82

Анонимен

преди 9 години

До 119Ами вместо да лаеш, пращай помощ. Кой те спира не мога да разбера?

81

Анонимен

преди 9 години

До АЗ 124И цигарка след като сме ви отпрали дупарата :) Кеф, а?

80

Анонимен

преди 9 години

Гати логиката. Ние сме в ЕС и Нато и защо руснаците не пратели помощи в България. Ами ти като българин помага ли в Мизия?

79

Чикън

преди 9 години

Толкова сте зле, че чак ми е жал за вас.Едните нямат 2 лева до края на месеца, а ми защитават капитализма и Запада. Другите се радват на мощната руска армия, която с една бомба, може да унищожи град с размерите на Париж.Само, че трябва да знаете, че на тези сили НЕ ИМ ПУКА за вас. И дано да не се стигне до там, да станете статистика в общата им военна история.

78

Анонимен

преди 9 години

Смешните путинови тролчета съвсем се объркаха в собствените си фекалии. Всичките украинци на запад от Крим били "еврогеиове". Но едновременно били и "майдански фашисти" и "неонацисти".Нещо радиоактивната руска водка вече ви идва в повече май.

77

hahah

преди 9 години

Всяка световна финансова криза завършва с мащабна и кръвопроливна война.Така се възражда икономиката, контролира се броя на населението и се образуват нови цели, интереси и влияния.Просто правило при капитализма е като зацикли икономиката да се предизвика война която ще постави ново начало на икономиката. САЩ под демокрация разбира само едно - печалби за определени касти.

76

Анонимен

преди 9 години

До 119Руснаците пратиха ли помощ при бедствията в България това лято?Не.

75

Анонимен

преди 9 години

Рашата единствено разбира от агресия. Все някакъв Лилипутин (било то ***, Сталин или Цар) с напелеонов комплекс ги управлява (и ликвидира по милиони собственото население), но рашата продължава да се възхищава на подобна диктаторска ***. Съвсем безмилостен факт е, че в момента магазините дори в големите градове в Раша са полу-празни и руснаците с нормални доходи са притиснати до стената понеже нормалните рашани не искат да купуват радиоактивната раша-производство. Иначе велик бил ***. Смях

74

Анонимен

преди 9 години

Нацистката олигархия която управлява РУСИЯ в момента ,губи почва под краката си и усеща неизбежната си кончина

73

Анонимен

преди 9 години

До кога ще си затваряме очите за чуждото нещастие! Нека и българите да изпратим помощи за населението в Луганск!

72

Анонимен

преди 9 години

Нацистката олигархия която управлява Украина в момента ,губи почва под краката си и усеща неизбежната си кончина.Фашистките и наемнически орди търпят огромни загуби на фронта нанесени им от опълчението на руснаците живеещи в Украина,правдата накрая ще възтаржествува!

71

муджахидин

преди 9 години

ще има май втори Авганистан

70

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРСКА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ЗА ЛУГАНСК!

69

Анонимен

преди 9 години

Хареса ми определението за киевската хунта "Жидобендеровци"!

68

Анонимен

преди 9 години

Като овце сте, каквото каже CNN не може да не е вярно....................................................................................Като овце сте, каквото каже Първи канал на Съветската телевизия не може да не е вярно.

67

Анонимен

преди 9 години

Напиканите червени пенсионери ДА МЪЛЧАТ !!!Вие какво имате да кажете го казахте вече ...

66

Анонимен

преди 9 години

ако мислите, че Русия ще излезе победител в един конфликт създаден от нея, се лъжете. това с Украйна е безумие.

65

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 101Кой точно самолет са свалили, този с фалшивите разговори между русия и сепаратистите ли ?Като овце сте, каквото каже CNN не може да не е вярно.Защо вече цял месец се мълчи по въпроса ? Къде са им доказателставата, измислят ли се в момента.

64

Анонимен

преди 9 години

Не само Русия, но и България трябва да прати хуманитарна помощ на украинците в районите с военно действие! Някои държави пращат ракети и куршуми и ще получат наградата си за зверствата си. Българите сме състрадателен и правословен народ, който търси мир!

63

Национал

преди 9 години

Невежите платени писачи дори не могат да осъзнаят смисъла на случващото се днес в Украйна и в частност това с хуманитарния конвой. Когато става дума за нечий чужд човешки живот, някъде далече, всякакво човешко чувство, ако е имало такова, просто е изчезнало. Всичко е някаква игра в интернет - чуждо и неболезнено. Ценностите за тях в живота допират само до пари. Тука става въпрос за спасителна акция, всячески спъвана от киевското правителство , а всичко останали е безсмислено бръщолевене.