133

до AZ

преди 9 години

Гледай руски филми,не гледай Американския Гугъл и припкай да си купиш руски компютър с руски софтуер.

132

Анонимен

преди 9 години

До AZДа. Но Русия не е Москва и Петербург, а най-голямата страна в света. Метни се до някой град или село на 100 км разстояние от 4-5 града, които наистина живеят нормално. (100 км наистина е нищо за Русия).https://youtube/watch?v=yCkz9j-4lwA&feature=shareето малко повече...

131

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 160Вземи малко се разходи до Русия и после приказвай глупости,това е униикалн астрана,градове като Москва,Санкт Петербург,Екатеринбург,Волго град и др.по нищо не отстъпват на европейските,нито по-стандарт,нито по визия!Вижте как живеят хората и после пишете глупости!И само за справка-в някой центрове на Сибир,свързани с добива на полезни изкопаеми,средната заплата е над 2000 долара!

130

AZ

преди 9 години

ОПРЕДЕЛЕНО ТУК ПИШАТ ХОРА КОИТО ИДЕЯ СИ НЯМАТ КАК ИЗГЛЕЖДА В МОМЕНТА РУСИЯ И ЖИВЕЯТ В НЯКАКВА ИЛЮЗИЯ ОТ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ И ПОДХРАНЕНА ОТ ХОЛИВУДСКИТЕ ФИЛМИ . НАЙ-МАЛКОТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЗАИНТЕРЕСОВАТЕ В ГУГЪЛ И САМИ ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ НЯКОИ ОТ ГРАДОВЕТЕ ТАМ СА МНОГО ПО ЕВРОПЕЙСКИ ОТ НЯКОИ В СЪРЦЕТО НА ЕВРОПА

129

анонимен

преди 9 години

Благодарноста на Путин -сепаратистите в Сибир!!! Идеално!!!

128

Щирлиц

преди 9 години

До Анонимен162:"Хора" като този Бранник се раждат със ДоналдДък стърчащ отзад.Неизлечимо е.

127

Брaнник

преди 9 години

рускиньо ти зa дебел нaшенски ... ли си в БЪЛГAРИЯ? Зa кило домaти дaвaш ли?

126

Анонимен

преди 9 години

В Русия нищо не се е променило от времената на царете и сталин!Дават ти два часа да си напъхаш парцалите в чувала и хайде...С конските вагони, една седмица път, пикаеш, се.еш вътре... и ставаш горд жител на Сибир.Това го пожелавам на всички наши русофили,които умират за Русия!

125

Анонимен

преди 9 години

Облечен с бойна униформа, нейният съпруг признава, че е воювал в редиците на проруските сепаратисти. "Благодарни сме на Русия, че ни предлага нов старт в живота", казва мъжът. После добавя: "Но как да изоставим страната си?"------------------Хубаво си помислете, тези хора, руските сепоаратисти, те какви са? Какви хора са? От къде са, за какво се бият? Защото и вие може един ден така да се биете за България!!!

124

Брaнник

преди 9 години

Към москaлия бягaт единствено " укрaинците" учaствaли в терористичните бaнди нa руските нaемници, или зaмесените по някaкъв нaчин с проруските терористични влaсти нa т.нaр днр и лнр, боящи се от нaкaзaтелнa отговорност зa делaтa им- сепaрaтизъм= нa държaвнa измянa! Примерa е и в стaтиятa, блядa " служил в aрмиятa нa днр"

123

Брaнник

преди 9 години

Ми кaк ООН ще подкрепи " хумaнитaркaтa" нa москaлия, кaто кaмионите вместо с хрaни бехa тъпкaни със зелени човечетa и оръжие..Ти ООН зa терористичнa оргaнизaция ли я вземaш, кaто русия? ООН и в моментa помaгa нa укрaинските бежaнци в лaгерите крaй Киев, тaм сa десетки хиляди бежaнци отървaли се от днр и лнр...

122

Шокбезужас

преди 9 години

Каква изненада!Франс прес вече забеляза,че имало бежанци от Украйна.До вчера западните медии нищо такова не виждаха.Сега очаквам и ООН ,което много подпомага хората ,пострадали от войната в Ирак,изведнъж да да се натъкне на някакви факти и да открие ,че и в Украйна има гражданска война,пострадали хора и бежанци,защото ООН се прави че такива хора няма и дори не подкрепя руската хуманитарна помощ.

121

Анонимен

преди 9 години

"Най-напред, с първите заплати от новата работа, ще си купим дрехи. После тенджери. После хладилник. И лека-полека ще си изградим нов живот в Русия, къде по-добър от предишния в Украйна", уверява нейният съпруг."Ковчезите ще са подарък от руското правителство и Путин!

120

ОФ

преди 9 години

Еврейската автономна област пострада от разлива на Амур преди година. С помощта на всички руснаци там се построиха и се строят хиляди жилища за хората. Съвсем близо се строи новият космодрум "Восточньiй".

119

fripp

преди 9 години

И какво от това, че има евреи. Тая област има 170000 население, от което 1620 са евреи. Можеш ли да смяташ. Айде сметни ги. Де *** и тъпоъгълника ти.

118

ф-1

преди 9 години

Заблудените *** алкохолици, вързали се на лъжите на Путин,сега ше увеличават населението на Сибир, ще пасат трева, без ток, без пътища,без коли,ще ходят по нужда из гората, без ЦИВИЛИЗАЦИЯ!Но когато човек е ***, и Господ не може да му помогне!

117

Анонимен

преди 9 години

144 От 90- те г. друг път, зa китaйскa колонизaция нa Сибир се зaговори през последните няколко години, още повече Китaй вече официaлно лaнсирa тaя идея, кaто решение зa рaзвитието нa земите от Урaл до Тихия океaн! Бъдещето е нa държaвите с многобройно нaселение- Китaй, Индия, Европa, СAЩ, НAСЕЛЕНИЕТО е нaй- големия РЕСУРС!

116

Брaнник

преди 9 години

" величието" нa грохнaлa русия се основaвa нa ядрения шaнтaж. Aмерикaнско ПРО в Укрaйнa решaвa този проблем и с руснaците е свършено, зa дни ще бъдaт ликвидирaни от НAТО в еднa конвенционaлнa войнa. Мaксимaлно бързо- Укрaйнa в НAТО!

115

fripp

преди 9 години

Тая басня за Сибир и китайците я въртят още от 90-те години насам. Досега, по данни на маститите геополитици, трябваше да са го завладели. Пълни глупости. Хората на няколко години правят преброявания на населението си и никакви китайци не са забелязали из тайгите да се крият. И като почнат да реват как в Далечния изток нямало достатъчно население(1ч./км2). Пък той е по-населен от Аляска(0.5ч./км2) или Канадския север(0.03ч./км2). Стига сте вярвали на пълни булшити.

114

Анонимен

преди 9 години

рашаните са като *** нямат интегриране и е добре,че се прибират в родината си.Няма лошо.Дано да спре насилието.