168

Анонимен

преди 9 години

Със свалянето на гражданския самолет Путин обяви война на цялият свят !

167

rusnak

преди 9 години

Тъмно минало, много си умен.

166

светлото бъдеще

преди 9 години

Путин е военопрестъпник - скоро ще бъде обявен за издирване...никой не вярваше ,че Милошевич ще се самоубие в затвора, но стана

165

за 326

преди 9 години

Нали си знаеш?Чемодан, вокзал, мАсква !

164

...304.

преди 9 години

Баце уравнението не излиза.Тогава немедленно ще спрат американската про украинска пропаганда в Украйна,ония ще прогледат,и Яценюк и Порошенко и останалите ренегати,ще ги бесят направо по стълбовете в Киев и големите градове.

163

от милиционер толкоз

преди 9 години

Путин излезе голям ***- даде модерно оръжие на онез 'бунтовници' и те му го ...тоз Бук гръмна не само самолета , но и пАтока му...

162

крадецът вика дръжте

преди 9 години

Малайзийският самолет нарочно е воден към гибел... Милите уклайнци ... И как досега не пускаха разговори при 20-те сбити предишни укрански самолета. А за този успяха да подслушат и запишат. Смех. Да, има 60 % вероятност самолетът да е ударен от земята. Но има и 40% взривът да е отвътре. Бързото диагностициране говори за това, че работата е нагласена!!!!!!! Наистина трябва време за да се установи какво точно се е случило. Имало е украински изтребител. Изстреляна е ракета по него. Изтребителя СУ-25 избягва някак и ракетата цепва гражданския самолет. Чий го е търсил този самолет там. Украинската

161

rusnak

преди 9 години

Глупендър, научи се да пишеш.

160

светлото бъдеще

преди 9 години

Сега вече САЩ ще въоръжи Украйна и майданци ще проснат кожата на джуджан редом до таз на ленин ....

159

rusnak

преди 9 години

За да изтреляш такава ракета ти е нужен цял комплекс за насочване, какъвто опълченците нямат дори да имат ракетите, за разлика от укрите.. аре, аре.

158

ОБАМА каза

преди 9 години

,,Ние не искаме война,искаме Путин да спре снабдяването на сепаратистите,избори и мир в Украйна''.Дано Путин го е разбрал,но едва ли.Ако наистина е свалил самолета ЩЕ БЕРЕ МНОГО ГОЛЕМИ ЯДОВЕ.Много големи...И дори,подкрепящ го Кастро, ще го изостави.На всички сърцати БЪЛГАРИ,ОБИЧАЩИ РОДИНАТА и ПОДКРЕПЯЩИ УКРАЙНА,ПО ПЪТЯ И ЗА СВОБОДА -лека и спокойна нощ.И нека ГОСПОД-БОГ се смили над душите на мъртвите пасажери.

157

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (301)КлЕква ли? Не думай... ама викаш, още не е достатъчно, а? Важното е да си (им) вярваш :))

156

ццц

преди 9 години

Когато САЩ спре подкрепата си за хунтата в Киев! тогава и Русия ще спре да подкрепя опълченците иначе не!

155

Наблюдаващ

преди 9 години

До светлото бъдеще (283)Руснаците вече действат срещу истеричните опити на САЩ да ги изолират. Общо взето трябва да си много наивен и филмиран (по Холивудски), за да вярваш, че Русия ще клекне на US гевезлъците. Най-много наистина да влязат в Донбас и за 24 часа да сритат дирниците на лобектомизираните хунтаджии.

154

Анонимен

преди 9 години

Свалянето на граждански самолет е престъпление е цял свят знае кой е престъпника !

153

И

преди 9 години

права е онази БЕЛОРУСКИНЯ,която пише ,,Пу...ти си глуп..,те не ще се дадат,този народ ще те победи''.Както победиха народите на Чехия,Словакия,Унгария,Полша.Ще победи и Украйна.СЛАВА НА УКРАЙНА.

152

за 284

преди 9 години

Защото ракетите са предоставени на бунтовниците-наемници от фашистите в Кремлин....

151

Наблюдаващ

преди 9 години

До Как да ги наричаш? (277)И твоите зомбирани укро-приятели обясниха ли как точно си представят вината на Путин? И какво значи свобода? Цивилизовани държави? Които нехаят за зверския геноцид над собствения си народ в 21 век? Свобода на словото и печата в САЩ? Ха-ха-ха. Днес са отзовали една репортерка на CNN която непослушно се е изпуснала в twitter как в Израел бурно аплодират по вечерни седенки кадрите от касапницата над палестинци - включително много деца. Дръж си я тази свобода.

150

Джонката

преди 9 години

Обама лъже за сваления самолет. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Садам.

149

Как да ги наричаш?

преди 9 години

През 2014 година Украйна се опитва да завоюва място сред цивилизованите държави,но не отново Империята на Злото е насреща,окупация на Крим и подмолна война с украинския народ....Как да ги наричаш и как да ги обичаш?Като чета Украинските сайтове и по думите на приятели Украинци виновен е Путин.Нищо не са разбрали от ИЗДИГАНЕТО НА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА И РАЗДЕЛЯНЕТО НА ГЕРМАНСКИЯ НАРОД от ,,армията-освободителка'',ОТ УНГАРИЯ,ОТ ЧЕХОСЛОВАКИЯ,ОТ ПОЛША, А СЕГА И УКРАЙНА.Не могат и не искат да е СВОБОДЕН