11

Това е резултатът ..

преди 9 години

... от протестърското правителство на др. Лизашки. Неолибералите и лобиистите в него се разбраха отново в ЕРП-тата, как пак да доят хората.Сега наистина ще съжеляваме, че правителството на Орешарски падна. При него цената на тока се намали!

10

Цветан Караилиев

преди 9 години

Ето ги последствията от популистките решения за понижаване цената на тока в миналото!това в целия свят го няма.Идиотското раздаване на разрешителни за ВЕИ-та и посл.изкупуване на тока от тях ето до какво води.КПД-то на последните е толкоз мижаво,това ми прилича на напоителна система с капкомер да помагаш.За разлика от повечето,не съм лаик,с електроенергия се занимавам вече почти 25г.

9

123

преди 9 години

Борисов още не е станал премиер, а токът вече скача.

8

Поп Грую

преди 9 години

Ха-ха, боли ме шланга, климатикът ми е с COP 6.5, вие си ги избирате!Ама да го вдигнат с 50%, че да ви влезе хубавичко в ауспусите и да ви видим как ще търсите Орешарски после!

7

Анонимен

преди 9 години

Добро утро, България!!

6

BABA ZIMA

преди 9 години

TAZI ZIMA SHTE E MNOOOGO STUDENA I GLADNA!!! SHTE IMA MAI REVOLIUCIQ NARODNA....NARODA DOSTA STISKA ZYBI I ZATQGA KOLANQ NO TAZI ZIMA SHTE SE RAZVIHRI I POMETE VSICHKATA KRYVOPIISKA SGAN OT BELIQ SVINARNIK DETO 240 UGOENI SHOPATA GRUHTQT I LAPAT NA DYRJAVNA SOFRA MILIONI!!!

5

Анонимен

преди 9 години

По всичко си личи, че Тиквеника се връща на власт

4

bosnak

преди 9 години

започнахте ли да усещате, че ББ се връща на власт, откакто е служебното правителство, което служи на ГЕРБ, зелената енергия на ВЕИ-тата започна да се изкопува пак на завишени цени,гласувайте за да плащате повече на ББ и групичката му

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Баси кефа е "демокрацията"!

2

Уточнение

преди 9 години

За привържениците на ГЕРБ - 70 %.Господа ***-и, извинете ПУЛИТИЦИ искам да кажа: КОГА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ НА МИЗИЯ?Или в стремежа си да грабите за е-авате народ и държава?

1

Иво

преди 9 години

Хайде стачкувайте ве мисири, или без пари от Станишката и Доган няма патриоти