50

Анонимен

преди 9 години

КОГАТО ОБАМА РАЗМАХА ПРЪСТ, МНОГО ХОРА СЕ СМЯХА, НО ОБАМА ЩЕ СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН! ТОВА СА МОДЕРНИТЕ ВОЙНИ БЕЗ ОРЪЖИЕ В КОИТО РУСИЯ Е ГОЛА ВОДА!РУСИЯ ТРЪГНА НАДОЛУ ПО ПРОПАСТТА С ГАЗ ДО ТЕНЕКИЯ!

49

Шоп

преди 9 години

До krassВсички които харесват руските ***, са с робска психика или мазохисти.----------Абсолютно вярно!

48

Анонимен

преди 9 години

Всички които харесват руските ***, са с робска психика или мазохисти.Елате да ви ощастливя, като ви спукам тиквите с една лопата.Ваща.... извратена!Е защо така недемократично подхождаш в разрез с ценностите на демокрацията???Всеки има право на собствено мнение в демокрацията,а ти направо с лопатата тръгваш да налагаш терор!!!Не мислиш ли,че и твойта тиква по инерция може да си я излупаш сам с лопатата у целата мешавица!!!

47

Шоп

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Прощавай, досмеша ме и им го постнах в оригинал - бандитите си откарват цели стада овци в Русия...

46

Анонимен

преди 9 години

Кратко,ясно,точно!!!Предполагам такъв ще бъде и отговора след няколко месеца като дойде зимата!А за топлите зими в Западна Европа забравете-там парното се включва октомври и спира края на април.

45

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ШопШопе, какъв е тоя странен език...

44

до 40

преди 9 години

"Ето това е не знам какво, даизползваш мъката от една трагедия на една самолетна катастрофа, за даси правиш политиката."+++Хората просто са практични и си гледат интереса. Миларди обороти прави военната индурстия в САЩ, много хора работят там и изкарват прехраната си, да не искаш да останатат без работа - това може да дестабилизира страната. На кой му пука за рашките и Путин - те са третия свят, ниско качество хора.

43

Анонимен

преди 9 години

Без да заемам страна е факт, че САЩ притежават много по-мощна и влиятелна машина за манипулация на медиите в целия "западен" свят. Така както навремето от Съюза и тукашните ни манипулираха, че сме номер 1 дори когато сме болни, така сега щатите леят с кофи ... против Русия. Целта е ясна - да се създаде коалиция срещу руснаците. Но тя няма да издържи, защото е изградена върху безпочвени обвинения.

42

Garibaldi

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Нато като те изпрати да се биеш срещу ***,така ще ти надупчат г*а,дупка до дупка!

41

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименТаварисшч, да не би да твърдиш, че на Рушия и пука за жертвите... - и за самолета...

40

Анонимен

преди 9 години

Все едно е нужна кампаноя за това :))

39

Шоп

преди 9 години

24 июля в 02.00 вооруженные автоматическим оружием люди, одетые в камуфлированную форму, в масках, передвигаясь верхом на лошадях, ворвались на территорию фермы сельхозпредприятия Провалля, что в селе Калинник (Свердловск, Луганская обл.). Угрожая охраннику убийством, они похитили отару овец в количестве 480 голов. И погнали добычу в сторону границы с Российской Федерацией. Мухахахах! :))))

38

Анонимен

преди 9 години

Западът изобщо не се интересува от това КОЙ свали самолета. Важното е, че имат инструмент в ръцете си за очернянето на Русия. Ето това е не знам какво, даизползваш мъката от една трагедия на една самолетна катастрофа, за даси правиш политиката.

37

Анонимен

преди 9 години

Chugunite bezrezervno viarvat na kakvoto im se kaze ot mAskva

36

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Тези Путин-ки нямат право да свалят нито военни, нито граждански самолети... - сега сметката ще я плаща ***... - санкции до дупка...

35

Анонимен

преди 9 години

Путн е развейпрах

34

вежливо

преди 9 години

САЩ възнамерява да води войната с Русия до последния украинец.

33

до 37

преди 9 години

Какъв режим на Обама те гони, хората си ги избират на 4 години, а не като в Русия несменяеми. Друг е въпросът , че имат последователна политика ..

32

Краси

преди 9 години

Москва се сети, че САЩ ги клепят, че това е факт от 1945г. насам.Проблемът на САЩ е, че все по-малко хора им се връзват на смешната пропаганда. И не че преди са им се връзвали кой знае колко, въпроса е в това, че на цял свят вече здраво му писна американците да се въоръжават и да живеят за чужда сметка.И големия проблем на света произлиза от това, че американците пък въобще не мислят да се отказват от този си навик, затова отиваме към глобална война.

31

Garibaldi

преди 9 години

До Анонимен-28 Приятел - Одисей,Бранник,Спонги,Шопа, и т.н. *** се свиват като мишоци пред фактите с които ги цапардосват по главите от западните медии.Те само на тях вярват.Само,че сега не са в тяхна полза и се скатават като новабранци в спалното помещение под одеалата!Майната им на скапаняците,остави ги да спинкат.