99

СТАЛИН

преди 9 години

СМЪРТ НА ФАШИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОМАГАЧИ

98

Шоп

преди 9 години

Откъде са доли костите за тая "костница"?Това е фалшификат на престъпния комунистически режим.

97

Шоп

преди 9 години

До чекистКалмик да потропа за алкохол и жена е пълен абсурд. Те са строго изповядащи будизъма и са изключително порядъчни хора.--------------Кои са порядъчни хора, бе ***? Всичко, което е израстнало при комунизнма са абсолютни атеисти и материалисти.

96

681

преди 9 години

До ТАКИС ЛЕМОНИС Ти търсиш неща дето не са ваши и не могат да бъдат, но ние трябва да искаме от вас компенсации за Беломорска Тракия, която е българска територия и компенсации за кланетата и прогонването на българите оттам 12-13гл

95

88

преди 9 години

Защо на мястото на паметника не направят градска тоалетна.

94

до АТАКИСТ

преди 9 години

Трябва да си много голям ***, за да мислиш, че ако ти обявят война трянва да стоиш и да гледаш. Въпреки че Франция е обявила война на Германия. Но не е влязъл след 2 седмици Виж кога влиза във Франция. И не е имало никакви жертви - просто са го пуснали французите, дай някакъв източник за жертви във Франция, тук не си добре информиран, на някои места във Франция са го посрещали като герой а фремската съпротива е пропагенден мит.

93

681

преди 9 години

До ТАКИС ЛЕМОНИС Прав си! Във всички решаващи съдбата на държавата ни моменти, ако не е била Русия ниe сега нямаше да говорим български! Страх ме е като чета плиткоумни и профански коментари от хора, неинтересуващи се от история и политика.Българската история се учи от първи до 12 класове и с ужас узнавам, че малко хора тук са вникнали в събитията от учебниците!Знайте, че сегашните ни американски "благодетели " ви готвят страшно бъдеще!

92

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 88Сигурно се надяваш че си анонимен. Затова си толкова смел.------- Естествено, че съм анонимен.

91

ТАКИС ЛЕМОНИС

преди 9 години

МЕН МЕ Е ЯД ЧЕ ГЪРЦИЯ НЕ УСПЯ ДА СИ ВЗМЕМЕ РОДОПИТЕ ДО ПЛОВДИВ, БАЗАРДЗИК И ВРЪХ МУСАЛАХ = ВРЪХ ХЕРКУЛЕС=ИРАКЛИС....ПО ВРЕМЕ НА ПАРИЖКИЯ МИР ПРЕЗ 1947.ГТРЯБВАШЕ ДА НИ КОМПЕНСИРАТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ УБИИСТВА НА ГЪРЦИ И ЗА СВИНСКАТА НАГЛОСТ НА БУЛГАРАСИТЕ.

90

Работник

преди 9 години

Тия които са боядисали паметника, нямат друга работа, цял ден седят пред компютъра и се мислят за паметни. Подобре да се захванат с некоя работа а историята сама ще се оправи, без тях. Оставете я Русия, ние си имаме наши проблеми. И какво толкова ви е крива ? Сега съм на Черно море и тук е пълно с руски туристи.

89

111

преди 9 години

Гледам робите живеещи в "турската тоалетна" с пяна на уста здраво лъскат черният *** на господаря си. Странно въпреки техните старания напоследък черният все о..ан ходи?!?!

88

Брaнник

преди 9 години

Не можете дa опaзите тaя окупaторскa кaрикaтурa, от нaроднaтa любов! И ДA нa местото нa руско/ съветския дрънгел, трябвaше дa имa Пaметник нa Бългaрските и Гермaнски войни били се зa Обединеното ни Цaрство!

87

Лисан

преди 9 години

Трябва да се възстановят ТВУ-тата и трудовите лагери. Само така могат да влязат в правия път идиотчетата, които чупят и драскат наред.

86

с хляб и сол!

преди 9 години

Ако днес руските войски пресекат Дунава и навлязат в България, да ни освободят от бсп и от герб, и да изпратят плевела на заточение в Сибир, аз с удоволствие ще ги посрещам с хляб и сол!

85

Киро

преди 9 години

До АТАКИСТ 105И кое ти е българското пак не разбрах, освен че си от рода на антибългарски терористи?

84

съюзници на СССР

преди 9 години

Интересно защо кришнарят Асен Генов го е шубе да боядисва нощно време и паметника на американските летци, бомбардирали София! Все пак американците бяха съюзници на Червената армия!

83

Анонимен

преди 9 години

До 94 ГоведаринГОВЕДАРИНО,*** С *** *** ЩЕ ВИКАШ НА МАЙКА СИ НА ЧЕРВЕНАТА Й...........ШАПЧИЦА!!!!!!!

82

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Тая костница е на умрелите червеноармейци, в слесдтвие на препиавне с мавруд и троянска сливова :)

81

само нощно време

преди 9 години

Защо кришнарят Асен Генов ходи само нощно време да кощунства по паметниците? Защо не ходи да се гаври с тях и да ги боядисва по сред бял ден? Защото е един подъл страхливец!

80

Анонимен

преди 9 години

червената армия е окупационна за България, отделен въпрос е че нито един червеноармеец не е загинал на българска територия, така че на този паметник не му е мястото в София