185

Анонимен

преди 9 години

До 238"Какъв е резултата от тези емигранти?" - Ами например, че Руската икономика се е увеличила от 2000 до сега около 10 пъти? Че продължителността на живота са е качил с 6-7 години? Че поне за момента са спрели демографския си срив? Не бе прав си - нема полза.

184

До 239

преди 9 години

И какво като е НАЛОЖЕНА ОТ РУСИЯ? То и при соца Русия не разрешаваше западни стоки в свободна продажба.Каква е разликата? Виждаш ли колко си глупав?

183

До 228

преди 9 години

Ако знаеш колко си смешен и жалък! "Русия нямала промишленост и нищо не произвеждала освен пушки и танкове"! Боже идиоте, ЧЕ ТО ТЕЗИ ПУШКИ И ТАНКОВЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ С НАЙ-МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ БЕ, НЕГРАМОТНИКО!!!! И то руска, защото краварите НИЩО НЕ ЗНАЯТ ЗА ТЯХ, гледат като изтървани и СЕГА ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ УЧАТ ДА СЕ БИЯТ СЪС ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА. А да си произведеш лъжици и вилици, ей ти Китай. Той отдавна вече е фабриката на света и ДАЖЕ В ЕВРОПА ВСИЧКО Е КИТАЙСКО. Само табелката е западна.

182

Анонимен

преди 9 години

Четох, че в америка щтат Мисури ги тресяло от демокрация. Някой има ли по точна информаия?

181

емигрант в Русия

преди 9 години

Всяка година идвам в България--и все по-зле става....защо ли??? Брат ми живее на мойте пари които му пращам оттук.Всеки месец по 600 евро.Ако така продължава Брюксел да "Клати"българите,скоро няма да има нищо в наща прекрасна страна.....съжалявам но имтината е такава.А някои се гордеят че са европейци--гладни,голи и боси........

180

До 235

преди 9 години

Хахаха, комплексар.

179

До 226

преди 9 години

Ми такова. Не е държава за да съпоставяш колко са имигрирали там и в Русия и да ми казваш "о не то в Русия не е отишъл почти никой"------------------- Какъв е резултата от тези емигранти? Нито Русия има висок стандарт ,нито е водеща икономика. Как те ще подтавят санкции на водещите световни икономики САЩ и ЕС? Смешна работа.

178

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1но и със сигурност " висококвалифицираните профита " са в много пъти повече в Щатите в сравнение с РусияНе е вярно, в Щатите и ЕС се закриват скъпоплатените с висока квалификация и ги аутсорсват в Индия, България и т. н. за по 15-20 пъти по-ниски заплати и данъци.

177

Анонимен

преди 9 години

*** ще си изядат ташаците от яд, че Русия е 10 пъти по-велика от тях и ще трябва да клекнат пред най-великата страна на света.

176

До 231

преди 9 години

Браво, щом ти харесва в Русия, стой си там. Българите в ЕС. Всеки където му харесва.Нищо че пишеш от руското посолство с правописни грешки.

175

ххх

преди 9 години

До Одисей 1Да. Има постоянен недостиг на висококвалифицирани кадри. Но това е оф-топик. При всяко положение Бари говореше тъпни, а други му пригласяха. Хубаво - в САЩ идват повече квалифицирани имигранти, той не каза това.

174

До 223

преди 9 години

Е какво й помогнаха на икономиката 22 години вече, все са си аутасйдери Русия.

173

емигрант в Русия

преди 9 години

Преди 7 години съм емигрирал в Русия.Град Ханти-Максийск,окръг ХМАО-Западен Сибир.Досега не съжалявам,че избрах РФ--защото пари се правят в развиваща се икономика.А като чета коментарите на някои професори тук,се скъсвам от смях-чакат руснаците да умрът от глад..или Русия да се распадне...Българската общност тук е около 760 човека--всичките са дошли след 2005 год.Има и доста български студенти.Жалко за България-пътят не е този,който И го определят от Е.С.--българите винаги ще бъдат мачкани от ЕС

172

Одисей 1

преди 9 години

221 няма пак , руската пропаганда може и да се хвали , днес всичко е възможно , но истината е друга . Прави разлика между естетвен прираст и раздадени паспорти

171

До 215

преди 9 години

Това за порите и платената "любов" си сбъркал адреса, обърни се към краварите, те пръскат по 5, 10 милиарда за разни цветни революции. Ама скоро ни бяха били така по канчетата. Но веселбата продължава, ще ядат такъв пердах, че ще им държи топло за още 70 години. Жалко за жертвите, но на гадовете нищо за не им е жал, нито хората, нито държавата.*** хунта!

170

До 220

преди 9 години

Ти говориш пълни лъжи.Хаха. Русия зависи от западните технологии . Щом не я засягат санкциите Европа се придържа към санкциите.Защо Русия не забрани западните технологии,защо не забрани американските технологии? Защото са една изостанала държава,която само разпродава ресурси,а няма промишленост и нищо не произвежда освен пушки и танкове. Дори космическите им технологии са много назад.На МАрс е Кюриосити,а руснаците гледат по телевизията.

169

ххх

преди 9 години

До 210Ми такова. Не е държава за да съпоставяш колко са имигрирали там и в Русия и да ми казваш "о не то в Русия не е отишъл почти никой"

168

Анонимен

преди 9 години

Въжето на санкциите се затяга около вратовете на руските кремълски прасета. Скоро ще имаме и тотално търговско ембарго с Русия. Тогава за Русия ще останат 2 пътя или ще става нормална държава или ще издъхне като никому непотребен клошар.

167

Одисей 1

преди 9 години

Абе можем да поспорим колко от тези имигранти в САЩ и ЕС са висококвалифицирани профита и колко са клошари от третия свят (Латинска Америка и Близкия Изток).------------------------------206 със сигурност има и маса "клошари ", но и със сигурност " висококвалифицираните профита " са в много пъти повече в Щатите в сравнение с Русия , дори и със Европа , една Германия се оплаква от недостиг на Ай-Ти специалисти и е петимна за индийци програмисти, но да си чул в Щатите подобни оплаквания

166

ххх

преди 9 години

До До 218"Но не й помагат на икономиката."Евтина работна ръка. Нека да не помагат.