162

Анонимен

преди 9 години

ot Psihoto do Sofiqnec!Tui kadeto si go pisal po Alineq shesta glava petta po chlen 7 li beshe kolega???

161

проруска

преди 9 години

Тези немци толкова ли са *** или се правят на такива?

160

софиянец

преди 9 години

258- Минусите са проста статистика, която доказва натискането на правилното копче- нищо повече. Не съм мъж, за да имам незадоволено его, което да доказвам на всяка крачка -нямам нужда от това.

159

Анонимен

преди 9 години

Реално ако англосаксите не се намесват тази война скоро ще приключи, опълченците са обкръжили големи групировки от войската на хунтата, а други вече са разбити, моралът във войската на хунтата е твърде нисък, днес опълченците са свалили още 4 самолета.

158

UFSY

преди 9 години

До софиянецАко не чуваш, ще почнеш... със сигурност!

157

UFSY

преди 9 години

До софиянецявно и +/-, опааа, и мнението на другите те интересува значи, трудно е да живееп с толкова много противоречия, уж не ти пука от чуждото мнение а се хващаш за +/- ... ндам... а гласове чуваш ли?

156

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 252- Знам много добре кои и защо ги пишат. Но заплахата за България от кримският сценарий си остава при наличие на компактни руски деноминации в нашите градове. На руснак вяра не може да се има. Ако путин им нареди с уговорката, че ще запази живота на децата им, ще им даде гражданство и ще ги приеме в рф, тези лица ще изпълнят заповедите му, без да им мигне окото.

155

wow

преди 9 години

The Benny Hill Show

154

софиянец

преди 9 години

До UFSY 248- Както се вижда, аз се забавлявам с вас - вече имам 4 минуса на коментарът с новините...Това означава, че знам кой бутон в мисленето ви да натисна, за да постигна точно определен ефект. Това ми е достатъчно.. за сега...

153

jan

преди 9 години

До софиянец 241Бъди спокоен Шопско е второто по величие след Македония. Никой няма да ви пипа. С дървета никой не иска да се бори.

152

Анонимен

преди 9 години

Хябаво е, англосакците да все вразумят. Направо не мога да повярвам как тласкат света към глобална война, тези санкции не са нищо повече от наливане на масло в огъня, да признаят или ако искат да не признават, че са направили грешка с превратав Киев и да оставят украйна на мира. Държането на англосакците сега много наподобява положението преди Първата световна война и тогава много аналитици са писали, че избухването на глобална война е невъзможно, защото тя ще нанесе щети на всички, но..

151

UFSY

преди 9 години

До Анонимен 246Остави да се повеселим, кой я хване я блъска като маче у дирек.

150

Анонимен

преди 9 години

ot Psihoto, do Sofiqnec! Kolega, pili si hapchetata, che za malko moite da gi zabravq? Kak e lekarq Doktor Prodanov, na zavejdashtoto otdelenie na nevrologiq, kadeto ni lekuvashe za ISTERIq??? Seroizno te pitam, pri Prodanov li se lekuvash oshte?

149

Анонимен

преди 9 години

Украинските власти в град Сума са заявили на общинските власти, да свалят от пиедесталите на музея военната техника, да я постегнат и да я пускат за АТО. Явно гласят подаръци за опълченците с антична стойност!

148

Анонимен

преди 9 години

До софиянец 240Е именно! Затова, факта, че се припознаваш като парцалеса, показва какво смяташ подсъзнателно за себе си. Явно си съгласна с мен.

147

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 238- Обикновените руснаци ПОДКРЕПЯТ путин И ПИШАТ КОМЕНТАРИ ВЪВ ФОРУМИТЕ, КАК РФ ЩЯЛА ДА ПРЕВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ. Те са потенциални сепаратисти за спретване на кримският сценарий за Варна и Бургас. Да се връщат във "великата "рф - нямат място в България- трябва ни превенция спрямо тях.

146

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 237 - За мен няма абсолютно никакво значение твоето мислене и твоето мнение.

145

Румбо

преди 9 години

Прав е Щайнмайер-кризата е извън западен контрол!Влиза в руски!Какво ще стане вече не зависи от тях!Какво пък-някой да ги е карал да се намесват?Всъщност да-САЩ ги вкараха в този батак!Ами тогава да си носят последствията.....

144

Анонимен

преди 9 години

До софиянецПо леко РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ определено са за бесене както и ЛАКЕЙТЕИМ тук НО обикновените руснаци Определено няма да е ПРАВИЛНО да преследваме те са общо взето свесни хора макар и да имат трески за дялане то кой няма

143

Анонимен

преди 9 години

Знаех си, че ще се припознаеш в парцалеса, нямам какво повече да кажа!