97

Истина

преди 10 години

Лошо е да те управлява комунист ама още по лошо е да те управлява бивш комунистДолу Герберугите бившите комунисти

96

pastoral

преди 10 години

да приемем, че герб се коалира с рб (макар, че *** лаборант няма да го допусне и посмъртно). та, каква викате ви е програмата за решаването на проблемите, сред които е затъната родината. какво правим с ктб, бнб, (конституционално) с прокуратурата, юп, уестингхаос', работните места и etc. проблеми, за които хората искат конкр. решения, а не ежедневни "радини вълнения", кой с кого щял да се коялира и кой защо бил казал нещоси. мерете си силите по това какво правите за хората, а не за вас си.

95

ПАРТИЕН ПАРАЗИТ

преди 10 години

ФАКТ, който партийните ***, умело крият от Народа!!!БЪЛГАРИЯ, ВЕЧЕ Е ИМАЛА БЕЗПАРТИЙНО И БЕЗ ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ С ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ.Страната ни е изживяла най-големият си РАЗЦВЕТ именно когато ЗАБРАНЯВАТ ПАРТИИТЕ!!! Тогава, през 30-те години на XX-ти век, се появил израза "ИЗПАДНАЛ ГЕРМАНЕЦ", по отношение на емигрантите от Германия, които бягали от кризата в родината си, за да търсят работа в България. Държавата ни по това време е била като Япония на Балканите. България се е изравнила по стандарт със Швейцария само за 4-5 години след като е ЗАБРАНИЛА ПАРТИИТЕ!!!

94

ЙОАН

преди 10 години

Най-хуманното представителство в управлението на обществото и държавата е ПРОФЕСИОНАЛНОТО - не политическото!!!!!!!!!БЕЗ ПАРТИИ ЩЕ НАСТЪПИ ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА ВАЛИДНО ЗА ВСИЧКИ! САМО БЕЗПАРТИЙНО ОБЩЕСТВО МОЖЕ ДА ГАРАНТИРА РАВНИ ПРАВА НА ВСИЧКИ ХОРА!!!! Партиите ще бъдат окончателно елиминирани от властта. Чрез ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС ще се избират само професионалисти и изявени в своето поприще личности!! Всеки трябва да избира представител от своя бранш, на когото може да му се потърси сметка от всеки и по всяко време. Това може да се осъществи само чрез ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИЗБОРЕН КО

93

Анонимен

преди 10 години

Мачкайтее реформаториии самооо СДС

92

Анонимен

преди 10 години

абе Цветанчо докога ще ми се пробутвате бе Ти,Цецка Цачева,Деси от Дулово,Лъчо мозъка абе все червени сте бре ей абе ти вярно взе да ни вземаш на мезе е за Герб няма да гласувам вече да знаеш

91

PAVE

преди 10 години

NIKOGA GERB NA VLAST.HORATA S MALUK BIZNES SA REKETIRANI OT GERB,KAKTO NIKOQ PARTIQ OT PREHODA NEGO E PRAVILA.TOVA SA LUMPENI,KOITO SE IZJIVQVAT KATO MESII.DOLO GERB.VOENEN PREVRAT,VOENEN 4AS,KAKTO E BILO V TURCIQ,I TOGAVA 6TE IMA PROSPERIRA6TA BULGARIQ,ZA 4UDO I PRIKAZ.

90

аз

преди 10 години

До ГеоргиСамо да те допълня,тези хора наистина са били извесни с прозвището комунист,ама това беше преди 30 години сега са демократи и капиталисти,реално повечето дето всички обичаме да ги наричаме комунисти и да ги обвиняваме за всичко дори и за наводненията,са бивши агенти на ДС,ЦРУ,КГБ и т.н. и като се има напредвид дейноста на КГБ къде е сега и дали имат нещо общо в БГ,а ДС си остана поръчково ДАНС се замисли все пак кой командва.Аз съм за да се махнат всички такива разветчици.

89

Анонимен

преди 10 години

До Георги ДимитровТочно това е проблемът, че ДПС и НПСД не трябва да са на власт, защото са турски и противоконституционни партии. Не съм толкова против РБ колкото против турската партия в него. Все пак са се събрали с нея и са показали, че са алтернативата на ДПС. Точно за това ти казах, че РБ е "Б" отбора на ДПС, защото НПСД се е учредила от отцепниците на ДПС (Касим Дал и Корман Исмаилов). Иначе нямам нищо против турците, но не може всеки етнос да си има партия.

88

ПАТИЛАН

преди 10 години

Пряка демокрация и пълни, териториални, мажоритарни избори с персонална отговорност и задължения, пълен мажоритарен избор на професионалисти от творческите гилдии, от всички важни сектори и отрасли на браншовите организации! РАВНИ ПРАВА, Народовластие! НОВ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЗБОРЕН КОДЕКС- ЛИКВИДИРАНЕ НА ПАРТИИТЕ и НОВА КОНСТИТУЦИЯ, въвеждане принципите на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!Останалото е козметика, порнография, грим и силикон, ясно лъсващи при всеки слаб дъжд...

87

Георги

преди 10 години

За да се оправи тази държава, трябва малко по-малко да се изтласкат всички комунисти от властта. В политиката трябва да влязат млади и скромни хора, дори и да нямат опит - ще се научат. В момента държавата се оправлява от хора, които са били намесени във властта и през комунизма. Тях мисленето им за държавност е изкривено, на техните деца също. Всички тия трябва да се махнат от властта. Иначе бизнесмените "с куфарчетата на Луканов" взеха да залязват, който няма мозък да си върти парите ги губи

86

до ПАРТИЙНИТЕИДИОТИ

преди 10 години

Безпартийното управление с отлични резултати за народа се е доказало!!! 1934-1944 г. НЯМА ПАРТИИ има напредък, ТОВА Е!!!! ФАКТ! Само безпартийно общество може да ни измъкне от батаците на Комунизма и Капитализма! Премахваме Партиите и с това унищожаваме и двата тумора-Капитализъм и Комунизъм! "НЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ" това е лозунга, който трябва да бъде разлепен из всички краища на страната, белким уврат чутурите и на най-идиотизираните, който лобират и подържат партии все още. Нали?!?

85

Георги Димитров

преди 10 години

До АнонименАми да ти кажа, аз работя с много хора.. включително и с много турци. До сега от турчин не съм бил излъган, да съм изработил нещо и да не са ми го платили. От нашите сънародници - колкото искаш некоректни платци. Иначе ДПС и турците не го харесват, там има много пари и политически интереси. В по-голямата си част турците са работли и честни хора. Така, че не мога да плюя по някой само защото е от ДПС. Но от турци съм чувал, че ДПС трябва да не е на власт.

84

до 97

преди 10 години

Абе, мутро СИКаджийска, *** и проста! Нещо си се объркал бе, мерзавецо! И едва ли е от горещините, по-вероятно е да е по-рождение! Защото, мутро СИКаджийска, *** и проста като банкянска куха кратуна, не Рефорчаторите си сменят позициите по три пъти на ден, а една банкянска мутра, извесестен престъпник от подземния свят, бивш ортак на Поли Пантев, на бай ти Миле и други подобни бандити! Така че, мутро СИКаджийска, фурнаджийска лопата е банкянската мутра, не РБ! И много пъти досега го доказа!

83

Анонимен

преди 10 години

До Георги ДимитровХа, щом ГЕРБ и РБ са най-добрата коалиция значи викаш по-добре "Б" отбора на ДПС (отцепниците от ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов, създали своя турска партия влязла в РБ) да е пдлога на БСП или ГЕРБ отколкото самото ДПС.

82

георги

преди 10 години

Патилане и кой ще управлява :) ? Народа ни просто не става. Който и да дойде ще е същата работа.Ей сега чета едни стихове на Христо Ботев.. ами и преди сме си били същите диваци. Българите дай им мръсотии да правят, да набият някой, да прецакат някой - там сме много силни. Има и свестни хора, но в по-голямата си част народа е завистлив. И нормално, нашия тъй наречен елит се състои от глупави хора. Едно време комунистите са изтрепали или ограбили богатите и възпитани родове.. сега няма материал

81

Анонимен

преди 10 години

До БГ я чака Украйна 2.0Няма как да стане,защото тук отдавна са ни превзели :))

80

ЙОАН

преди 10 години

Постоянно правят рокади! А болестта е само една и се нарича ПАРТИЙНА ЗАРАЗА! Когато тумора застрашава организма, какво е решението? НЕ отделните партии са проблема, а ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗАЕДНО СА ПРОБЛЕМА!!!!! Дори само споменаването на думата ПАРТИЯ трябва да буди отвращение у хората!

79

Радо

преди 10 години

До ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИДа неоспорим факт така е това което казваш,но докато някой продажен *** от протестите не бъде линчуван публично няма да се оправят нещата,защото едно от исканията на народа беше нов закон,а какво стана намесиха се някакви петна на Бареков подлогата ИИИИИИ

78

ВНИМАНИЕ! РБ!

преди 10 години

Реформаторския Блок са като *** фурнаджииска лопата. ГЕРБ да внимават с тях защото там командва Иван Костов и мрънкащият Раданчо слуша само него и прави това което каже. За Пръмова въобще няма смисъл да се говори. Аз лично нямам и капка доверие на РБ. По всяко време могат да минат в другото поле при БСПДПС по заповед на Командира.