62

Анонимен

преди 9 години

Нека Кунева да реши за ЮП тя най добре ги разбира тези работи с енергетиката а и някоя компенсация може да получим например като фалит на НЕК с последвал режим на тока .Не затвор а разстрел за всички *** от последните 25 г!

61

чугунени тикви

преди 9 години

Осъзнахте ли се сега къде са окрадените пари от КТБ?На сигурно място при другаря Путин.

60

Илия

преди 9 години

Аз сериозно обмислям как да основа лотария, дали ще има или няма да има ЮП през следващите 5 години. Може да се окаже много доходно предприятие. който познае, печели, за непозналите - само харч.Е, преди да заложиш, ще трябва да имаш информация. Много информация: кой как е станал сутринта, с дупето нагоре ли, как е влязал в чехлите, преди това имало ли е сутришен секс, кафето горищо ли е било и куп още неща, като подкупи, специализации в чужбина, потупвания по рамото, обещания за светло бъдеще.

59

Анонимен

преди 9 години

Време е за убиване....

58

до 57

преди 9 години

И ти ли вярваш ***, че ЮП ще се осъществи. ЮП е една рекетьорска тояга за Украйна от страна на Русия. От България постоянно се източват пари в посока Русия. За внесените 382 милиона лева вчера ще получим някакви тръби на стойност 30-40 милиона лева които ще гният години на ред на някое българско пристанище, а 340 милиона ще се озоват в джобовете на руските олигарси като Тимченко и други сополи като него от свитата на Путин.

57

Пешко

преди 9 години

До асдкутевските чутури по правило са чугунени, но дори в чугунени кутевски чутури би трябвало да изкънти, че ако ще тръбата да е двеста и петдесет хиляди по-голяма от украинската, за нея България няма да получи нищо, а тъкмо обратното - ще плаща с години. Но кутевската чугунена чутура трябва малко да попрочете какви точно периметри са й свели от стогодишната бабушкера, а не само да слуша в захлас колко хубаво говорят Дмитриевич и Овчаров

56

Бранник

преди 9 години

Тия "българи" от БЕХ и "акционери" от южен потоп са за Бързата процедура и пандиз + Съд за неподчинение на Българското Правителство- национална измяна! Бих го написал и с истинските му думички, за по- ясно, ама модера ще ме банне веднага, пфу и цензурадеба

55

Анонимен

преди 9 години

То бива плонжиране и дупене пред Русия, но това преминава всякакви граници. Нови 382 милиона лева изчезнаха за 1 ден от българския джоб, а българинът отново нехае и *** мухите.

54

Кой?

преди 9 години

Кой управлява България? Прокуратурата ...нищо няма да каже....А това си е чисто престъпление по служба.

53

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 51,точно така. А ЕС ще приветства тая работа, ЕС не е против Южен поток по принцип. Матушката-героиня наследница на СССР ще трябва да се реформира, стига еднолични диктатури от страна на фетишисти, дето или яздят коне голи или се целуват уста в уста с други дъртаци

52

Анонимен

преди 9 години

Руският интерес също не съвпада с Българския, защо да лижем гъзовете на ***?! С какво Европа ни е ощетила?! Налива сумати милиарди за проекти, които комунистите крадат, защо мислиш, че ни спряха еврофондовете по времето на управлението на Орешарски?! Защото парите не отиват по предназначение! Отиват в джобовете на хора, обслужващи руските интереси! Наистина ли мислите, че имаме полза от това да излезем от ЕС и да станем колония на Русия, заедно с Куба и Северна Корея?! Вие добре ли сте?!

51

Бранник

преди 9 години

Абе да се пратат Службите в тоя южен паток бе, тия не зачитат Българския Закон и Държава- баси наглите *** руски!

50

Анонимен

преди 9 години

Тука некои другари на разбират международното положение. Другаят Путин и неговата собственост Русия се намират в тежка ситуация. Световният империализъм не дава на Русия да прави каквото си поиска в задния си двор Украйна. Дълг и чест е на българските путинци да помагат със каквото могат и да защитят святата си майка Русия. Затова увеличението на капитала с 382 милиона е напълно необходимо и съвсем законно от марксистко-ленинска позиция. Да живее Путин.

49

Анонимен

преди 9 години

Ако сме умни само ползи можем да извлечем. Как сме им опънали жилата можем да издоим руснаците да си построят сами тръбата, да платят скъпо земята и екологията, да си плащат и таксите. Това си е политическо оръжие ама нали сме свикнали сами да се разоръжаваме.... А ЕС ще мрънка, ще мрънка и ще спре накрая. Още не сме пробваали да им се озъбим. Меки китки са!

48

Анонимен

преди 9 години

В България липсва политик който може да покаже среден пръст на ЕС и да защитава българските интереси ! Днес всички ни говорят за Европейските ценности и европейският интерес ! Европейският интерес не съвпада с българският !!! Ако Европейският интерес съвпадаше с българският мислите ли, че България щеше сега да е в това състояние ??? Нямаше ли да е по-удачно ЕС да вложи едни милиарди в България за инфраструктура и т.н. за доходи..... 1 месец работа = 1 ден работа на запад !

47

Анонимен

преди 9 години

Дори и след паденето на комунизмът, комунистите продължават вече 25 години да крадат българския народ, както и да назначават необразовани и прости хора на ръководни постове, понеже тези хора са най-лесно манипулируеми. Сега ви заблуждават за "добрите" намерения на "братският" руски народ. Винаги сме били използвани от руските мужици и продължаваме да бъдем използвани. Южен потоп не е изключение, това е заробващ и вреден за България проект!

46

АНТИОВЦА

преди 9 години

ПРОЧЕТИ и ПРИГЛЪТНИ ИСТИНАТА! Войната в Украйна ще свърши преди да е построен Южен Поток! Русия НЕ Е СЪГЛАСНА за цените които са НЕПОСИЛНИ за Украйна и за това са тия ЦЕРИМОНИИ. И Русия НЕ ИСКА Украйна да черпи ПРИРОДНА ГАЗ от Черно Море, при което имат договор с ЕКСОН САЩ за добив който изцяло ще задоволява цяла Украйна. Просто не знам, ОТКЪДЕ СЕ НАВЪДИХА ТОЛКОВА МНОГО ШИЛЕТА, които са готови и майчиното си мляко да дадът, САМО и САМО да робуват на Русия.

45

Анонимен

преди 9 години

Ако Йотингер каже, че Бадемов и Тиквов трябва да си легнат заедно... то те ще го направят !!!

44

Анонимен

преди 9 години

Виждам че всички сте за руския монопол в БГ.Дайта да късаме с ЕС и да се пишем 17 република и да ходим в Коми да работим.И на нова година да ни приветства таварш Путин.Чакам да измрете дъртото поколение и да се прероди България.Аман от дупедавци и носталгици за Сталин.

43

Анонимен

преди 9 години

Когато някой си прекара тръбите през мои имот плаща наем и ако не слушка му ги режа на секундата! какъв ви е проблема с южен поток?! *** да си го построят, да си плащат транзитните такси и да слушкат! Да им теглим една майна и на руснаци и на евроамериканци и да погледнем най-накрая и за БЪЛГАРИЯ!!!!