50

Анонимен

преди 9 години

Германците няма вече , това е напълно американизирана нация от гейове , педофили и зоофили.. 2014Около 700 000 души участваха в гей парада, преминал днес по улиците на германския град Кьолн, предава Франс прес ..

49

Некa

преди 9 години

Всички руски олигaрси си изтеглят пaрите от ес. Имa предостaръчно местa където дa ги вложaт. Офшорни зони бол. И ще ги приемaт с отворени обятия. Сaмо си предстaвям aко Aбрaмович се изтегли кaкво ще стaне. В Лондон ще избухнaт бунтове и безредици.

48

бай ФЕД

преди 9 години

Шумете сега но не много,защото няма да ви дам от гущерите.Всички ги обичате ,но някои се правят на сърдити и правят заговори с/у мен/Брикс Микс и тем подобни глупости,но си държат авоарите във зелен десен $.

47

Анонимен

преди 9 години

Лелее много тлъст този чиновник! Вкусни са държавните кюфтета! Мозъкът му е топка лой та затова дрънка глупости

46

Анонимен

преди 9 години

Олигарх е човек който не е нужен повече или е вреден за САЩ и ЦРУ.. Нима на Запад няма Олигарси..

45

Анонимен

преди 9 години

Добре че от този "германец" нищо не зависи, защото немската икономика е по-зависима от Русия отколкото от САЩ. Прекратят ли се търговките отношение ще настъпи огромна икономическа криза в Германия, това ще обърне целия ЕС в рецесия.. И Русия ще пострада още по-лошо, но важното е на нас да ни е добре.. така че тези глупости са си празни прикаски..

44

Анонимен

преди 9 години

И повече никой няма да краде пари от своя народ и да влага в икономиката на САЩ и Запада..Защото ще бъде ограбен..

43

Филип

преди 9 години

Идеята на санкциите са да провокират Русия. Германия пък най малко трябава да се обажда в този случай. В едно не толкова отдавна изказване на Путин гласи. '' Всички ракети с максимален обсег ще бъдат насочени срещу Европа, под Европа имайки в предвид Германия. Бог да пази да не се случва нещо такова, но тези фашисти сами си го просят, а после друг им е виновен.

42

Анонимен

преди 9 години

германия са на страната на щатите вече, става многооо напечено, най -вероятно бъдещите санкции ще засегнат и самия "цар"

41

Раша

преди 9 години

РАША ТЕРОРАША

40

Анонимен

преди 9 години

А Кипър,питам а Кипър..?

39

Украински Олигарх

преди 9 години

Само така мачкай всичко де що видиш наред.Тъкмо ще намалее източната конкуренция.

38

Бате Гойко

преди 9 години

Русофилчета , скоро ще ядете асфалт.Рублите секнаха ,няма смисъл да пишете .Няма Белене , няма Южен Поток ,яжте асфалт сега или марш на североизток.

37

Анонимен

преди 9 години

Прогнил Запад!

36

АНТИМУТРА

преди 9 години

ТОЯ НЕ СЪМ ГО И ЧУВАЛ!

35

Анонимен

преди 9 години

Ами те така започват войните.Замразяването на чужда сметка в банка ,без съдебно дело си е чиста кражба.Като са им мръсни парите, защо ги вземат в банките си?Да не говорим,че тия хорица имат възможност да отидат с танкове да си търсят парите.

34

Анонимен

преди 9 години

zigmunda germunda prvo da si kae s kakv sapun sa mu mili dupeto i posle da kalne nalevo i desno-dedo mu e drjal kzapalenata kle4ka kibrit .....

33

йон йонсън

преди 9 години

илко, за сексуалните ви фантазии са отворени доста теми тук. е, разбира се, че можете и да протестирате публично за свободата си на "другополовите". дори тези дни излезна филм по най-тънката тема в човешките взаимоотношения на тема черен латекс, буйни фантазии и кожен камшик.

32

Той е

преди 9 години

Подкрепям идеята,при все, че е твърде прозрачна,като всичко,сътворено напоследък,от западната пропаганда!Но с едно "разширяване" на тия санкции - нека засегнат не само руските, но и европейските и американските олигарси!Нека сме принципни докрай,олигархията няма идеология, цвят,националност,тя е просто една паразитна прослойка,смучеща от цял свят!

31

Анонимен

преди 9 години

АЗ ПОДКРЕПЯМ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ!!!!ЕМБАРГО ЗА РУСИЯ!!!ДА СИ ЖИВЕЯТ ИЗОЛИРАНО И САМИ!!!!ДИВАЦИ НЕ ИСКАМЕ!!!ДИВИТЕ РУСНАЦИ ДА СИ СТОЯТ В РУСИЯ!!!!