13

чеченец

преди 9 години

Русия бавно но необратимо загива .

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14------------Естествено че са наемници!

11

Пешко

преди 9 години

Май някой не чете внимателно - има и "настоящи руски военни", дето "не отишли отпуск, ами воюват". Тук обаче, разбира се и още как, официална Русия няма пръст, това просто хората вместо на море отишли да превземат танкове и установки, сега се чекват у фейса, а после в работата ще разправят

10

Анонимен

преди 9 години

Руските военни "доброволци" вместо да седят със семействата си и децата, са си взели отпуск и са отишли "доброволно" на бойното поле, да *** за чужда кауза. Е тия приказки ги говорете на децата в детската градина, същите тези които остават без бащи!

9

До 4

преди 9 години

Прав се! Еуропата спи както през 39-та. И тогава тези фашистчета, които сега ги наричат бандеровчета започнаха войната която донесе толкова жертви и страдания на народите. И сега се правят че не виждат нито ***...ста ляшко, нито откровенния агент на краварите наливайченко, нито отявлените фашисти турчинов и яйцето. За потрошенко вече да не говорим. Той е затънал в л...на го шията си. Кръв и л...на. Но ако си въобразяват, че номера им ще мине, дълбоко се лъжат. Все пак, драги, не сме 39-та.

8

Анонимен

преди 9 години

Най после доживяхме *** да НЕ цитира УКР пропаганд-шпиц-команд.Така е има наколко хиляди бойци с опит и те обучават 18хил местни (пак доброволци), и една подробност в началото бяха 35-45 годишни сега 18-30 ИМА разлика.След месец ще са най-добрата обстреляна и обучена армия в Стара Европа.

7

Анонимен

преди 9 години

DA be da nqmalo ruski voyski,a zashto pla4eshe edna voynishka mayka deto sa mu varnali sina v kov4eg

6

До кутевчетата

преди 9 години

Пичове разбирам че заработвати рубли в тая криза. На околомръсното къде къде по-достойни труженички се занимават с подобна работа. Не разбирам вие българили сте или съветски ***!

5

До 3 и 4

преди 9 години

Значи американски, полски, шведски нацисти наемници могат да бъдат в Украйна, а руснаци не? В Донбас всички са руснаци, това не го ли вденахте още?Май форумните тролово напълзяха.

4

Анонимен

преди 9 години

Откровена руска агресия срещу суверенна държава.А Европа спи...както през 1938-***.

3

Анонимен

преди 9 години

*** освен за пиандурски истории и тупаници за нищо друго не става. Добре че рускините стават и за друго

2

Tina

преди 9 години

Само руските доброволци могат успешно да противостоят на сбирщината от американски, Есесовски, бандеровски и джихадистки наемници...

1

Анонимен

преди 9 години

Самите опълченци СА руснаци. Само дето имат украински паспорти. То цялото опълчение са 4 - 5 000 души, а статията твърди, че 4000 от тях са руснаци. Всичките са руснаци ;)