161

Анонимен

преди 10 години

До бай уйче алтруизма е заболяване тва е ясно - въпросът е ,че тоя шебек явно бърка алтруизма с аутизма (алтруизъм малко дете няма как да го хване ))))))))) ! -все пак е милиционер....... то и бат ица щеше да подкрепя "протестантите" ама на бат ица му е простено....

160

Вервайте ни!

преди 10 години

Цецо Лъжецо обещава. Вервайте му, ако си немате друга работа. И аз обещавам: на нашите младоженци по една нова къща с двор и по един Ролс Ройс да карат домочадието. На булките младоженки обещавам по едно мъжко бебе преди да са почнали пробите с мъжете си.

159

бай уй

преди 10 години

Според Цоцко алтруизма е заболяване и даже ще дарява пари за лечението на деца с алтруизъм - *** от неизмерима величина. Че даже и по мрежата и телвизоро се изтъпанил. Ама толко му е и акъла и образованието. За такива *** ли ще гласувате пак. Малко ли беше Мишо бирата, записите от "тоалетната", износа на лекари (Боко препоръчва в изявление пред студенти в МУ) и разни показни акции дето качулки будеха пенсионери и оня крещящия по нощите. На 5-ти октомври ще броим шараните.

158

Повиквателна

преди 10 години

Съберете се другари Гербари,комунисти цял живот се ненакрали,станали по сметка антибесепари,стопроцентови Будясали Тиквари!

157

Герб обещава

преди 10 години

Задълбочаване на мизерията, престъпността корупцията, кадруването, прсирането на всичко що не се моли с лице към Банкя

156

nedkodd

преди 10 години

Не прочетох нищо за пенсионерите???

155

169

преди 10 години

ти пък не им се връзвай толкова, нали цензура не могат да ти наложат. Пиши си и си гледай кефа. Без БАН е доста по-зле отколкото със скапан в някои отношения БАН.

154

Цветелина

преди 10 години

Откога програмите за развитие на България се съставят от осъден престъпник с четири годишна ефективна присъда и Мутра бивш рекетьор,инаркотрафикант,ето за това не ни искат в Европа!

153

не наивно овчарче

преди 10 години

Аз не искам обещания а, ТРИ ДРУГИ неща: 1- намаляване нс дупетатите на 120; 2 - въвеждането на 100% мажоритарен вот / в два тура/ 3 - възможност за ОТЗОВАВАНЕ на депутат. ДА ГО ПРЕДЛОЖИ. ПИСМЕНО И КАТО ДОГОВОР М/У ПАРТИЯТА И ОБЩЕСТВОТО. За ос после.таналото

152

Анонимен

преди 10 години

До МенПо малък от мълчанието...

151

Анонимен

преди 10 години

Обещават да вкарат в затвора всички политици-измамници от БСП, също както бяха обещали на предните избори. Но както и тогава, и сега нищо няма да се случи, защото "гарван гарвану око не вали"

150

Мен

преди 10 години

Празнословието е грях!

149

прогледнал

преди 10 години

Старите хора казват : Умният човек не се спъва в един и същи камък два пъти ! Сега просто ще преброим простите в БГ които ще дадат втори шанс на простотията на Боко и арогантността на Цецо. А това , че видиш ли, те били истинските антикомунисти - дрън, дрън . От същото котило са и Боко и Цецо и цялата пасмина псевдодесни интересчии.

148

Анонимен

преди 10 години

Аз бих гласувала за вас, само ако увеличите заетите в държавния и частния сектор, подобрите бизнес средата за дребния и средния бизнес и спрете меголомонските строежи-хранилка на гербавата олигархия. Разбира се и ако не вдигате тока а изринете олигархията от енергетиката, и тогава цената даже ще е по-ниска от сега. Но тъй като сте произведение на олигархията и нейния слугинаж, а вие сте олигархичен слугинаж от най-долна проба не бих гласувала за вас. Убедете протестна мрежа и *** да гласува

147

Продълж. на До 162

преди 10 години

Не вярвах на ушите си, когато за първи път попаднах на такова "обсъждане". Поле повярвах, присъствайки на определяне на тема на докторант. Един друг като мен,наскоро завършил, но не в Бг, и той не вярваше на ушите си и си включи лаптопа да им докаже, че, основавайки се на стари публикации на същата леля,днешна лекторка, всъщност говорят небивалици, нямащи нищо общо с това, което се работи и обосновава в момента в нормалния свят. Като ревнаха онези ми ти дебелани.В крайна сметка и този се отказа.

146

Илко

преди 10 години

Аве 2009 год обещаваха 200 хил нови раб. места, пък то се оказа накрая, че имаше с 200.хил, повече нови безработни! Гласувайте за когото искате само не и за ГЕРБ. ББ доказан агент на ЦРУ!

145

НЕ на ГЕРБ !!!

преди 10 години

Ако тия пак се върнат заедно с Куневица и Рамадан ще играе тояга !

144

До 162

преди 10 години

Не съм против БАН, а против търтеите в БАН, половината от които са роднини помежду си и ако се опиташ да обориш с научни аргументи глупостите, които някоя дебела лея чурулика на студентите за по5-10 лв, тогава цялата й БАН-ска рода скача срещу теб като в махленска кавга. Крещейки, не говорят по същество, а реват или *** "Кво бе, кво бе, кво е това бе!", "Глей го па тоя!", "Айде, не се заяждай!", "Бегай, бе!" Някой отстрани ще помисли, че е на стадион. И аз не повярвах на ушите си,когато

143

до таня

преди 10 години

Виждаш ли се - я не сакам да съм добре а Вуте да е зле. Тия точно на това разчитат тебе да те убедят че ще съсипят живота на хиляди държавни служители (не се съмнявай че първи ще отидат честните и некорумпираните че нямат връзки) а след това на тях ще викат - гласувайте за нашата тайфа, ние ще съсипем и живота на Таня и на тия като Таня дето ви мразят. :-) :-)Хора, опомнете се защото ще ви използват по-най базполезен за вас начин.

142

Анонимен

преди 10 години

До много ядосанама естествено - тва е последния ход... - земеделската земя свърши - останаха хапартамниентиитити