30

АТАКИСТ

преди 9 години

Бранник, Ей, ***, къде съм казвал че Германия внася на 100% газ от Русия. Меркел заяви че без руската газ икономиката на Германия ще рухне на половина. Т'ва каза само. и затова не иска да изгуби този пазар за нищо на света.Разбра ли бе, ***?

29

Брaнник

преди 9 години

Меркел не е тъпa, зa рaзликa от подчовеците от кремъл, но Гермaния може и без ш.бaнaтa ви гaз! Гермaния е Великa държaвa- стълб нa Европa, винaги е билa тaкaвa!!!!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

2010 Полицаи в Русия е получавал 800$....и как така за 4 години средната заплата се качва с 1000$ не ми става ясно....Запада възприема Русия като една *** голяма бензиностанция ....51% от приходите на руснаците идват от природни ресурси ....В смисъл те нямат апъл или майкрософт или youtube или facebook......Не говоря за тъпите им руски социални мрежи В контакте ...говоря за нещо прието от цял свят ползвано от цял свят...

27

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСредната заплата в Русия е 1800 долара!К'во повече да ти кажа , човече?------------а бе ***, каква средна заплата от $1800 ми говориш, там и $600 не вземат. тя средната заплата и в българия е $1000 ама вземаш ли ги ?

26

ТЮ

преди 9 години

До До 16 АрхангелДО 22 За Беларус мога да говоря това което съм видял с очите си---в пъти са по-добре от нас и други" европейци".....При това че Беларус са в санкции от доста години.

25

Анонимен

преди 9 години

До 28 Не 2000,а 3543 долара е заплатата(средната) на редовия "милиционер"(полицай) в Русия.Факт!Колкото и да не ви се вярва.

24

Брaнник

преди 9 години

до aтaкист Цигaне долно ЗAЩО ЛЪЖЕШ ЗA ГЕРМAНИЯ БЕ? Под 40% от гaзтa във ФРГ е от русия, пaк ли ще цъкaш минуси е...няк

23

Българин

преди 9 години

До Брaнник"Бранник добре се римува със зад..к. Т.е избрал си си подходящ "ник"

22

Анонимен

преди 9 години

до 28Средната заплата в Русия е 1800 долара!К'во повече да ти кажа , човече?

21

до 15

преди 9 години

Не знам дали взема полицай в Москва 2000 хиляди долара,звучи ми абсурдно..може би висш полицай от службите ДА...Но защо говориш за Москва ? Кажи в Владивосток колко взема...кажи в Чечня колко взема( нали и чечня е русия)? Русия един град ли има само??Щото щом говориш за заплати полицай в САЩ и най глупавото село пак ше взема 45 хиляди поне...

20

Брaнник

преди 9 години

ЗAЩО СЛAГAТЕ МИНУСИ НA ФAКТИ БЕ НЕНОРМAЛНИ руски ***??? Кaжете вие КОЛКО Е ГAЗТA ОТ русия, внесенa в ЕС???

19

АТАКИСТ

преди 9 години

до 23Ма те немците щото са най-простата нация в Европа, затова зависят от руската газ, ама ние тарикатите *** викаш от кораби от Калифорния газ ще ни доставят?

18

Цеко

преди 9 години

На лилипути власт не трябва да се дава , те са комплексари и могат да направят голяма бела А пък с Путин може да се справи само Курчагин!!!

17

до 20

преди 9 години

Абе *** ...каква е германската зависимост от руския газ ?? 30% е ...а не 90% като нашата..Това така ли е ?

16

Брaнник

преди 9 години

ВЪПРОС КЪМ руските ***:Колко ПРОЦЕНТA ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО потребление нa гaз се внaся от русия??????? Кaжете колко е според вaс??? Мaлко под 30% ТAКA ЛИ Е, ФAКТ ЛИ Е ТОВA?????

15

До 16 Архангел

преди 9 години

Не ми слагай думи в устата и не сменяй темата....Ти *** ли си бе??Вземали в Словакия 400-500 евро..Добре..90 година са вземали 40-50 евро....а в Беларус и Украйна примерно....пак си вземат толкова колкото са вземали и преди 20 години...Аре в Беларус малко по добре....от колкото в Украйна....Всяка държава останала в съветската сфера на влияние е останала бедна/корумпирана /неразвита !!!! Това е истината ...

14

до факт,,а,,,

преди 9 години

До ФАКТНе пиши глупости-няколко пъти съм бил в Балтийските републики също и в Полша и Чехия-Латвия,Литва,Естония са като нас-разруха навсякаде,без работещи предприятия,нарязаха балтийският флот на скрап(беше един от най-големите и модерни в Европа) и сега само изнасят гастербайтери и *** за Европа.Поляците досега държеха някакво ниво,благодарение на търговията си с Русия и подаянията на САЩ.Но търговията с руснаците им секна,а САЩ намалиха парите-никой не плаща на *** постоянно

13

ФАКТ

преди 9 години

До таква степен сме излезли от руската сфера на влияние ,че сме зависими на 90% от руския газ и на 40-50% от руския петрол....И някак си в парламента няма една партия дето да не е подвластна Кремъл....Атака,ДПС и БСП.....Защо като сме толкова независими от руснаците строим Южен поток (уж замразен,след дъжд качулка) на пук на Европейската комисия ...Колко *** трябва да си да не си го разбрал ,че ние сме В СЪВЕТСКАТА СФЕРА на влияние ....???

12

do 8

преди 9 години

A бе имате желязна логика безработните ЕС-гурбетчии. Значи понеже заплатите в САЩ са по-високи т.е. те са по-богати, във всеки конфликт богатите имат право и вие сте с тях? Ами ако богат американец убие твой роднина? Както продължават да подстрекават и роднини да стрелят по роднини в Украйна... Добре е, щом не е руснак, нали? ***!

11

АРХАНГЕЛ до 8

преди 9 години

Пишеш абсолютни глупости! От източна Европа само чехия е добре! Всички 'официални' данни са обикновени брътвежи! Иначе няма как да обясня факта, че квалифицирани работници в завода на Киа в Жилина- Словакия вземат по 400-450 евро, а по 'документи' средната заплата в тази страна е над 800! У нас пък масово се плащат осигуровки на база МРЗ.....! Всички са на един хал и затова в англия е пълно с поляци ...