52

Анонимен

преди 9 години

Нищо нередно.След управление на социалистически ***, резултата е винаги един и същ - КАТАСТРОФА!И да не забравите на предстоящите избори да пуснете гласа си за БСП/ДПС/АТАКА!

51

до мисионера

преди 9 години

Ти какво предлагаш? Нещо направи ли или гледаш сеир и люпиш семки отстрани?! Хващай един автомат и дай пример, нещата до там стигнаха. Ама по даване на акъл няма кой да ни бие, нали.

50

Анонимен

преди 9 години

Кучето е заровено в тези 3.5 милиарда кредити, за които уж, ама случайно не знаят кой ги е взел.Политици, олигарси и близки до всяка власт фирми.

49

Анонимен

преди 9 години

Това да е за урок на всички нас !! Това се случва когато избирате БКП да ръководи ! За 1 година докараха държавата до супер мега отвратително състояние ! Пак да гласувате за тях , пак изберете тези изключително кръвожадни крадци! Слепите комунисти , не разбрахте ли , че вашите лидери не им пук за вас не ги интересувате вие сте просто средство с което те са на власт и мамят не само мен а и вас всеки ден ви крадат и мачкат, толкова ли сте слепи бе сталинисти проклети !! ДОЛУ БКП!!!

48

Анонимен

преди 9 години

Къде са сега социалистическите ***, за да защитават спонсора си, великият банкер?!

47

балъци за милиони.

преди 9 години

Човека взе парите, каза: "Чакай малко.",хвана самолета, дръжте му

46

АНТИ

преди 9 години

Внос-износ!Далаверимпекс!Кражба-продажба!

45

мисионера

преди 9 години

само крякате по коментари и форуми. а като трябва да се действа всички се оглеждате.

44

Дядо Мраз

преди 9 години

Т.е, да разбираме, че Мустака си е дръпнал неговото от банката, ДПС и Пеевски са си дръпнали и те кредитите, които няма да връщат сега, а за да се покрие разликата за ощетените депозитори ще се ползват отново държавни пари, разбирай моите данъци. Хвала! тре пак гласувайте за ДПС и Бареков. Оставка на всички моментално, правителство, народно събрание, управители на БНБ. Прокуратурата както винаги ще се влачи с години и накрая няма да има резултат, парите дълго преди това ще са изчезнали.

43

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Едно признавам на държавата-егати умно измисления ход да одържавиш такъв голям капитал като на КТБ .Удряш по най силната банка,правиш един театър че две-три чстни лица уж стояли зад това и после се появяваш като Наполеон Спасителя.А народа стои и мига на парцали.

42

Анонимен

преди 9 години

Къде е главният прокурор на България?????????????Защо и дума не казвате за търсене на отговорност от лицата, замесени в това нещо??? Има ли прокуратура в тази държава?????

41

Анонимен

преди 9 години

До аз съм си обикновенНапротив. С нашите данъци ще оправяме опитът за кражба на дпс и свинята пеефски. Цветан Василев просто го изпревари и си изтегли всичко, за да не му бъде взето чрез държавната машина.

40

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте сега пак за бкп/дпс/батака като ви е много акъла.

39

Анонимен

преди 9 години

Пито - платено!

38

Съд

преди 9 години

Затвор 20 години на цялото ръководство на КТБ!!! Иначе си тегля парите от мърлявите БГ банки, не може така, излиза, че целия театър, който ни играха прасето и мустака е все пак да си покрият заемите!!! ДВАМАТА в комбина....

37

Анонимен

преди 9 години

Никъде не прочетох от кой и кога ще се потърси отговорност за случката?!?!?!?

36

Анонимен

преди 9 години

Веждичката изгоре !

35

Черен Петър

преди 9 години

От Радио Ереван съобщиха, че населението на ЮАР се увеличава с още един български кредитен милионер. Щял да пристигне със собствения си Фалкон.

34

az tam

преди 9 години

Някой знае ли къде е мазето на цЕцО ? :))

33

Поръчковия Цацаров

преди 9 години

Айде Цаца, айде сега повдигни обвинение, направи Европейска Заповед за задържане.Ако не направиш подобни стъпки, това ще означава само едно -- някой и друг милион от тези 205 милиона е влъзъл н твоя джоб. Готов ли си да отдеш на Полиграф за да докажеш своята невинност. Нямааа, ти заедно с Дебелан с те едно.ОСТАВКА - СЪД - ЗАТВОР за всички.