168

ВНИМАНИЕ

преди 9 години

Парите свършиха АСЕН ГЕНОВ

167

тъжно

преди 9 години

ей до това доведе американската "демокрация " в БГ ------------------------------------------------------------------------"16 българи на ден опитват да сложат край на живота си1600 успешни самоубийства годишно "

166

българин

преди 9 години

петров върви при хохлите да ги оближеш нещасник

165

Ъц

преди 9 години

В началото на 2000г. Русия беше на ръба на своето разпадане в прекия и буквален смисъл.В икономиката на РФ цареше хаос и грабеж, в страната се ширеше небивала престъпност, мафията контролираше политическия, икономическия и обществен живот на РФ.Русия загуби войната в Чечня.Лидерите на САЩ и Западна Европа, заедно с Япония вече деляха територията на РФ.И тогава Елцин , без да се поъветва с Клинтън, направи единствената правилна посъпка в политическата си кариера - избра Путин....продължава

164

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТо и в България голяма обич: шопи, помаци, македонци, гагаузи....

163

Бранник

преди 9 години

196 Римляните са легионери, руснаците- въшливи ***, нищо повече и да ги прати голем праз

162

лисугер

преди 9 години

До jan 183 ..А ние изчезваме... за винаги..------Изчезвайте вие по бързо,а ние оставаме тук в БГ во веки веков..прав ви път само че на Изток,да не изчезнете на Запад както всички плювачи ***.

161

мнетето

преди 9 години

Ти гледай да не си прати легионите насам, че много ботуши ще лъскаш. ------те легионите ще се издавят в дунава бе

160

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА сега, след като си прочел статията вземи и млъкни. Вземи малко се запознай с някои факти, снимки и т.н. С една дума, ограмоти се малко преди да цитираш който и да било и ще си отговориш сам на цитата.

159

Анонимен

преди 9 години

До БранникТи гледай да не си прати легионите насам, че много ботуши ще лъскаш.

158

П.Петров

преди 9 години

Един народ са, но две държави. Те и немците и австрийците са един народ, но само фашистите са ги обединявали със сила и натиск.Разликата между украинците и руснаците е, че на руснаците им е добре под властта на мутро-олигархията и ще продължава да е така, докато трохите от газта и нафтата им стигат, за да живеят добре, докато при украинците не е така.

157

Анонимен

преди 9 години

Голяма дружба и любов ще да е имало в бившия СССР!Азърбайджан се сбиха с Армения,прибалтийските реублика умираха от любов към останалите,украинците след ГОЛОДОМОРА също са преливали от любов към руснаците,които пък ги наричали ХОХЛИ,чеченците също не оставали назад по чуства,а най обичани са били явно грузинците-те първи усетиха руската любов или беше отмъщение за др.Сталин-вожда и учителя.Изобщо останало съсед на Русия срещу когото тя не воювала?

156

сибиряк

преди 9 години

До АТАКИСТ 169Това кога поляците са превзели на два пъти и ти не знаеш,не значи че на са я превземали1Искаш да ти кажа в кой ден от седмицата и точно в колко часа ли са я превзели ли ?И в кой ден от седмицата и в колко часа са си тръгнали от Москва?Ти си велик ..питай още някоя подробност как са спали и какво са яли!

155

Бранник

преди 9 години

я фелдфебела путин много злокобно оплешивя, откак нападна Украйна бе? Що така ве русколизачи? И кви глупости дрънка тоя дрогиран ли е?

154

Анонимен

преди 9 години

166-Само с гол патриотизъм нищо не става. Ако не е бил дедо ти Иван, и до ден днешен да си клатиш още феса и навеждаш на турския султан. Народ, който никога не е извоювал сам свободата си, а винаги е чакал наготово-той никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.

153

Анонимен

преди 9 години

Той Путин си взе Крим, те за простотии се карат тука. Всичко е пито-платено.

152

прав си

преди 9 години

До БГ воененабе то в момента виждам американско поробване , затова , че Дяконът е бил прав - след 1989-та , САЩ ни изцедиха като лимон , какво ни остана - бедност - духовна и материална

151

Анонимен

преди 9 години

Ей скапаняци, стига с тази политика! Само Козмин Моцииииииии!Баааахти напивам се от кеф за 2-ри път заради тоя велик румънец!Няма такава злоба- да мразиш Стяуа до дъното на костите си като тоя.

150

Анонимен

преди 9 години

*** са много интересни като чуят името на Путин , се държат като бесноват пред някоя светиня !!!!!

149

jan

преди 9 години

Отивам да се беся - от срам. Варна е превземана от гърци, македонци /Лизимах/, византийци, българи, турци, татари, руснаци, германци и накрая американци. Позор!Още ли спорите колко е нищожна Москва пред Варна и историята?Сега започнете спор за оная работа на бащите си.А Путин си знае работата - ще си вземе неговото и ще си защити племето.А ние изчезваме.... завинаги...