216

Анонимен

преди 9 години

Ахахахахаха ... ЮРИСТ..... АХАХАХАХАХАХАКога ще ми приведеш парите за консултацията по професионално ориентиране дето ти направих? Имам впредвид дето ти обясних че не ставаш за правото ;)

215

Анонимен

преди 9 години

Ахахахаха няма начин да скриеш, че не разбираш от право. Софиянец, вече не остана човек, прочел постовете ти, дето да не е наясно че не си юрист. Само драскаш празни приказки. Признай си, *** ли е украинка или баща ти украинец? Аз много уважавам украинците. Тука работя с няколко. Не са лоши хора. Само като се напият искад да палят офиса на колегите, че са рускоговорящи ;), ама като изтрезнеят се извиняват ;)

214

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 267- прочети си чл. 24 от Закон за адвокатурата - после пак драскай:0

213

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 265- "...давай с мене, аз имам 4 семестъра право в ЮКАМ..." 1во си плати предоставянето на правна консултация в посочена опт мен разплащателна сметка и до 12 календарни часа след депозиране на сумата, ще си получиш в писмен вид услугата" предоставяне на правна консултация":0 За разлика от теб, аз съм български адвокат, а не недипломиран студент:)

212

Анонимен

преди 9 години

До софиянец 264 или не си наясно

211

Анонимен

преди 9 години

А, ти не знаеш какво е ЮКАМ? Ами питай гоогле ;)

210

Анонимен

преди 9 години

Давай с мене, аз имам 4 семестъра право в ЮКАМ. Жената сега води лекции там. Давай да те видим, че от това, което видях досега и на секретарка не го докарваш ;) Отгово0ри КЪДЕ УКРАЙНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ РЕГИСТРИРА ГРАНИЦИТЕ СЛЕД КАТО ДОБИ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ СССР и ще ти признач, че си изкарал 2 семестъра във Варненския свободен ;)

209

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 261- Излагацията е за вас- руските ***:) Всеки студент в юф от 4ти курс може да ви обори, но тъй като аз имам право на ЗАКОННО заплащане за труда ми- консултации от областта на правото- не виждам защо трябва да ви правя безплатна консултация по въпроса:0

208

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 258- хахаххаха- за разлика от теб, аз съм правоспособен български юрист -харесва ли ти или не- това е реалността офлайн:0 Айде- бегай да си вземеш паричното дарение за месеца във вид на рубли:0

207

Анонимен

преди 9 години

Не са излагай така - да казваш, че си учил право, пък толкова да не разбираш... Не си юрист. Щото ако си, си мноого некадърен ;) Избери си - некадърен незнаещ и парадиращ юрист или пъпчив 30 годишен тийн с претенции в нета ;)

206

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 256- Сред вас- руските *** - няма ли поне един юрист- да си комуникираме с него като равен с равен, ами все *** и прости парчета ви наемат?:0 Как да ти налея с фуния в главата знанията, които се придобиват в следването в юридическият факултет за ПЕТ/ 5/ календарни години?:0 Даже и твоите руснаци все още не са измислили метод как това да се реализира:0

205

Анонимен

преди 9 години

До СофиянецАбе нали се разбрахме, че вече не си юрист ;)Щом аз разбирам правото повече от тебе, смятай какъв юрист си ;)

204

софиянец

преди 9 години

До Боби 254 - Боби, международното публично право НЕ Е основано на прецедентното право- като британското комън лоу:) Хем не ги знаеш в дълбочина тези неща, хем претендираш да твърдиш с увереност руска пропаганда:) От всичко това само лъсва невежеството ти по тези въпроси:)

203

Анонимен

преди 9 години

Софиянец тъпо парче си.Ако аз, в моята конституция сега напиша, че областта Македония влиза в моята територия ще ми я дадат ли?? Ама много тъпо парче си. Не можеш да станеш юрист. Нямаш капка аналитичност. Само повтаряш това, дето си го чел тук - тъам или са три го набивали в манерката със шамари. Отговори на въпросите в пост 240 пич ;)Ама не можеш, не знаеш. На истината не можеш да опонираш освен с голи лозунги и твърдения ;)

202

Анонимен

преди 9 години

До софиянец 252 Ей софе тоя коментар ти е малко не на място и безсмислен не се ядосвай :)

201

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 251- Като не си юрист, къде тогава си тръгнал да спориш с юрист по ПРАВНИ ТЕМИ,а?:0

200

софиянец

преди 9 години

До дедо Мано 249- Майно - и във Варна живеят етнически руснаци, какво сега- БЪЛГАРИЯ ДА ПРАВИ РУСКИЯТ ЕЗИК ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ТЯХ ЛИ? И АКО НЕ ГО НАПРАВИМ- ДАВАЙ РФ ДА НИ НАПАДА?!

199

Анонимен

преди 9 години

Ами аз правна литература не чета. Жената чете. И нейните приятели и колеги. Като вземат да обсъждат аз само надавам ухо и тук таме подпитвам - френския не ми е много добър. А ти вземи, прочети и виж как стават нещата по белия свят, образовай се, с това средно си заникъде. Тая секретарска гимназия не ти помага, ако не си забелязал.

198

софиянец

преди 9 години

До Боби 245- Ми има си висш украински закон - Конституция, БРЕ, в която си пише с какъв вид референдум се променя територията на Украйна- мисля- чл. 83 от конституцията им. А в него пише, че промяна в територията на Украйна става САМО С ВСЕУКРАИНСКИ РЕФЕРЕНДУМ, А НЕ С РЕФЕРЕНДУМ САМО В КРИМ!

197

Joro

преди 9 години

Skoro gajeto na Putin 6te hlopa za rabota v nqkoi McDonalds v Rusiq i 6te lapa 4erni langi amerikanskite turisti da vzeme nqkoi dollar,a Putin 6te vurti burgeri v kuhnqta.buahahahaahah