108

Карл Дьониц

преди 9 години

България няма да допусне втори път руски ботуш да стъпи на наша територия. За това и всички путинофили пикаят газ като чуят НАТО.

107

Анонимен

преди 9 години

До Карл Дьоницвас?нее първо вас после нас!

106

май,май

преди 9 години

(България няма да изпраща войници в Украйна)е не съм сигурен.ама хич като чувам разни партенки

105

Аз

преди 9 години

В 22.00 московско време Новоросийската армия започна щурма на Мариупол.

104

Карл Дьониц

преди 9 години

И за какво ще я посрещаш русия ? Че те е освободила от свободата ти и от парите ти ли ? От имуществото ли те е освободила или от близките ти ?

103

Анонимен

преди 9 години

Добре е да изпратим да ни пазят малцинството от изстъпления на участници в гражданската война там. Там имаме 250 - до 400 хиляди българи.

102

Маркс

преди 9 години

Не, не съм съгласен да коляме фашистите, ще има Народен съд и той каквото им определи, но мъндръсане ще има със сигурност!

101

бастун

преди 9 години

*** няма -гайда иска, барабар петко с мъжете, не си вижда осрания ***, ами и той там се прави на мъж, сляп е какво става в държавата , ! продажник и *** на америка и запада, ***, не натовците и американците са воювали на шипка!

100

бай стойчо овчерина

преди 9 години

що тая тумба де хилят еднакво?

99

Царство България

преди 9 години

Понеже ви чета коментарите, един въпрос: Ако русия ни нападне като на 9.9. 44 г. вие русофилите как ще постъпите, като Оф- ето или ще защитите България?

98

Анонимен

преди 9 години

Рамкова държава Германия. Наи накрая открихте топлата вода . Ако със някои ще се съюзяваме във НАТО това е само със нашият стар съюзник ДОИЧЛАНД със никои друг. Очаквам че бъдещите покупки на въоръжение за нашата армия ще е точно от там . Като първо помислете за едни ЕВрофаитери после Пуми,Гепард и всичко както си му е реда. Добра новина. Браво на президента

97

1

преди 9 години

ДОЛУ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРАТЕНАТА СМЕТКА ОТ РУСКИЯ ИМПЕРАТОР НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" -ОКУПАЦИЯ НА РОДИНАТА НИ ОТ РУСКАТА АРМИЯ НАХАЛНО И ПОДЛО,НАЛИ?

96

Маркс

преди 9 години

Говорете каквото си искате, но българите са признателни на Русия и ако не могат да и помогнат, няма и да и навредят! Рустам ни обвинява, че сме кибернезнамквоси, едва ли не руски шпиони. Не Рустамчо, ние не сме шпиони на Русия, за разлика от тебе дето си турски агент, пфу!

95

Анонимен

преди 9 години

Този червей и служебните му министри в рамките на по-малко от месец натвориха такива глупости, че накрая не Русия, ами половината свят ще ни обяви война.

94

1

преди 9 години

НЯМА ДА ВИ ДОСАЖДАМ С ОГРОМНА ИНФОРМАЦИЯ НО Е ВАЖНО ДА ВИ НАПОМНЯ ЧЕ РУСКАТА ОКУПАЦИЯ НИ СТРУВА МНОГО ПО СКЪПО ОТ ЧЛ. ВНОС В НАТО"Те изчислили дълга на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един кон"След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли и 87 копейки.

93

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Велик човек най-добрият български президент от демокрацията.Роска само кажи кога ще цепим главите на ***-българския народ е с теб.

92

Анонимен

преди 9 години

До Щерев,чичо Сам нема да те обладае щото е импотентен! Спи спокойно!

91

Щерев

преди 9 години

Ей русофили, ако чакате дедушка Иванушка да отново да дойде да ви покори ви обладае вас и да изнасилва жените ви и майките ви ,да тормози децата ви да учат руский язьйк, няма да дойде скоро.Нашия Президент му е строшил краката.

90

асд

преди 9 години

до кога ще го търпим да ни злепоставя буквално не само да ни излага! ***!!! пожелавам ти американска джихадистка случка ! и да те дават по СНН, ама те нали не плащат откупа както и ние покрай тях.

89

Карл Дьониц

преди 9 години

Ама нашите путинофили били много страхливи ? Да не ги нападне русия да не им направи нещо. Какви мъже сте вие бе ***. Вие сте срам за България. Някакви страхливи неосъзнати индивиди облъчени с болшевизъм . Ако на времето сте си калявали тялото и духа а не сте ходили да се кланяте на мумията на националния предател и престъпник Г. Димитров , сега щеше да е друго.