156

а бе

преди 9 години

Колкото повече потоци през България,толкова по-добре!!!Останалоно е погубване финансово на държавата и въобще нейното оцеляване.

155

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 218Ще ти се досере, ако има какво да ядеш. А като (да, "като", а не "ако"!) ти спрат газта през зимата, след сране ще правиш като чукчата от вица, ***. Сога сменят газов кран но софийската "Топлофикация" и за два дни се вмирисахме на порове, а какво ли ще бъде, когато ни спрат газа.

154

se

преди 9 години

Сладурчета,ние сме пионки в ръцете на американската *** и европейските чучола!Та естествено ,че ще мине през Гърция и Италия.Та каква държавичка сме ние от РИБАРИ,Ловци,Лош материал .Ще ни изпързалят под претедкста за европейска дисциплина.Но така е като има продажници като Рибарчето който за няколко коктейла в Европа ще продаде и последните интереси на БГ.Та нали приятелчето му Обама ще го приюти един ден да чете лекции за мутренската демокрация на Балканите!

153

крайно време

преди 9 години

Крайно време е заспалия ни народ да се събуди и да защити интереса си и този на БЪЛГАРИЯ.Такива Кирияк Стефчовци по време на изборите въобще да бъдат отхвърляни.Интересът на България трябва да е над всичко останало,а не да се продава за няколко финикийски знака в нечий джоб.

152

НОВА ИСТОРИЯ

преди 9 години

В Бибш *** няма да има нищо Руско докато не умре и последният Българин, от там нататък няма да е опасно за нас черногейците..

151

Боко Харам

преди 9 години

Абе сега пием,ядем,печем си гъзето по морето,ама зимата съм сигурен ,че ще ни спрат газта. Дано не е много студена зимата.

150

Го4о

преди 9 години

А "потока" може да стигне САМО ДО ТУРЦИЯ! И Турция (NATO) да продава газ на Европа!

149

Анонимен

преди 9 години

руската газ за бг е най скъпа и заради комисионите на продажните ни политици

148

Анонимен

преди 9 години

първата работа на чехите беше газопреносна връзка с Норвегия. след това казаха на Газпром,искате ли да продавате на нашия пазар,ние газ си имаме,ама да ви видим цените ,ако са добри ще купуваме и от вас. така се прави в бизнеса а не се клечи на един монопол доставчик. за това газта на Газпром за бг е най висока

147

Анонимен

преди 9 години

стига с тая руска газ че ми се досира

146

ДДД

преди 9 години

От статията - два извода: 1. Ще има голям натиск на изборите да спечели правилната за руснаците (забележете) КОАЛИЦИЯ. Ако не спечели тя - не искам да съм на мястото на "победителите". Не изключвам и случилото се не много отдавна с президента на Еквадор, който решил да ползва ресурсите за страната си именно и само за нея. 2. Ако клекне Ердоган (един от менторите на Боко и негов голям приятел) е вероятно да клекне и той. Дано няма вариант 3 - спиране на газта, защото вече сме без Ю.П.

145

Анонимен

преди 9 години

интерконектор с гърция и газ от азербайджан иран ирак и новите находища в средиземно море плюс разработка на нашите. това не изключва покупки на руска газ, просто търговска стратегия за по добра цена.

144

По въпроса за газа

преди 9 години

правителството на Украйна вече разреши продажбата на 49% от газопреносната си система на страни от ЕС и САЩ. Хънтър Байдън, син на вицепрезидента на САЩ, беше назначен в УС на най-голямата компания за добив на газ в Украйна. С малко "лобиране" Шеврон ще започнат добив на шистов газ на територията на Донбас. Ще го продават на Европа по газопреносната система на Украйна. Стойността на проекта ще е минимална, поради това, че инфраструктурата е готова и действаща.

143

Анонимен

преди 9 години

русия се отказва от южен поток като безперспективен и губещ проект. същата газ и сега достига австрия и италия

142

Анонимен

преди 9 години

руската мафия и продажната ни слугинска политическа класа никога няма да позволят да разработим собствени находища.

141

Анонимен

преди 9 години

сметката е така надписана заради корупционните че ще се изплаща от транзита за 22 години. значи 22 години бг няма да получи нито лев от южен поток. самия проект се обсъжда от руска страна че е губещ и безмислен

140

БГ ПОЗОР БГ

преди 9 години

Нашите *** тоест политици взимат пари от САЩ затова се противопоставят на потока поне да бяха жени, а те мъжки *** СРАМ!

139

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Ачо: ,,истинския комунизъм не е руско-еврейската болшивишка измишльотина на ленин а този комунизъм който сега е в Норвегия ,Исландия,Дания-45 % данъци на богатите и безплатно образование(спане квартира и степендия) и здравеопазване...''ФЕНОМЕНАЛНО ТОЧНО СИ ГО КАЗАЛ ЗА КОЕТО АЗ А И ВЯРВАМ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ФОРУМА МОЖЕМ САМО ДА ТЕ ПОЗДРАВИМ! ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ИМА ЕДНА ВЕЧЕ ДОСТА ПО-МАЛКА ЧАСТ ОТ СЪФОРУМЦИ, КОИТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИСЛЯТ ОЩЕ СЪС ДЕФИНИЦИИТЕ ОТ ,,СТУДЕНАТА ВОЙНА''!

138

до Странджата

преди 9 години

а като беше в Америка защо беше против Южен поток бе странджичкее ще ти намеря изказването му и ще ти го набия в главата

137

Анонимен

преди 9 години

Другият вариант е да дупчим за шистов газ. Така ще сме независими, ще имаме газ бол, да се топлим 300 години напред, лошото е, че ще си развалим водата и земята, и след 5 години ще умрем от глад.