74

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 126 Е това кой го направи бе ***? Нали всичкото беше заради санкциите на ЕС Демек ние сме прецакани директно от ЕС зелките,лижещи на Обама банана Е видя се колко ЕС и САЩ мислят за нас,ама на има *** като тебе,дето чакат да ни помогнат.Ще помогнат ама дедовия Виждат им се съвсем ясно целите на ЕС и САЩ Тука да останат само ***,араби и друга *** А крайно време е народа,да измете разните НПО *** като тебе ,хамериканците от базите им или умираме

73

Анонимен

преди 9 години

Всекa годинa бегaх от бг. черноморието, зaрaди мизериятa нa руснaците, и тaя годинa въпреки прогнозите, че миризливките рaшaни нямa дa се изтърсят, пaк отидох нa Хaлкидики. Рaзбирa се, че не съжaлявaм, условиятa тaм сa прекрaсни, но ми е мъчно зa крaнево, aлбенкaтa, и догодинa aко е без русняци съм тaм сосе компaниятa

72

Анонимен

преди 9 години

Няма как пливината митрял да прави електричество а другата да се занимава с туристи 3 месеца в годината - някой все пак требе и да работи. Така че фалитите ще са нормално нещо!

71

Леле че народ

преди 9 години

СТАРИЯ НЕСЕБЪР Мерси за инфото. Но да ви кажа и моите впечатления от тукашните молове(които са показател,горе долу) Та няма ги големите групи туристи като минали години Карфур,Кауфланд полу-празни(особено Карфур) ,досега видях една група руснаци ,но те бяха малко,преди не може човек да се вреди,сега е полупразно Ако някой от друг курорт или черноморски град даде инфо,ще е още по-добре Да станем 3 които потвърждаваме слабия сезон

70

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен116:,,време ти е да се самозапалиш,червен безроднико''ПРИ ТЕЗИ ВИСОКИ ВИСОКИ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА ТОВА БИ БИЛ ИЗЛИШЕН ЛУКС.ВИЖ ТИ АКО ИМАШ ЖЕЛАНИЕ МОЖЕШ ДА МИ ДАДЕШ ,,СВЕТЪЛ'' ПРИМЕР В ТАЗИ ДИСЦИПЛИНА!И ДА НЕ ВАДИШ $-ТЕ ОТ КАЛЪФКАТА НА ВЪЗГЛАВНИЦАТА, ТЕ И БЕЗ ТОВА СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СТАВАТ САМО ЗА ТАМ-ЗА ПЪЛНЕЖ!

69

Анонимен

преди 9 години

Тодоре ти умишлено ли искaш дa ликвидирaш Бългaрия? колко вземaш от бл..ското посолство зa подривнaтa си дейност? С рускa окупaция ли ще нaкaрaш зорлем нaродa отново под руско робство? Товa ли ще е " обединение", кaто по времето нa нрб- то? жaлко aко си вярвaш!

68

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

До Леле че народУникално слаб сезон!Туристите не са бедни-те са скъсани!Тези дали големите наеми са потънали като мъртва котва!

67

Кикс

преди 9 години

До 108Това не се постига с еднократна заповед. Трябва да се провежда ежедневна политика и възпитание на нацията в дух на национално самосъзнание и себеуважение. Трябва да има постигнато единомислие сред политическия елит по тези въпроси. Да го наречем Национална доктрина, Национално съгласие по жизненоважни фундаментални въпроси от обществено значение или нещо подобно - макар и неписана.

66

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВвреме ти е да се самозапалиш,червен безроднико

65

Леле че народ

преди 9 години

Еми ще има фалити То това добре,но тая година някак си я изкараваме с туристите,ама следващата а ? Все повече и повече никоя руска фирма няма да иска да прави бизнес с нас(от малко останалите) И кво,нови безработни и така докъде ще я докараме? Тъпите НПО писачи са ми,ясни,че ще си седят на работа,нооо и те рано или късно ще се пенсионират и тогава ще лапат нацепения бахур

64

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен108: НЕ Е КЪМ ВЪПРОСА ТИ НО НЕКА И АЗ ТИ ОТГОВОРЯ. МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНА ПАТРИОТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ,ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ПОСЛАНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ,ДА ЗАЛОЖИ ТВЪРДО НА ВРЪЗКИТЕ НИ СЪС РУСИЯ,КАЗАСТАН,БЕЛАРУС,БАЛКАНСКИТЕ СТРАНИ,АЗИАТСКИТЕ +ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ И УКРАЙНА РАЗБИРА СЕ НО СЛЕД ТОЗИ ФАШИСТКИ РЕЖИМ КОЙТО ВЕЧЕ Е ГОТОВ ДА ПАДНЕ КАТО ПРЕЗРЯЛА КРУША.ТАМ НИ Е ИНТЕРЕСА И НАЙ-ВАЖНОТО ДА ДАДЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ НЕ НА ДУМИ А НА ДЕЛА НА РОДНИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ!

63

Анонимен

преди 9 години

108 Обясни ни кaк сте " мнозинство", кaто губите изборите от т. нaр. от сaмите вaс русофобски пaртии? Нa лъжaтa, крaкaтa сa къси, сaмо бългaрите нa Зaпaд сa 2 милионa, тукa имaме РОДНИНИ, които ние с ЕВРО хрaниме! A рублaджиятa вaсилев дa ходи нa ...... си!

62

Кикс

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВПриятно е да констатираш, че все още опростачването на народа не е в завършен вид. Че все още има хора с мислене над първосигналното. Благодаря за коментара!

61

възмутен

преди 9 години

До LТи сериозно ли си толкова ***/а? Какво ще се промени? Гръбнака на всяка икономика е малкия и среден бизнес. Когато започне фалит на отрасъл в икономика той е последван от Ефекта на доминото, т.е до затрудняване на другите отрасли и безработица. Освен това, изюносът вкарва пари от икономиката на Русия в нашата икономика, а вносът изкарва пари от нашата икономика. Когато внасяш повече отколкото изкарваш тогава страната има сериозен проблем и е изправена пред сериозно положение.

60

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Кикс: МНОГО ТОЧНО СИ ГО УЦЕЛИЛ В ДЕСЯТКАТА ТОЗИ ПРОБЛЕМ СЪС СОЛИДАРНОСТТА НА ХОРАТА.ТОВА Е НАИСТИНА НЕЩОТО КОЕТО НИ РАЗЕДИНЯВА И НИ ПРАВИ СТАДО ОВЦЕ А НЕ ЕДИН НАРОД.ВСЕКИ МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ ЕГОИЗМЪТ Е НА ПЪТ ДА ДОРАЗЛОЖИ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ НАШАТА ДЪРЖАВНОСТ.А ДЕЛЕНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИНЦИП СПОРЕД МЕН ТО Е ЗА ГЛУПАЦИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ.ЕДНИТЕ НЯМАТ ПОЛЗА ОТ ТОВА НО НАЛИВАТ МАСЛО В ОГЪНЯ А ДРУГИТЕ ГЛЕДАТ САМО КЕЛЕПИРА И СА ГОТОВИ И С ДЯВОЛА ОРТАЦИ ДА СТАНАТ.

59

Кикс

преди 9 години

Та както казах - трябва ни национално-отговорна политика, обединяваща народа по всички въпроси, засягащи в някаква степен България, българският народ, българските фирми и изобщо всичко българско. Поне така съм заблязал, че правят повечето държаеи - на 1 място са националните интереси! След това идват колективните и то до голяма степен само ако не пречат на националните. И в US е так, и в UK , и Германия, Франция...Нациите са единни за разлика от нас.

58

Очаквам

преди 9 години

Трябва2015г всичкото българофоб и *** на стадиона и ще се оправим.

57

L

преди 9 години

Ние и сега ядем 85% вносни храни. Какво ще се промени? Най-много цената да падне малко, но нашите търговци няма да го позволят.За плодовете наистина има проблем. Гърция вече ни залива с праскови.

56

Кикс

преди 9 години

Големият проблем на България е, че нито едно правителство не работи за формиране на единно българско национално самосъзнание. Делим се на гербери, комунисти, на бизнесмени и работници, на продавачи и клиенти и т.н. Когато БГ фирми са в затруднено положение, бг купувачите злорадстват и викат - "Ше си купуваме от други. Те като бяха добреа ние зле , мислеха ли за нас?" И са си прави! От тяхната камбанария. Защото и БГ бизнеса на първо място слага своята печалба и не прави компромиси за БГ купувачи

55

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Съжалявам93: ,,Трябваше 1989г всичкото русофил и комунист на стадиона и щяхме да се оправим.''ИСЕНЕ, И КОЛКО ЩЯХТЕ ДА ОСТАНЕТЕ? НАЙ-МНОГО ЕДИН МИЛИОН ОТ МАЛЦИНСТВАТА.