25

Анонимен

преди 9 години

русия е паразитна нация съществуваща от агресия и експлоатация на природни суровини

24

Анонимен

преди 9 години

Да живее Русия.

23

Герчо с тамбурата

преди 9 години

МОСКВА,МОСКВА И ВИЕ МИЛИ МОСКОВЧАНИ, ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА НА ГРАДА.НЕКА ВАШИЯТ ХИЛЯДОЛЕТЕН ГРАД МОСКВА ВСЕ ТАКА ДА БЛЕСТИ И ПЛАМТИ В СЪРЦАТА НА ХОРАТА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ. ПОЗДРАВИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ПРЪСНАТИ СЕГА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

22

Крим

преди 9 години

Действията на Русия в Арктика са в пълно съответствие с Международната Конвенция на ООН - 1982г. Ако Канада има някакви претенции, нека се отнася до ООН.

21

Волен 4 март 1991 г.

преди 9 години

Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91а в ЛитваНе е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен стражДа изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

20

Анонимен

преди 9 години

Жалката руска ***...

19

ФАШИСТ

преди 9 години

до 12 правото - " .. победителите не ги съдят " - римско право !

18

много ядосан

преди 9 години

До До много ядосанКомунподлогите преди 25 години се разбраха със Запада за безкръвен преврат!Говори ги твоите приказки на баба ти!

17

Генади

преди 9 години

Тези на които вечно Американския империализъм им е виновен,не спряха с военното си присъствие по цял свят.

16

млад бандеровец

преди 9 години

Русия се оказа най-голямата заплаха за световния мир.

15

Даниел

преди 9 години

Канадците им казаха, че ще ядат бой ако пробват подобна глупост. Да не стане накрая, руснаците да се прибират с плуване до Мурманск и Полярний.

14

До много ядосан

преди 9 години

Всъщност Руснаците и Руските са отговорни за последните 25 години и твоите писъци не могат да ни заблудят. Стой си на трийсете сребърника! Душата ти вече е обречена.

13

Съобщение на АП

преди 9 години

Днес във водите на Северния ледовит океан руска ядрена подводница се е сблъскала с айсберг, след което е потънала. Капитанът на айсберга е повишен в чин.

12

много ядосан

преди 9 години

До стоян петровАбе ***, като от 25 години ни щави богатото еврейско лоби, какво остана от България?!

11

Анонимен

преди 9 години

това място къде се намира горе или доло

10

стоян петров

преди 9 години

Мунчовци, децата ни избраха Европа и САЩ. Само *** още не е разбрал, че става въпрос за това кой да вземе парите. А руснаците са бедни като нас. Те не дават, а само вземат. Пази боже беден човек да те експлоатира.

9

Правото

преди 9 години

Аляска беше продадена на САЩ за 7,2 милиона долара. Сега ще трябва да се купи по пазарни цени. Тя е доста по-висока. Нищо не може да се придобие с война! Това е в противоречие с международното право!

8

Анонимен

преди 9 години

Мъчат се канадците в момента да правят същото, но нямат необходимата техника и плавсредства.Напъните им изглеждат жалки.

7

Атака

преди 9 години

Протестирайте срещу Българския Шистов Газ! Купувайте скъп Руски!

6

тя

преди 9 години

Американски щат Аляска- да се анексира от Москва!Аляска е била руска и руска трябва да бъде!