323

Анонимен

преди 9 години

Казваш ми да направя анализ и ми даваш числа? Ами няма проблем, публикувай ми твой анализ и аз щи пусна един в съответствие. А за да съм сигурен че е твой, побликувай си и дипломата. Не от журналистическия колеж, а от юридическия факултет ;). А меду другото, нали беше и спец по военни доктрини? Какво стана сега, как се измени военната доктрина на Украйна, след като се оказа, че имат зелени безпилотници? ;))

322

Анонимен

преди 9 години

САЩ и Фашистите се унищожиха въображаем противник на компютърна симулация..

321

Анонимен

преди 9 години

Вярно е, че историята на САЩ е от по - нови времена, но все пак е история. Та в България новата история е толкова драматична - царя - лъжец, Костов - крадец, Станишев - мошенник, Борисов - мутра... Толкова драма за 20 години...

320

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 612 "...Има дупки във фундаменталното разбиране на правото..." Така ли? Я сега тиквоний , да ми направиш систематичен анализа на чл.73 и чл.157 във вр. с чл.2 от конституцията на Украйна? Ако до 10 минути не прочета правният ти анализ, се извини!

319

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, не баклавички, а кафе с баклавички! Това е нещо съвсем различно! Друга вселена, друго ниво, изживяване, сравнимо само с избиването на колона руски бетеери ;)

318

боц

преди 9 години

Аноним 610, извинявай, че се намесвам, нооо САЩ и исторически забележителности, нещо не се вързват!Тази сбирщина от хора (първоначлно престъпници), която е унищожила населението на цял континент, съществува от около 200 г.!За какви исторически забележителности говориш???

317

brb

преди 9 години

А бре разбирам че преписвате квото ви кажат, ама хайде поне откровенни глупости не пише. Коя руска колона, в каква Украйна. То СНН и Ройтерс обявиха че Порошенко говори глупости. Руските издания не ги коментирам даже , ама на Днес.бг пее ли пее. хайде не ставайте поне за резил.

316

Анонимен

преди 9 години

Софиянката е журналистка. Не е правист. Има дупки във фундаменталното разбиране на правото. Като студентка по журналистика сигурно е учила малко конституционно право, ама е било отдавна.Кафе във Ню Йорк? ;)

315

Анонимен

преди 9 години

И ся какво, искаш да ми кажеш че не щеш да пиеш кафе с мен? Я пак помисли, мога да ти пратя виза за САЩ ;), ще поразгледаме исторически забележителности, ще отидем до Канада, ако ти пусна оферта да пием кафето в САЩ ще се навиеш ли? ;)

314

До 600

преди 9 години

Да ти имам мижавата кантора, голям праз!Някакъв гаден адвокат, *** пълен, дето се моли за някой лев, че адвокатите са повече от клиентите, щял да си сложи на вратата...Ми сложи си надпис и на гърба, та да те знаят хората, че не ставаш.Кой ще се занимава с такъв като тебе, като те гледа по какъв принцип работиш с клиентите?

313

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 604- Ама това всичкото русофил ли сте толкова нагли? Ти му казваш- не идвай никога, то наглее - ще ти донеса баклавички...Като написах, че ви оправя само една дебела неокастрена през 4 буквието , не ми вярвате...Странна работа:)

312

софиянец

преди 9 години

До Шпиончев "...Честно казано съжалявам за унищожената руска военна колона,но ако не бяха пресекли Украинската граница това нямаше да им се случи..." А, доброутро:) Нали за това иде реч по принцип в този конфликт! рф и путин прекрояват граници и държави в 21 век в Европа, а това неминуемо води до трета световна....

311

Анонимен

преди 9 години

Дай я тая кантора да я видим, Софиянке, айде дай някви насоки как да те намеря. Кафето ще е с баклавички, аз плащам. А иначе с какъв успех завърши журналистическия? А завърши ли го? ;) Аз черпя ;)

310

Анонимен

преди 9 години

Ми то точно там, около руската граница опълченците изтрепаха над 40% от обградените украински войски, ликвидираха няколко батальона и принудиха да капитулира личния състав на четири механизирани бригади (общо останалите - живи около 400 човека)!На всичкото отгоре, украинците имат десетина годни за полети самолети. При това, щурмовите им самолети не могат да летят нощем!Много смешна е партенката, че точно в този район те били дебнели руснаците и хоп - изтрепали ги?! Смешки! Блъфове за лековерни

309

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, ти в украински медии влизала ли си? Защото аз влизам редовно. И винаги падам от смях. Няма такива лъжи и измислици никъде по света. Медиите им са във военновременен режим и бълват само пропаганда. Имат мрежа от сайтове, които се цитират един друг като достоверни източници на информация. Дават данни, които дори и сериозни западни медии отричат. Мога да ти дам примери с дойче вееле и си нен ен. Смеха е пълен. Ти говориш за доверие на руски медии... Кой чете руски медии за забавление?

308

Анонимен

преди 9 години

Ще умра от смях! Те и КНДР станаха световен шампион по футбол по същия начин. Ако руската армия беше влязла в Украйна, страната вече нямаше да съществува. Украинците с какво са се напушили, че и официално го обявяват!

307

боц

преди 9 години

Абе Господа, не разбирате ли, че руснаците са били опиянени не само от безпрепятственото ПРОНИКВАНЕ в украинската....., ами са ударили и по една водка , и въобще не са забелязали как украинските мъжаги са дотикали самоходните си артилерийски установки и са ги гръмнали от упор!?

306

Анонимен

преди 9 години

Задава се 4-то ниво на санкции срещу матушката. Пълен отказ от внос на руски нефт и газ, а това вече е катастрофа за Москва, която в момента макар и санкционирана си получава лептата от 450 милиона долара всеки божи ден.

305

Анонимен

преди 9 години

Ахахаха, журналистката пак опря до конституцията... Софиянке, вие в журналистическия колеж само конституционно прави ли сте учили? ;) Дай да пием по кафе, а? ;)

304

Русия 1

преди 9 години

Коментар на боец защитаващ руското население в Украйна :"Гоним украинските бронетранспортьори с бензинови триони .Смешно звучи, но като му свършат мунициите, се опитваме да срежем дърво и да преградим пътя на машината . Не успяхме няколко часа, след това му свърши горивото и се предадоха .Имахме още един бронетранспортьор ."Та си мисля, че ако имаше колона от руска бронетехника, до сега да са превзели столицата на Украйна . И да строяха бесилки за фашистите в парламента .