22

Анонимен

преди 9 години

Това си е дискриминация. Все едно аз да вляза в един магазин и да напълня пазарската количка с 500 лева храна и пиячка и да ми таксуват покупките с 10% по- скъпо отколкото на лелята до мен взела 5 яйца 2 хляба и един салам с една бира. Ама питат ли ме мен дали тази храна е за 2-*** човека, за 5 или за 10? Питат ли ги онези семейства с 2-3 малки деца как без друга алтернатива за отопление освен ток да тълкуват тази идиотщина? Ми човекът изкарва с труд заплата няма стоят на студено децата му.

21

Румбо

преди 9 години

Каквито ги мътят-най-логичното е въстание!Миналата година хубаво бяха уплашени!Ама де го тоя кураж!

20

пълен смях

преди 9 години

Ще има промяна, но по български!

19

куче в чекмедже

преди 9 години

В една държава почнат ли да делят народа на бедни и богати е..и майката на тази държава. Такива ли бяха лозунгите преди 25 години.

18

докога

преди 9 години

Е след като на 20 годишна секретарка НЕК плаща заплата 3000 лв как ще му стигнат парите.Ами,че тя взима повече и от депутатите.Затова ли ще вдигате цената на тока,за да и качите заплатата?И само се замислете кого ще изкарате "богат".Оня дето не се отоплява на парно или с дърва и въглища или на газ,ами е упрял до тока.Ако си спомняте пролетта не можехте да изнасяте ток защото у нас е по скъп отколкото в другите страни.

17

Анонимен

преди 9 години

Щонов ни дава за пример Малта...страна от третия свят... Как не ги е срам да крадат тъй нахално, дори не еднократно - закачат си гърлата за маркуча и в тумбаците им постоянно тече...

16

тома неверни

преди 9 години

Цена на тока за бедни и богати-Крайно време,е нещата,да се нарекат с истинските им имена.Досега имашезакони-за нас ,и за тях.Заплати-за нас,и за тях......Нашата единственна превилегия остава братя-да ги избираме,за парламент,за кметове....

15

Анонимен

преди 9 години

А аз все още не съм виждала ром(турчин) да плаша ток

14

Анонимен

преди 9 години

ПОЛИТЕЧЕЦАТА КЪСА ВИ Е ПАМЕТА,ВАРНА ПАК ЩЕ ВДИГНЕ БЪЛГАРИЯ,НАЛИ ПОМНИТЕ.ВДИГАЙТЕ ВДИГАЙТЕ САМИ СИ КОПАЕТЕ ГРОБА ГЕРБЕРИ ВЪШЛИВИ НАЧЕЛО С ПРЕСТЪПНИКА И МАФИОТА БОРИСОФ

13

Анонимен

преди 9 години

КАТО СЕ ВДИГНЕ ВАРНА БОРИСОФФФФ ПАК ЩЕ ПОЛУЧИ ИНФАРК И ЩЕ СЕ СКРИЕ В БОЛИЦАТА ДАЙ БОЖЕ ТОЗ ПЪТ ***.И ТЕЗГАДОВЕ КОИТО СЕГА СА НА ВЛАСТ

12

info.

преди 9 години

1 бр. хладилник,1бр. телевизор,3бр крушки x 60w,в момента родителите ми плащат по 30лв. на месец!С 50% това прави 45лв.!ПИТАМ ВИ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ!!КЪДЕ В ЕВРОПА И СВЕТЪТ ПЛАЩАТ ТОЛКОВА СКЪП ТОК ЗА ТОВА ПОТРЕБЛЕНИЕ!!!!

11

дебел депутат

преди 9 години

Гърч и ниски доходи за мизерниците в България.

10

ЦК на либерастите

преди 9 години

Като купим за 1$ БЕХ и НЕК ще ни давате всички по 1лв на 1kw/h което както и да го погледнеш си е пазарна цена съобразена с пазарната икономика на финансовите социопати !

9

mm

преди 9 години

До БУДА-лаОт това, което пием и пушим държавата прибира много повече от 20%. Някъде към 80% за цигарите и повече от 60% за алкохола. Горивата също имат големи акцизи.

8

Пук

преди 9 години

Тези с парно ще плащат по-малко. Дори в момента в цената на тока е включена субсидия към Топлофикация-София, нарича се такса когенерация.

7

онбашията

преди 9 години

всъщност каквито и врътки да правят с тока, проблема на бедните, а именно че никой не му пука за тях, няма да се реши. има два варианта на някой да му пука за тебе: 1. да си му близък 2. да си негова собственост. ако искате на някой да му пука за бедните, върнете робството. до тогава - супата.

6

Анонимен

преди 9 години

Свобода, равенство, братство!Това не е равенство.

5

онбашията

преди 9 години

нещо не схванах каква е разликата между евтина квота и "скъп за богатите". предполагам няма да ми искат бележка от банката колко пари имам нали? тъй че пак остава да е според потреблението, демек - евтина квота. което буди тревожни размисли за интелекта на тоя дето казва "няма да се връщаме към евтина квота"

4

Цървукя

преди 9 години

Ma оя Пламен Димитров е голем *** ама голем.Абе аланкоолу зимата какво да правят хората без парно.Какво да прави едно семейство с две дечица с какво да се топли ако няма парно.И колко ще консумира.Това хората на власт в България са безмозъчни същества

3

Анонимен

преди 9 години

Без квота, ако границата е 100 киловата и надвишиш с 1, при 101 ще те изпукат с двойна цена за всичките напред. Ама тъпу.герите май не са помислили за това.