68

Анонимен

преди 9 години

До АНТИМУТРАПутин хич и не се представя за демократ.Много старетелно се опитва да набие в главите на руснаците, че "демокрацията" евражеска мрсъна дума и е вредна за тях. За тях най добре си е вожд с олигарси и тайна полиция да се грижат, а па и да не се разглезват позападно и да искат много много от баницата на газпром

67

руските ценности

преди 9 години

Русия изпраща 300 тира с 2000 тона хуманитарна помощ за Донбас. Храни, медикаменти, вода за пиене, 12 000 спални чувала, 69 генератора за ток. Това са руските ценности! А какви са "европейските ценности", които Потрошенко изпраща в Донбас? Геноцид!

66

южен котел

преди 9 години

В т.н. "Южен котел" се сражаваха 3 украински бригади. Една бригада се състои от 2 500 човека. От ада на "Южен котел" излязоха живи около 1000 украински военнослужещи. Около 600 от тях потърсиха спасение от смъртта в Русия. Излиза, че опълченците са ликвидирали около 6 500 украински военнослужещи!

65

Анонимен

преди 9 години

До до 69 от славянин50те милиона избити по един или друг повод руснаци "врагове" от алтернативата на "демократичния свят" явно не са интерестна част от историята

64

Борба за живот

преди 9 години

Последни новини от вече бивша Украйна: украински войничета молят местните жители, да се обадят по телефона на родителите на войничетата, за да дойдат и да си приберат децата от фронта!

63

Анонимен

преди 9 години

До От расистки подбудиИ това е новина в 300 милионна Америка.В русия има девет пъти повече убийства с огнестрелно оръжие от в щатите. И огромен брой убийства от расистки бодбуди спрямо кавказки граждани на РФ. В щатите тоя случай се върти и коментира и сигурно ще се промени и някой закон, а в Русия това "отделни" случай с, които гражданите не се занимават.А гражданите се занимават с това колко хубаво пеят щасливите граждани на Крим и как няма украинци а американци/бандеровци/фашисти

62

колко законно ?

преди 9 години

Според корумпираните и декадентни западняци е законно поголовно да се избиват по най-жестокия начин мирните жители на Донбас. Но не било законно да им се достави вода за пиене и лекарства!

61

Анонимен

преди 9 години

към блиц : не "цитирайте" думите на Путин като вадите от контекста удобни заключения. Или превеждайте цялата реч едно към едно или публикувайте оригинала. Не сте коректни като преразказвате. Оставете хората сами да си правят изводите.

60

АНТИМУТРА

преди 9 години

Кой е по-голям комунист представящ се за демократ?За Путин с +За Борисов с -

59

няма да позволят

преди 9 години

Конвоят с хуманитарната помощ се е насочил към контролирания от опълченците участък на границата с, вече бивша Украйна. Явно руснаците няма да позволят конвоя да бъде разграбен от фашистките банди от "Правый сектор".

58

От расистки подбуди

преди 9 години

Млад, тъмнокож, невъоръжен, убит. В град Фергюсън, предградие на Сент Люис, полицай е застрелял 18 годишния Михаел Браун. От расистки подбуди.

57

на фронта

преди 9 години

В бивша Украйна по улиците бродят шайки от "Правый сектор". Видят ли някой мъж, те го набиват, мобилизират го и веднага го пращат на фронта.

56

Червен картоф

преди 9 години

*** не може така,товарищи,ребята,друзя и так далее.,Ний се готвим за война,за да живеем в мир''-лозунг от Сталиново-Брежнево време,че и путино.Ко шъ прайм ся?Ще сийм кукуруз ишъ ядем БЕЛОРУСКИ СТРИДИ.Смешници.НИКОГА НЕ ВЯРВАЙ НА Масква.НИКОГА И ЗА НИЩО...Пълна изолация от цивилизования свят.

55

коварен план

преди 9 години

Добрият Порошенко има коварен план срещу лошите руснаци и техния лош конвой с лоша хуманитарна помощ. Порошенко ще протака достатъчно дълго време влизането на конвоя в Украйна, за да могат, през това време, неговите добри главорези да избият цялото население на Донбас! И тогава лошите руснаци няма на кого да оказват хуманитарна помощ! Гениално!

54

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти чел ли си история.Особенно тази от трийсете години на XX век?

53

Анонимен

преди 9 години

каква е тая християнска ценностна система?Не кради и не убивай?Това без библия не можахте ли се сетите?

52

Анонимен

преди 9 години

Просто искам да попитам русофобите:-Някога чели ли сте история ?????По коментарите ви е ясно че сте скарани с четенето :)) !

51

До Червените дини

преди 9 години

Абе къде се дена Волен да не сте го виждали по източния фронт.

50

Анонимен

преди 9 години

Никога не вявайте на Русия ! Обръщение на Адолф Хитлер към германския народ - 22 юни 1941 г."3). Третата точка на ***: Готова ли е Германия да се съгласи, че съветска Русия може да даде гаранции на България, във вид на изпратени там свои войски, във връзка с което, той *** е готов да увери Германия, че Кремъл няма да сваля царя на България? Моят отговор: България е суверенна държава. " СССР се е готвел отново да нападне Финландия, да окупира Ромъния и България, и да превземе Истамбул.

49

dfv

преди 9 години

Хахахахаха, тоя *** я върти тая плоча от 6 месеца!! ***, кво направи Раша за толкова време-освен да вкарва всеки ден нови диверсанти с промити мозъци и заплата от 10000 USD на месец, които да убиват всеки ден мирни граждани и да разрушават всичко от инфраструктурата?!?Това джудже долно е за линч!! Всеки ден от Русия влизат нови убийци в Украйна, свиха граждански самолет и всеки ден трепят с ГРАД-овете деца и жени! Руснаците са *** и света ще им го покаже и докаже!!Да *** гладни ***