343

Анонимен

преди 9 години

До ДичевОткъде го разбра че всички интелигентни хора са против ГЕРБ? От Позитано 20 ли? Това значи че всички интелигенти 90 % са над60 год и живеят предимно в ромските квартали.Да не говорим защо комунистите са против електронното гласуване, защото интелигентните хора били против

342

Анонимен

преди 9 години

Особено в този тип. Цари хаос и поклонничество пред селянията!

341

Анонимен

преди 9 години

Селящината е дълбоко заседнала в Българската политика.

340

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко червените парцали не ти трябва никой

339

Доган затова е велик

преди 9 години

ТУРЦИТЕ ЗАТОВА СА ВЛАДЯЛИ ТАЯ СТРАНА , ЦЕЛИ 500 ГОДИНИ , защото са оставяли тъпанарите да се самоизяждат и избиват!Българина е *** и алчен за власт!Това му качество трябва да бъде добре експлоатирано---за да бъде нацията добре!ТОЧНО ЗА ТОВА ДОГАН Е ВЕЛИК ПОЛИТИК!МЕСТАН--ЧУДЕСНО ДОКАЗА ТОВА!!!!!

338

Анонимен

преди 9 години

Всъщност тоя човек какво точно иска?! Еднолична власт, портретите му по всички стени, манифестации в негова чест, след време мавзолей??????? Ами дай да запишем в Конституцията, че Герб и само Герб са прави, всички други грешат и нямат право на мнение, различно от Борисовото. Това неговото си е чиста лудост!

337

Анонимен

преди 9 години

Този направо ги счупва от селски лафчета!

336

Стен

преди 9 години

Каква злоба лъха от тази карикатура!

335

Анонимен

преди 9 години

Кики, не позна!

334

Винету

преди 9 години

Големият *** около и зад РБ е Костов. Той настройва ДСБ срещу другите партии в блока, той ги насъсква да не правят съюз с ГЕРБ, той е готов да го разруши заради егото си. Този черен демон, с червени отблясъци, може ли да обясни защо има милиони в КТБ, защо дъщеря му има сметки там, как така консултира фирми на Цветан Василев срещу огромни хонорари, защо ДСБ имаше сметка там. Хора от РБ, отстранете го този, иначе ще ви унищожи!

333

Дичев

преди 9 години

До Анонимен 393Значи всеки здравомислещ човек е комунист а герберски фашист? Едно време така разсъждаваха именно фашистите! Ти не разбра ли че всички интелигентни хора са против ГЕРБ? ГЕРБ си изпяха песента ще останат в историята като най-тъпите управляващи!

332

тя

преди 9 години

Това заглавие ми звучи като " дайте ми кукличките , вземете си парцалките".Кога ще пораснеш Б.Б.

331

ПРАВИЛНО БОЙКО!

преди 9 години

НАПРАВИ В НС, ЕДНО "НЕПРЕОДОЛИМО МНОЗИНСТВО" ....ПОСЛЕ ИМ ДАЙ--ТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ!ВИЖ КАКВО ПРАВИ ДОГАН----УПРАВЛЯВА *** ОТ САРАИТЕ СИ/ от разстояние/!ДАЖЕ НЕ ИДВА В НС!!!ТИ , ....ПО-ГЛУПАВ ЛИ СИ ОТ ДОГАН И МЕСТАН??!!!!ЗАЩО ЩЕ ИМ ВАДИШ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ ...ЗА ДА ГИ ЯДАТ ТЕ!!????"СПАСЕНИЕТО НА ДАВЕЩИТЕ СЕ ....Е В РЪЦЕТЕ НА САМИТЕ ДАВЕЩИ СЕ"---АМАН ОТ СПАСИТЕЛИ И "ОСВОБОДИТЕЛИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

330

ДИДИ

преди 9 години

Анонимен 394Нещо влизаш в противоречие сам със себе си: ГЕРБ хем е 80 %, хем е 5 %! Кое е вярното?

329

Вики

преди 9 години

Сега се зажалил, че хората нямало какво да ядат. А къде беше, когато Дянков подлагаше целия народ на геноцид?!

328

Анонимен

преди 9 години

колкото и да умирате от яд , червени хмери вие сте в историята ! след изборитеГЕРБ - 80%РБ - 10АБВ - 5БКП - 5а на последващите ...БКП и АБВ АУТ !!! предатели долни !

327

ДИДИ

преди 9 години

Да му имам изказването.... Той на рекет не се поддавал?!?! Така е, като свикнеш ТИ да се рекетьора и всички около теб да те гледат в очите безмълвно, безсмислено, тъпо...

326

ТИМ

преди 9 години

Виж му снимката само.... Кърти! Достойна за комиците....

325

Анонимен

преди 9 години

До ДуховниковЧе то за 25 години има ли поне един политик или партия което да носи някаква отговорност за нещо??? Съвсем безнаказано си ограбват народа и разрушават държавата !Не е луд който яде баницата,а е луд този който му я дава !

324

кики

преди 9 години

Мутро проста *** никога повече власт за тебе.