77

циника

преди 9 години

83, руснаците не са използвали последните си поколения самолети, тъй като не са атакували директно някого в последните 20-ина години. Американците ползваха своите последни поколения , тъй като атакуваха директно поне няколко държави. Затова няма база чрез която да се направят сравнения за технологичното ниво на американската и руската авиация.

76

Пук

преди 9 години

До АнонименНаправи статистика на сраженията в които участват, в частност силите на противниците и може би ще ти стане ясно. Все пак има един световен агресор, който много обича да напада немощни държави.

75

Анонимен

преди 9 години

PRAV SI DJO JALKO V ES SME A NQKQKVQ SHAST OT BYLGARSKIQT NAROD SA TAKIVA USA POKLONNICI I ZASHTITNICI CHAK IM SE CHUDQ NA AKYLYT I TOVA BEZ DA SA XODILI V USA I BEZ DA POZNAVAT REALNIQT JIVOT TAM.DOBRE E VSE PAK CHE SA 0.002% OT BYLGARSIQT NAROD

74

Анонимен

преди 9 години

Равносметката до сега за свалените самолети-Опълченците са свалили десетина украински изтребителя а украинците свалиха един пътнически да не са капо...

73

циника

преди 9 години

77, Скрудж, самите украинци постоянно твърдяха, че едва ли не във всеки един момент очакват да бъдат атакувани от руската армия. Няколко месеца се порявяваха като вманиачени параноици, които виждаха руско нападение. Ако наистина очакваш нападение от Русия, не е ли естествено да разположиш ПЗРК срещу противниковата авиация? Отделно стои и въпросът ако украинците са целели умишлена провокация, сваляйки пътническия самолет, за да прехвърлят вината върху сепаратистите

72

Анонимен

преди 9 години

До Бранник 67Бъркаш много човече но ти си го знаеш това което четеш ти и това което си мислиш ,че знаеш това което аз чета и това което си мисля ,че аз знам са четири различни неща които могат да имат допирателни точки но в никакъв случай не са едно и също нешо не проявявай избирателност :)

71

Анонимен

преди 9 години

днес 2 утре 2 и така до месец в Украйна няма да останат самолети ..

70

Анонимен

преди 9 години

Абе от 10 кладенеца вода ще извадите без доказателства и факти, че руските самолети били по-добри. Ми защо тогава навсякъде са дали повече жертви, а американските са с минимални ?

69

nalen sex za тях

преди 9 години

който НОЖ вади ОТ НОЖ УМИРА

68

Анонимен

преди 9 години

б..и отцени че извършителите на ПТП са от малцинството в страната и сега отиде да разследва украйна понеже е най търсеният

67

Пук

преди 9 години

Аз само един въпрос си задавам: Как още на 16-и е било известно на украинското разузнаване, че на 17-и ще падне малайзийски самолет?

66

Руски

преди 9 години

евала братлета, дайте им на украинските фашисти от собственното им лекарство,,,точно така . браво ..излекувайте ги !!! днес 2 утре 2 и така до месец в Украйна няма да останат самолети ..

65

циника

преди 9 години

71, хайде сега, ти наистина ли смяташ, че руснаците ще модернизират самолети на Афганистан или българия по най-високите си собсдтвени стандарти? Че това би било самоубийствено за тях пък и за всеки, който продава на друг. Има голяма разлика между руски самолет, който е на въоръжение в Афганистан отпреди 20 години и съвремен от последно поколение в руската армия. Има и голяма разлика межсду самолет управляван от афганистанец и такъв от руски пилот. Самолетите зависят и от съпътстващи техн. услови

64

Чичо Скрудж

преди 9 години

Уважаеми коментиращи защо не си зададете въпроса: Защо им са на украинците ПЗРК на тозиучастък? Второ:Къде е авиацията на сепаратистите? Това е.

63

чичо ДЖО

преди 9 години

Ейй умират си някои писачи да са американци, не германци, не французи, не и всякакви други европейци, ама американци.

62

иху,у,у,у

преди 9 години

До ПешоПеше,поспри се,изчакай становището на разследващите!

61

Анонимен

преди 9 години

кво дириш тук *** разследвай катастрофите из страната или се нагушка днес на бакшиши

60

до циника

преди 9 години

Самолетите на Афганистан и Сърбия по онова време са модернизирани руски самолети, както примерно в България периодично се правеха модернизации на миговете - нашите миг 29 са възможно най-модерните, въпреки че имаме 2-3 годни. Така че руснаците го наричат модернизация, американците нов модел самолет :) Въпрос на политика :)

59

Пук

преди 9 години

F35 можел да прави кобрата на Пугачов, ама това е само когато няма дефект при излитане, което до момента не се е случвало.

58

Анонимен

преди 9 години

До 55.Имаш късмет,че не си там,да се биеш за Украйна и не се надявай да помпаш рускините,а се моли някой казак да не те напомпа...