277

Анонимен

преди 9 години

Как да разпознаеш глупаците в българския форум:1. Защитават украинските интереси, смазвайки българските. 2. Използват доводи от типа на "една жена каза"3. Наричат се "софиянец" и разпространяват легендата, че са завършили право.4. ... сещай се самичка, душице украинска ;)

276

Анонимен

преди 9 години

до Анонимен 389Баце ти на кой свят живееш,от тогава до сега постоянно има по няколко натовски кораба в Черно море..?Твоя пенсионер СУ нищо не може да направи,само анекдоти може да разказвате за него.

275

Анонимен

преди 9 години

Украйна предлага да спре транзита на руски газ - xD "луд умора нема, само се поти"

274

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, на тебе ще ти говора на ти. Не се обиждай, просто някак си отвътре не ми идва да ти кажа Ви. Въпрос на Уважение. За какво да те уважавам? За това, че желаеш да оставиш 500 000 дъши без работа? НИЕ НЕ СМЕ УКРАИНЦИ! Не желаем да се самоунищожаваме заради полската омраза към Русия. Ние не желаем да навредим на Украйна. За сметка на това, Украинците желаят да ни навредят. За какво да ти говоря на Ви? Та ти желаеш да ме смажеш! Южен поток ЩЕ ИМА. Просто ни спрете газа и ще видите.

273

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Въпреки, че (пиууу....) ме изтри, пак ще го напиша - укропитеците са много прости!Какво губи Русия от спирането на транзита през Украйна? Двата останали газопровода ще поемат нужното количество, освен това има време немчугите и другата гмеж да си напълнят хранилищата, лято е все още. Спотовия пазар ще хвръкне до небесата, "StatOil" ще наплюнчат молива... Всички ще се убедят от ползата от "Южен поток", а хохлите ще се лишат от транзитните такси. Русия вече загуби 2$ милиарда от неплатена газ, но тези пари вече са отписани. Удоволствието да закопаеш наглите укроси е БЕЗЦЕННО!!!

272

Анонимен

преди 9 години

Пехотинец, ще се учудиш колко не им пука на Китай от САЩ. Ако решат да го превземат няма нужда да ходят там. На място имат толкова китайци, че само от газовете им могат да компенсират руския газ в Европа. Ама им трябват пак китайци за да го втечнят, а те вече захитряха.

271

Анонимен

преди 9 години

До Спонги То сега така се развихме , ама така се развихме ,че като се развивахме изхвърчаха всички джунджурии и едно болтче не остана . С две думи в *** *** ни навиха .Не остана един,единствен отрасъл на икономиката,който да работи както преди .Демократите(комунисти и техните наследници) разрушиха всичко и ни превърнаха в колониална държавица. И твоето писане е като на *** -от миналият век. НО НЕ СЛУЧАИНО Е ТАКОВА!!! Дьонметата обичат така ,уж подхвърлят, ама много обичат !

270

софиянец

преди 9 години

Как да разпознаем руснаците в български форум? Не знаят каква е учтивата форма на обръщение "Вие" в българският език!!!!! 383- за Вас се отнася- не се оглеждайте:)))))))))))))

269

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 381- Какъв е приноса за България на руснаците, които си купиха недвижими имоти в България и са руски граждани? Що се отнася до мен, аз съм българка, но Вие не сте:) Щом не Ви е известна учтивата форма на обръщение в българският език, значи не сте българин! Сега няма ли да ме питате защо Ви говоря в 1во лице множествено число , след като сте един човек ?:D

268

Анонимен

преди 9 години

Защо Су да повтаря победата, като на брега на Крим има дислоцирани 2 батальона противокорабни ракети? Освен това защо си мислиш, че заглушителите могат да бъдат монтирани само на самолет? Преди повече от 15 години двама българи бяха разработили артилерийски снаряд, разпръскващ заглушители. Защо е нужно руснаците да демонстрират следващите си козове? А и още няма 2 седмици откакто кораба е в Черно море. Като станат 2 ще видим...

267

Анонимен

преди 9 години

Драги ми Спонги и какво толкова работиш?

266

Русофил

преди 9 години

Силно се съмнявам че още дълго ще *** гордо вълнити.А и американците много се забъркаха където не им е работата.Нищо чидно да има скоро време някой атентат.

265

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, ти, заедно със шопа не сте Българи. Вие сте украинци. Не говори за себе си като за Българка. А и Българките са по умни ;)

264

Анонимен

преди 9 години

Софианке, много си ***, ама поне си секси ;)Предполагам си тъмнокоса. Това опровергава изцяло митовете за блондинките. Ако съдим по теб, трябва да са за брюнетки. На базата на какво си мислиш, че ще желая да срина социалната система на страната? Това не е политика. След като набутаха собствената си страна, простите спинозни украинки желаят България да страда? Защо? За черните ви очи? За манипулаторки ли се имате украинките? АХХАХАХАХА

263

Бонго

преди 9 години

Абе, да го спрат бе! Да го спрат ! Ама първи ще изреват тези дето налагат санкциите . Тоест от ГейВропата. Поляците вече изреваха . Не било правилно от страна на Русия. Каквото повикало, такова ..... Ние българите сме корави и ще оцелеем.Голям праз ,ще минем и без газ . Таман ще икономисаме някои лев от отоплениего От глад и студ няма да .... Да му мислят ***!

262

софиянец

преди 9 години

ее- 23.07.2013г.

261

софиянец

преди 9 години

До Кашчей Безсмертний ДАДОХ ЛИНК, НО ГО ИЗТРИХА- , но аз мога и по друг начин! Потърси статията "Газпром може да се наложи да споделя мощностите на "Южен поток" автор Боряна Николова 23.07.201г. в сайта енергиуорд.бг и след това виж цитата дали съответства!!!!

260

До спонги

преди 9 години

Даваха ти работа и нямаше безработни Недей ги хвали толкова твоити братя американските маймуни

259

Шистов пехотинец

преди 9 години

До Див аграрДобре ,добре го даваш с тоя виц за СУ незнам кой си и Д.Кук.Интересно защо в Черно море гордо *** вилните американски ракетен крайслер а старика СУ не повтори електронна та си победа,ставате смешни с тая мантра за Богатира уплашил янките.Ти виж какво става в КИтай там се намира в китайско пристанище кораба на главнокомандващия 7-ми американски флот,очаква се и Д.Кери да пристигне на посещение.Какволи се случва там в Братския Брикски Китай а?

258

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 368- Нали политика е над всичко - ние, българите , до сега сме оцелявали БЕЗ руснаците, ще оцелеем и сега..Освен това- много агресивни и капризни са станали, та ДОСТА фирми за недвижими имоти във Варна НЕ ИСКАТ ВЕЧЕ ДА РАБОТЯТ с руснаци. Няма да цитирам имена на фирми, но това не омаловажава факта. И без това в този сектор от ТРИ ГОДИНИ НЕ РАЗЧИТАТ на руски клиенти- каквото беше- СВЪРШИ!