58

vanko84

преди 9 години

взе да ми писва от тея еврогейташки и жени с мустаци,разни шваби меркерли барозовци ,юнкерчета и т.н.и тея еврогей атлантици,бараки обами бин ладини,керита, байдановци и тем подобни ,лондон отгледали терорист,и човека сега реже глави,кой е терорист питам я помислете.Велика е България и е силна и може да е европа,ако не са продажните ни *** в парламента,знаете ли наградиха дънди прешъс за най голям износител на злато от България,швейцария може да сме

57

Анонимен

преди 9 години

DO NQKAKAV SI:A VOLEN EFENDI E OSHTE PO DOLEN!!!

56

Анонимен

преди 9 години

До 96.Взаключение една баята еб.я за американските ***

55

Анонимен

преди 9 години

До АминПисна ти да четеш глупости, защото пишеш глупости. Не си чети коментарите и няма да се дразним. :)

54

vanko84

преди 9 години

До Бранникей киевски терорист,разцепиха ли украина,и Новоросия ще си вземат Руснаците смърт за киев

53

vanko84

преди 9 години

нато.оон,ес,и хамстерика са вредни за светът

52

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТо и на нас ни обещаваха помощи м но получавахме царевица и фасул останал им от войната в Югославия. А всичко другои си плащаме вкл. и вноската в НАТО

51

vanko84

преди 9 години

До воленсамо Атака

50

vanko84

преди 9 години

До Анонименкиев ,ес, и афганистанска америка,са терористи

49

Амин

преди 9 години

абе нема ли кой да спре интернета в руското посолство, писна ми да чета глупости

48

Анонимен

преди 9 години

До 64 Бранник написал-,-дето се появи руска *** и свинете налазват-правилно е,свинете са западните гейове,пълно е на Запад с гейове,трети пол си имат.Срещат се двама гейове и единият пита:Как си мръсницо.Вижте русофобите са гейове и искат и русофилите да са такива Да,ама не. СледДве войни донския казак гейовете ще клати пак.

47

Социолога

преди 9 години

До АнонименТакава е нагласата в обществото, въпреки фалшификатите и антируската пропаганда. И това, о Велики анонимни ***, е не само в България, а и в Европа и в света. Всеки съди по себе си, затова споко, активен си и ще си получиш парите.

46

vanko84

преди 9 години

взе да ми писва от тея еврогейташки и жени с мустаци,разни меркерли барозовци ,щнкерчета и т.н.и тея еврогей атлантици,бараки обами бин ладини,керита,и тем подобни ,лондон отгледали терорист,и човека сега реже глави,кой е терорист питам я помислете

45

...55

преди 9 години

Европа харчи 1млр евро на ден за нефт и газ.една трета идва ат русия.америка само гледа.затова и южен поток няма да го бьде.няма хора няма сьчувствие....пари има!

44

Анонимен

преди 9 години

НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА ДЕМОКРАЦИЯ В РАЗЦВЕТ,ВЯРНО АНТИХРИСТА ПОДЕМА ПОСЛЕДНА БИТКА,ПРАВОСЛАВИЕТО ЩЕ ПОБЕДИ

43

Ив

преди 9 години

То направо си е казано в статията. Първо "предаде Франс прес', значи не е източна пропаганда."Според живеещите в блока' - това ли са терористите?"семейството било излязло в градинката между блоковете" - вероятно за да спретне някой атентат срещу Киев? Защитавали били целостта на Украйна - как, като я разрушават ли? Напомнете ми следващия път да си взривя къщата, ако комар ухапе бебето ми! Майната му че бебето е вътре... Мракобесници и страхливци - друго си е да си гърмиш отдалеко и безнаказано.

42

Анонимен

преди 9 години

Ахах, какво още чака Путин?Бог да ги прости горките!

41

res

преди 9 години

Мухльовци, айде спомнете си вашата "велика" пияна Русия колко народ е избила в Кавказ, чеченци, северна осетия, да изборявам ли още...какво сте се разпенили...тогава беше ок, нали? Сега какво правят тея пияни казаци в чужда страна?! Какво майка си търсят там? Само бомби по главата на пияната руска ***!

40

Анонимен

преди 9 години

Меркел - подчинена американска *** ,,, това ли подкрепя запада ??? убийства на деца ???

39

Анонимен

преди 9 години

64 коментар е отправн към коментиралия 65 СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК ТРИЯТ МНЕНИЯТАВ МОМЕНТА е 66, а горе пише 83 коментара