20

8 и 17 до рамирес

преди 9 години

Благодаря за поздравите, но не отговори на въпроса ми дали знаеш страна, която да е излязла от хаоса и националната катастрофа без диктатура? Разбрах кое смяташ за лошо, само дето не разбрах да виждаш пътя за оправяне, след като моят не ти харесва. На времето комунистите му викаха критика - казваш какво не ти харесва, ама не казваш кое би ти харесало.:) На колко си, момче?

19

Ясно

преди 9 години

E ми и аз това казвам.Защо не им дадете възможност сами да си запълнят дупките? Защо атакувахте най-голямата българска банка?Отговорът е-за да се прилапат апетитните активи на банката и да се заличат кредитите на Дебелан и Доган..А бе Цветан Василев да се обърне към международен съд и там да ги потири всичките, защото това е пладнешки грабеж по сред бял ден

18

Анонимен

преди 9 години

Na Vegdichkata da mu vurne parichkite negovoto guru - B.M.BORISOV. Tolkova gofini Vegdichkata celuva kochana na BACE, shteshe da napuska NS no Bace ne mu dade. Sega Bacr reche, che bil durgavnik I Vegdichkata shte pie edno studrno whiskey za 3 800 800 deto *** nqma da mu vurne. Lakom *** se okaza Vejdi, a I dosta pootkradna ot Bg Luvura. Naroda mudro e kazal - ot kude doshlo tam I otishlo. Haide sega Vegdichka, shte produljish li da cunkash tova na Bace ili shte razkazvash za zulumite na BMB?

17

Анонимен

преди 9 години

Как ще се даде шанс на акционерите да си спасят банката?Това навсякъде по света е възможно, но не и в БГ. Защото, ако стане мутро дебелаците се врщат на село в ***, дето им е мястото. А те не щат, искат да са премиери, политици, баровци.

16

Картечар

преди 9 години

До рамиресКакво , страх те е , че повече няма да можеш да гледаш ХИПЕРПИПИЛОТА по ЧАЛГОВИЗИЯТА ? Какво ТОЛКОВА има в ТОВА НЕЩАСТНО съществувание НАШЕНСКО което да СИ СТРУВА ДА СЕДИМ И ДА КЪРШИМ РЪЦЕ КОЛКО Е ЗЛЕ ВСИЧКО , А РЕАЛНО НИЕ НИЩО ДА НЕ ПРАВИМ ЗА ДА ПОДОБРИМ ПОЛОЖЕНИЕТО ? Или до толкова си станал апатичен, че и да дойдат да ти вземат парите от джоба , ще си мълчиш ......СЪСЕЛ .........

15

рамирес

преди 9 години

Ако знаеш какво е да умира човек в ръцете ти на дали би говорил така, но това е една друга тема! Поздрави

14

Анонимен

преди 9 години

Много добре написано писмо, всичко е цветя и рози, само не рабрах едно защо не си дойде в БГ Цецо Василев да отиде в една телевизия и да каже всичко това в пряко предаване. Ако му зададат някакви въпроси по време и след предаването ще има правото свободно да отговори и да защити позицията си!

13

До рамирес

преди 9 години

Много добре знам какво е оръжие, какво е кръв, какво е клане, какво е да умира човек в ръцете ти. С "демокрацията " я докарахме до там, че само с клане да можем да излезем от ямата, в която сме. Ти да не ми да очакваш, че с избора на поредните барековци, станишевци, борисовци , догановци и да не изреждам цялата ***, нещо ще се промени? Кажи една страна, която да е излязла от национална катастрофа без да е минала през диктатура?

12

Дан-2

преди 9 години

Може би има много повече основание да се преразгледат правомощията на БНБ, като част от институционалната рамка на РБългария, отколкото КТБ да бъде обявена в несъстоятелност.Моят съвет е да се мисли и анализира повече, преди да се правят евтини "сензации". Така ще станем правова държава на ред и сигурност.

11

До 2

преди 9 години

Пояснение 60 951 хил.лв са 60 951 000 лв т.е. както е в отчетите и ОПР в хил.лв - стойността се умножава по 1000 или 60 951х1000= 60 951 000; 56 571 х 1000 = 56 571 000; 71 195 х 1000 = 71 195 000. Така стават 190 млн.

10

рамирес

преди 9 години

До Анонимен 8Браво бе, Клане. То това не е като да седиш на компа и да цъкаш!Явно не знаеш как е война, Или масови безредици, убити хора и т.н това не е компютърна игра която да започнеш отначало като нещо не ти харесва! Мисли малко преди да пишеш!

9

Дан

преди 9 години

Добър анализ. На мен ми звучи много добре. Какво общо има БНБ с правителствената политиката, за да си подават толкова открито ръце с политиците? Тези изказвания са в противовес със Закона за Българската Народна Банка и цялото Европейско банково законодателство в областта на политиката и правомощията на централните банки.

8

Анонимен

преди 9 години

Ей върнете парите на хората ама и БСП си мълчи като мома

7

Анонимен

преди 9 години

Всичко е перфектно това е ясно.Въпросът е КОЙ, КОЙ лъже по дяволите ?Ба.ти държавата на мошениците.

6

Анонимен

преди 9 години

Най-добре е наистина тук да дойдат танковете. Не държа да са българските. И на талибаните да са, все някакъв ред ще се установи по тази изстрадала земя. И клане! Здраво клане!

5

Хаспел

преди 9 години

До ramiresА точно , тъкмо това и аз щях да напиша

4

ramires

преди 9 години

До математика60 951 ако вместо хил. сложиш трите 000 сметката излиза иначе как го четеш това 60 951 лв. ли ?

3

до математика

преди 9 години

във финансите не се отчитат цялата сума до милион, а се работи с хиляди т.с 60 951 хиляди = 60 951 х 1000 = 60 951 000, 56 571 000 , 71 195 1000 ;)

2

математика

преди 9 години

"КТБ АД отчита печалба след данъци в размер на 60 951 хил. лв. за 2011 г., 56 571 хил. лв. за 2012 г. и 71 195 хил. за 2013 г., или общо над 190 милиона лева."ИЛИ ХИЛЯДИТЕ СА СБЪРКАНИ, ИЛИ МИЛИОНИТЕ! НЕ ИЗЛИЗА МАТЕМАТИКАТА!

1

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ТАКА И НЕСТАНА ЯСНО,ПОСЛЕДНО, ИМА ЛИ ПОСТРАДАЛИ ГРАЖДАНИ ОТ КТБ ИЛИ НЯМА ? НЕ СЪМ ЧУЛ НИКОЙ ДА СЕ Е ОПЛАКАЛ.ОСВЕН ВЕЖДИ ,АМА ТОЙ РАЗИГРАВА НА БОКО ЦИРКА