44

АНОНИМЕН

преди 9 години

Миков още не е събул потурите и започна да реве,докато държеше на Доган мъд-рите му беше добре.

43

niki

преди 9 години

Gerb i DPS shte upravlyavat sledvashtya mandat!! Tova e nay bezbolezneniya hod !! BSP ne opravda doverieto koeto mu glasuvaha liderite na DPS!! Karton cherven!!!!

42

Анонимен

преди 9 години

СМЕЙ СЕ ПРЪДЛЮ АМА НЕ МУ Е КЕФ.....5 ОКТОМРИ ИДВА....

41

Миков е прав

преди 9 години

По-голяма гнусотия едва ли може да се случи в българската политика: ГЕРБ+ДПС, пфу, и това доживяхме

40

ВЪПРОС

преди 9 години

А ПРИ ВАС ИМАШЕ ЛИ КАДРИ БЕ ФЪФЛЪО ... ЧЕ В ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ НАЗНАЧИХТЕ ТУРЦИ ???

39

Анонимен

преди 9 години

Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС........................................................................................не ме интересува дали се подготвя коалиция между Герб и Дпс или между Герб и извънземните ...единственото, което ме интересува е Бойко да заяви, че се противопоставя на путин !

38

Анонимен

преди 9 години

ПО ВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО Е ,ЧЕ НА 5 ОКТОМВРИ ЩЕ ЯДЕТЕ ЯКО БОЙ И ДА ВИЕТЕ И ДА СЕ ХИЛИТЕ ВСЕ ТАЯ....ОСИРАНЕТО ВИ ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ИЗ НОСА,КОМУНИСТИЧЕСКА БАНДИТСКА ГМЕЖ !

37

Анонимен

преди 9 години

Ти си гледай твоята партиика!Какво е очевидно и какво искаш да внушиш и да излъжеш остави хората да преценят!Царе сте на интригите!!!!Евала!

36

Анонимен

преди 9 години

ПО НОВИНИТЕ Н ТУРСКИ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ,АКО ГИ ИМА ОЩЕ ,ЗНАЧИ И ТОВА ПАВИТЕЛСТВО Е КАТО ПРЕДИШНИТЕ,АЗ ПО ТОВА ГИ РАЗБИРАМ,КАТО ГЛЕДАМ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА НА КОЧ БАЙРЯМ,ЗНАЧИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

35

Office

преди 9 години

Добре че е Борисов, та да има за какво въобще да говорите.Само комплексари в БГ бе. Аман!

34

Анонимен

преди 9 години

Да ГЕРБ удари едно рамо на ДПС като се съгласиха изборите да бъдат баш на байрам на 5 октомври да могат турците от Турция да гласуват ...а българите за риба.......така че няма разлика между ГЕРБ и БСП щом е за властта и парите продават род и родина!....и ако я карат така управниците и народа си търпи България няма да я бъде

33

Ахилес

преди 9 години

Чудят се червените как да го заметат това ДПС под килима, някак си да накарат хората да забравят че са били в коалиция с ДПС. Само че толкова поразии от двете тройни коалиции не се забравят толкова лесно. Ще си го влачат сега този воденичен камък дълго време, поне поколение..

32

аз

преди 9 години

Очевидно господин Миков е, че вие, а не някой друг бяхте не веднъж, а два пъти в коалиция с ДПС. Очевидно господине е, че след тези два пъти България беше напълно съсипана.Това е очевидното, а дали някой друг ще рискува ритуално да се самоубива правейки коалиция с тях ще видим след изборите. Дотогава господин Миков си пийте питието и не си играйте на ясновидец . Опитите ви да се заигравате на етническа тема показват пълното безсилие и липса на аргументи от страна на умиращата ви партия.

31

Анонимен

преди 9 години

ПО СТРАШНО,ГОТВИ СЕ ОТЦЕПВАНЕТО НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ И ПРЕСЪЕДИНЯВАНЕТО И КЪМ ТУРЦИЯ,ГОТВИ СЕ ПРЕДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ВОЙНА В ТУРСКИ РЪЦЕ

30

Анонимен

преди 9 години

Na toya ustata mu e, kato klitor!

29

димитър

преди 9 години

До nedkoddако Бойко се съвокуплява с мисюлманите...още на лято сме на избори...а омразата ти към БСП ти замъглява преценката за време и пространство...

28

Анонимен

преди 9 години

Скапан, дърт, мазесн, червен алкохолендер!

27

SS

преди 9 години

Вече 70 години ни управляват *** и техни производни... чехите имаха своята 68-***, унгарците - своята 56-та... само 16-тата република *** се превърна в тоалетна хартия за *** на азиатските неандерталци...

26

Анонимен

преди 9 години

Миков, комунисте, пий си ракията у Пеуник и не се изказвай неподготвен! п.с. До 20-тина годинки ще сте изчезнали щото вашият електорат е на преклонна възраст, а не ми се вярва да живеят с олите?! :)))

25

Михов гоуем тарикат

преди 9 години

не е ли възможно ББ да си привлече поединично мюслимски кадри. Защо му е за ортак БКП-ДПС.А другарА Михов прави пропаганда като имитира мисловна дейност.