ами щом Лазар Додев твърди че знаят български дайте да им пуснем един входящ тест, ама ако не знаят Лазар Додев да си ходи. И да много добре знаме как държавата може да рекетира и всичко да е законно.

59

Breaker

преди 9 години

Хората просто неискат децата им да са с талибанчета.

58

тц

преди 9 години

"И това нацията, която твърди, че е спасила евреите си през световна. Явно толерантността ни е била остатък от Османската империя и вече няма помен от нея....... тъжно"Ако имате място в собствената Ви къща ги поканете. Иначе така с чуждите пари /вероятно разбирате че не всички данъкоплатци са на Вашето мнение/ е лесно да бъдеш хуманист. Държавата ни не е богата, криза е, проблеми не ни трябват.

57

ham hum

преди 9 години

162-*** нелегално преминали границата чужденци. Според агенцията това създава заплаха за сигурността на страната ни от приток на терористи или на вирусоносители.

56

до 102

преди 9 години

Толерантността си има граници и не е нещо, с което се прекалява. Уж бежанците бяха от Сирия, а в един момент станаха десетки хиляди афганистанци, иракчани, сомалийци, всякакви араби и *** от всички краища на континента.