146

Анонимен

преди 9 години

За дъщеря му ми е все тая, ама бащата ако пак отиде на свиждане в Холандия трябва да го удавят в някой от многобройните отводнителни канали."С терористите се постъпва така дори и в *** да го срещнеш твой човешки дълг е да го да го изпикаеш през канализацията" - мисъл на самия московски кръстник напълно приложима днес към самия него.

145

майорски

преди 9 години

До БобиБобчо ...какво искаше да кажеш че не те разбрах ?написал си 30 реда ...и нищо съшествено ...

144

Анонимен

преди 9 години

до Боби 174Е вие искате само вас да слушаме,дъщерята нека си живее,но за другите симпатяги прошка няма.

143

Бранник

преди 9 години

171 циникаА ти братчед си от ония дървени философи, които обикновено свършват с посинена физиономия идиотските си спорове, усещаш ли калко си ***? И пак питам от къде знаеш ти, какво аз знам за женската част?

142

хахаха--смешници...

преди 9 години

Айде ....шушляци...нова лъжа.Току що говорителят на руският президент съобщи--Децата на президента живеят в Русия,като въпросната Мария е била само на специализация в Холандия и отдавна не се намира там.Обучението и двете му дъщери са получили в Русия а Мария в момента е в град Тоболск--градът със стоте църкви.........Организирала изложби на древни православни икони.....Така че новината която така ви радваше се оказа ПАК партенка....

141

Анонимен

преди 9 години

То всеки може да каже, че дъщерята на оОбама живее в ...Мозамбик например и да я изгонят...Но дали е истина...

140

сепаратист от Атака

преди 9 години

Сега другаря Путин ще спре доставките на газ за Хилверсум.Иде зима,ще си мери приказките кмета.

139

майорски

преди 9 години

До Анонимен179ами че то и държава с име Украйна не е имало до преди 20 години ...ама те на измислиха я !Преди е била Киевска Русь ....ама сега твърдят че не били Руси ами Укри...абе смях !

138

Анонимен

преди 9 години

Болните имперски и колониални амбиции на западняците могат да ни докарат до трета световна война. Очаквам с нетърпение да видя наритани американски и европейски ***. Руският ботуш пак ще ги мачка. Лошото е, че този път ще страдат милиарди хора и играчките са по-опасни. Като почнат да падат атомните бомби вече всичко губи значение. 300 човека си отидоха за секунди, изчезнаха, но така е, след като запада стои и мълчи, докато убиват невинни хора.

137

Габриела

преди 9 години

До до 165 от славянинНие сме някакво жалко подобие на Русия,и добре,че сме членки на ЕС и НАТО защото ,ако не бяхме Русия щеше да каже доста голямо политическо влияние върху нас,не че сега сме добре развити,вие сами виждате какво става в нашата страна второ правителство подава оставка,това нашето никъде го няма.!

136

RS

преди 9 години

До славянин,Трябваше да изгорят родата ти по лагерите и тогава да говориш за фашисти. Малоумието е заразно в тази страна

135

лилиПутлер

преди 9 години

Хайл РАССИЯ и Чичолина!Уражаеми руснаци, русофили, роби мои ... дъщеря ми вече се завърна в Русия с бронирана подводница. Бъдете спокойни. А уж еврогейците бяха много толерантни! Каква е тая толерантност питам Аз?! Нямам думи да изразя своето възмущение! Цяла РАССИЯ е възмутена, Медведев се напи от възмущение и още повръща в тоалетната. От 2 часа го чакам да подпише наредбата за контрол на разговорите в трамваи, автобуси, влакове, самолети и опашки за цвички!Бисмиллях!

134

Бранник

преди 9 години

славянин щях те удостоя с по- извесния ви ник нейм- ***, така всичко би си дошло на мястото, но от мене да мине! Между впрочем, клипчетата маде УН росфилм знаеш къде да си ги завреш. Я пак за колко милиона става дума...50? Вие руснаците друга тактика, освен болюк впериод не знаете, тогава що ревете че имате 30 милиона жертви, Вермахта се би с цел свят с ТРИ пъти по- малко загинали!!! Вермахта загуби войната, но не бе победен! ФАКТ славяноговорящия

133

Та дъщерите му

преди 9 години

ги чу.. по света,той закрилник на християнския морал и славянина от сайта.Пък приятелите му ЕВРЕИ-ОЛИГАРСИ.Тръгнал Русия да оправя.,,Кажи кои са приятелите ти,за да ти кажа кой си''.

132

Анонимен

преди 9 години

До Бобикаква "новоросия", четецо на руски източници. няма такава държава, не е имало и няма да има!

131

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

От всичките финансови анархисти холандците са най-противни !

130

славянин,

преди 9 години

Ти по-голям фашист от Сталин познаваш ли?Само Мао,май?

129

до 168

преди 9 години

Да не забравим че Русия ни бомбандира (Варна и Балчик).Тя е виновата за откъсването на Добруджа и Македония от сърцето на България.Воюва срещу България на страната на Румънци и сърби

128

Анонимен

преди 9 години

Едната е в Холандия, а другата е омъжена за кореец. Путин няма да продължи руската цивилизация, също както Александър Македонски не е създал македонската. Единия, защото са му се разпръснали щерките, другият - защото е бил гей.

127

Анонимен

преди 9 години

От Лом съм и живея в Русия, Коми и тук е много хубаво особенно зимата приятно е на -45 градуса.Одеколона е много хубав за отскок сутрин,лека загрявка.До мен живее един казак на 70 см са ни вратите,много добър човек....