61

Somebody

преди 9 години

Женското мислене на Меркел няма да постигне целта си, защото срещу нея стои суровият характер на Путин! Ще минат години и ще се види, че напъните на запада са били жалки. Само да припомня: средна заплата за 2011 в Русия 800 долара, средна заплата в държава от ЕС (България) - 600 лева.

60

Анонимен

преди 9 години

Велика сила означава държава която осигурява блага , спокойствие и свобода за своите граждани. Всеки който не го прави независимо какво оръжие има ( пример северна корея и русия ) остава на дъното на блатото . Това оръжие не храни !

59

y

преди 9 години

Първия опит за еврогосподство на Германия през първата световна е война е знайно как завърши. Нали и ние бЕхме барабар Петко с мъжете и ядохме голия ***. Втория опит на Райха завърши с парад на руските войски в Берлин. Е, третия май ще е фаталния за Германия. Просто двете поредни грешки да се остави Германия да съществува няма да се повторят. А вие си дрънкайте колкото си искате.

58

Анонимен

преди 9 години

Германия е най-мощната и стабилна държава в света и реномето и влиянието които имат не са никак случайни. 1. Германия2. Япония3. Всички останали

57

Анонимен

преди 9 години

Путин уважава меркел, но като вземе да приказва глупости и да се бърка където не и е работа така я засича, че бабата мълчи до края на срещата. Случвало се е десетки пъти. Има клипове.

56

Анонимен

преди 9 години

Germaniq, trupa trilioni a Rusiq negativi! A nie, ama che jivot, bez komentar.......

55

ВинетуПи!дaлa

преди 9 години

Много ревете, че Aтaкa искa дa нaционaлизорa секторите и ресурсите, a в Европa същите отдaвнa сa нaционaлизирaни!Много ви е крив тоя Болен, преди щи ревaл що ревaл срещу Дпс, после що го крепялКюфтетa и глупостиСтрaнно зaщо сaмо той нaстоявa зa военен неутрaлитет

54

Анонимен

преди 9 години

Тези, които подкрепят Украйна, защо поне не се опитат да си регистрират фирма там? А някога опитвали ли са? Поне някакъв дребен бизнес в Украйна опитвали ли са? Не говоря за ресурси, семки поне да са опитали да продават или купуват?

53

Анонимен

преди 9 години

Германия е велика сила и винаги е била. Те имат и могат да имат каквото пожелаят. Русия не може да им стъпи на малкия пръст. Това е държава носеща на гръб цяла Европа . На снимките си личи как Путин ходи при Меркел със страхопочитание и притеснение.

52

Анонимен

преди 9 години

Germaniq i Rusiq sa mnogo uvajavani Darjavi! No problema na Darjavite e che Rusnacite gi vee vse oshte komunizma a Nemcite osven da trupat bankite si s trilioni nishto drugo ne gi interesuva!!!

51

Анонимен

преди 9 години

Меркел като гледа кремълското Пуси все едно стои пред нея едно ненаиграло се дете. Сигурен съм че го мисли за слабоумен и гледа да се отнася с разбиране към тежкото му положение.

50

Хм

преди 9 години

До Rainbow warriorБлагодаря ти за духовития коментар. Много ме разсмя и ми повдигна настроението. Бъди жив и здрав. И много щастлив.

49

Анонимен

преди 9 години

Спирай водката позитански ***

48

Анонимен

преди 9 години

Германия се стреми единствено към европейска доминация на всички нива. Първия сериозен опит за единна Европа е този на нацистка Германия, но е груб и недодялан. Русия като държава и цивилизация изоставаща от останалия свят с 60-80г повтаря тоя опит сега. Не съм очарован от новината, че Германия продава оръжие, но не съм и изненадан. Меркел в преследване на имперски амбиции ще вземе да спаси Русия от разпад, което не е добре. Това ни отдалечава от мира.

47

Анонимен

преди 9 години

Итересно как се разбират.Путин не знае турски

46

Анонимен

преди 9 години

От снимките които видях вече мога да кажа с абсолютна сигурност че Путин не е човек и има в него нещо рептилоидно.

45

шопето

преди 9 години

Така, така, но все пак Германия и Русия трябва да се държат под око. Да не решат пак на своя глава механично да си поделят Европа под предлог, че не им достига я жизнено, я пазарно, я либидно пространство... Тези две държави още от времето на Екатерина си имат доста специални отношения, бушуващи между любовта и омразата.

44

Rainbow warrior

преди 9 години

Тия двамата ако се подхванат и изкарат един комсомолски секс, ще спукат микрофоните на ЦРУ, дето са ги сложили на всяка педя в спалнята на Меркел.Правете любов, долу ЦРУ :)

43

Бл.Благов

преди 9 години

Ако след Втората световна война някой беше казал , че Германия ще спасява Украйна от Русия щяха да го изкарат луд. Това обаче е факт ,което пак може да ни подсети КОИ СЕГА СА ФАШИСТИ!

42

спомени

преди 9 години

Навремето Хрушчов след като удря по катедрата с обувка са го арестували, нали?