30

$?!

преди 9 години

Гадния и глупав *** одисей пак осмърдя коментарите с олигофренията си..

29

Анонимен

преди 9 години

до 39Брат, този *** Одисей е един от малкото форумни плъхове в този форум. Тоя клечка за у *** си не може да одяла, толкова е некадърен. Не му трябва да работи, защото е още студент и мама и тате го издържат. Ще го видя след 2-3 години като започне сам да си изкарва хляба, дали ще му е до адвокатстване на любимите му американци из нета. Пълен ***!

28

ОФ

преди 9 години

25, той дворцовият преврат трябва да се състои утре в Новос... :) Гледайте как сибирският "майдан" с трясък ще се провали. Фашизмът няма да мине!

27

Анонимен

преди 9 години

Одисей по цял ден е във форума, даже до 1-2 часа през нощта пак дращи.Много ми е чудно какво работи този пезевенк.Не се ли усеща, че само простотии ръси?Що за *** поведение?

26

Анонимен

преди 9 години

"САЩ призоваха Русия да спре провокациите си в Украйна"Крадеца вика : "дръжте крадеца", политиката на САЩ последните 100-150 години.АА, за малко да забравя : Добро утро Педисей, от рано заработваш днес, не е лесно да си ****ал сред нормални!

25

до 23

преди 9 години

Елцин не беше ***,а най-обикновен продажник!Когато запада наля в Русия 5 млрд.$,в банката влязоха само 200 млн!Останалите елцин ги прилапа!Друго е интересно,с кой акъл запада върви срещу Русия,тя не е Либия,нито Сирия,изобщо какво си въобразяват тези ***,и на какво разчитат!?

24

Анонимен

преди 9 години

А кога нашите продажни драскачи ще напишат за изчезналия в Украйна руски журналист?

23

Анонимен

преди 9 години

23, Командващият тогава руския мотобатальон завзел летището в Прищина под носа на натовските войски сега е глава на Република Ингушетия.

22

Анонимен

преди 9 години

ес и сащ са лъжливи манипулатори

21

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Този т.нар. трибунал достатъчно се похаби и доказа, че съди по политически убеждения , а не по доказателства. В противен случай щеше да има осъдени американски висши военни и президенти! Но за САЩ персони правилата не важат!

20

Анонимен

преди 9 години

Западът е като послушната търговска *** с име администратор у форумо, които също използват тази тънка червена линия за да натискат и убиват. Това е целта на всяка ламарина - кръв.

19

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия снабдяваше с танкове и артилерия бунтуващите се срещу властта в Киев, фашистите вече щяха да са изметени. Тия приказват и доказателства не показват. Аз призовавам САЩ и ЕС да спрат да нагнетяват напрежение в Украйна. То е изцяло тяхна заслуга! Но за тях целта оправдава средствата, дори от Украйна да остане пепел...

18

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

А бе, то нямало доказателства, ама по добре да спрат..."Русия няма никакво право да изпраща превозни средства, хора или стоки от какъвто и да било вид в Украйна под какъвто и да било претекст, без разрешението на правителството на Украйна", заяви Хейдън." Хейдън, ВИЕ пращахте тонове желязо, ***, олово и обеднен уран в десетки държави без разрешение! ВИЕ!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Prodavam Lada "SAMARA" .

16

Анонимен

преди 9 години

Putin da bude postaven v Mavzolei zaedno s predatelq ( ***) Lenin.

15

Анонимен

преди 9 години

Призовавам всички вярващи на САЩ и техните пропагандните статии ,да отидат на екзорсист :((

14

Анонимен

преди 9 години

Тази реакция на запада не е ли в отговор на въведеното късно снощи от Москва ембарго на облекла от ЕС САЩ?

13

Мишо

преди 9 години

Така приключват агресорите, жалко за излъганите хора пратени на сигурна смърт:https://youtube/watch?v=oidlySgqW1A

12

Ово е стандарт

преди 9 години

Начи, САЩ отиват на другия край на света и най-демократично, хуманно, в духа на общочовешките ценности сриват Ирак, щото имало хим.оръжие, може би. От друга страна Русия тоталитарно, подло и нехуманно се опитва да достави хуманитарна помощ на десетте си милиона сънародници, подложени на геноцид, от другата страна на границата им, с които довчера са били една държава.

11

Анонимен

преди 9 години

Da jivee Bulgaria ! Slava Ukraina ! Ve4na drujba prez vekovete .