177

Анонимен

преди 10 години

SLUSHAITE CHERVENI TROLOVE, NE VIJDATE LI CHE SAMO BORISSOV E ZAGRIJEN ZA BULGARIA. VASHITE svetzi IZPOLZVAT NATIONALNATA TRAGEDIA DA PLQCHKOSAT POSLEDNITE TROHI.

176

Византиеца

преди 10 години

Да пускаме фактури към Брюксел , а ?Ако не беше тъжно щеше да е смешно , да ти е.а м....ката, скапан мафиот, акъл ще ми дава !

175

Анонимен

преди 10 години

Този лъже та се къса! Та кой вкара парите на държавата в тази банка? Та кой позволи "Булгартабак" да бъде купен с тези пари? Влязоха ли парите от "Булгартабак" в Сребърния фонд? Твоят министър на финансите не препоръчваше ли да се заобикаля закона при приватизация? Сега той умния генерал-доктор по индиански взаимоотношения - предупреждавал! Когато властта беше в ръцете ти разхождаше футболисти с авиоотряда, а сега ми се правиш на Нострадамус!

174

Анонимен

преди 10 години

Ей, гербаджийчета жалки...айде сега да отговорим на следващия въпрос с ДА или НЕ: отказваше ли Боце/ Дянков да извади несъразмерно големите пари на енергетиката и маса държавни предприятия в БАНКАТА и усукваше ли се цял мандат с приказки, та сеналожи служебното правителство да свърши тая работа??? Продаде ли Боце Булгартабак на Доган??? Очаквам ДА или НЕ, а не лакърдии...

173

Психолог

преди 10 години

Безсрамник!

172

Анонимен

преди 10 години

Дори и най смислените неща да каже, Троловете продължават да си смърдят с пълна сила ! Тиква , ***,Боко, Буда... плоски сте и се разпознавате отдалеч.Ако бях на мястото на Кутев ... отдавна да съм ви уволнил / макар и той самия отдавна е за махане/

171

emil.popov.35

преди 10 години

Тиквата пак се изживява като светая светих - само той е Слънцето, само той е интеукта на държавата...Тъжното е, че ще се влачим още поне две-три години в хаос, за което в най-голяма степен тая *** селска кратуна ще е виновна и най-вече малоумната й жажда за власт, за нищо друго!!!

170

ДО 207 от баба

преди 10 години

Затова по време на комунизма когато имаше няколко часа телевизия имаше висока раждаемост,филмите бяха под юргана .

169

Един

преди 10 години

А като не гласувате ,*** ще определят кой ще ни управлява 4 години.А Чоко и Боко пак ще са добре.Всичко ще е наред, а онази работа отпред.

168

Анонимен

преди 10 години

МЛЪК БЕ,НЯМАШ ПРАВО ДА ГОВОРИШ,СЪСИПА НАРОДА

167

Анти Боко

преди 10 години

Само ми кажете този човек откъде си купува дрехите, та той тежи 200 кила. И как ще има пари, като за 4 год. той и крадливата му, некадърна шайка опоскаха държавата. И е специалист по всичко, ако не се изкаже, няма да може да заспи. Той и онази гнида Цв.Цв. обикалят медиите, като цветарки. Ей, народе, нали го прогонихме, как ще гласувате пак за него, мислете и не се опростачвайте на неговото ниво. И, варненци, нали вие се надигнахте най-много, шапка ви свалям, ама как избрахте тоя корумпиран кмет

166

Анонимен

преди 10 години

комунизма е върховно да чакам за хляп 30 души за телевизор 300 души за кола 20 години след лека нощ да гледам небето вместо телевизия

165

Реален

преди 10 години

ЧЕТА Е НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ! ТАЗИ ЖЕНА НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ ИЛИ Е ДРОГИРАНА ИЛИ ЗОМБИРАНА! ХОРА СЕ ДАВЯТ, КЪЩИ СЕ РУШАТ, ХЪЛМ СЕ СВЛЯКАЛ, НАВОДНЕНИЯ В РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ И СЕЛА, ПРОДЪЛЖАВАТ ДЪЖДОВЕТЕ И НАВОДНЕНИЯТА! А ТЯ - НЯМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ! ТЕЗИ ХОРА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ, НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ КЪДЕ СА ВИ МОЗЪЦИТЕ БЕ БУКЛУЦИ, КЪДЕ ВИ Е СЪРЦЕТО БЕ ЗОМБИТА, КЪДЕ ВИ Е ДУШАТА БЕ БЕЗБОЖНИЦИ! БИХ И НАПИСАЛА ТОВА И НА НЕЙНАТА СТРАНИЦА, НО МЕ БЛОКИРА ПРЕДИ ВРЕМЕ ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ... И ДА ДОПЪЛНЯ, ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ НА ТЕЗИ ДЕТО Я ХАРЕСВАТ КАТО ПОЛИТИК... МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПОНЕ ЕДИН МАЛЪК ДОВОД И АЗ ДА

164

пенсия

преди 10 години

Да възможно е , но ми звучи " тате ще ми купи колело , да ама някой друг път. Нали сме в *** на Европа. С нас си бършат подметките и вместо тези дупетати да се хванат всички и да работят в полза на народа , те и обяват войни и се лъжат до пръсване. Това е ганьовщината. Нарочно не гласуваха за референдума, за да могат да си "разиграват коня". Всички там са българоубийци.

163

mao_dze_dun

преди 10 години

Тиква, каква морална подкрепа. Кметът и областният управител на Варна са получили прогноза от БАН за това, което ще се случи 24 часа ПРЕДИ трагедията (има документи, които го доказват) и са си го преместили в другия крачол. Ако бяхме Германия, тези хора щяха вече да са арестувани.

162

Стоян

преди 10 години

Като няма война ще има потоп,то е почити едно и също.Американците ще ни оправят за по малко от 800 дни.А 232 млн. ще ги върна децата и внуците ни.

161

MYTRA

преди 10 години

abe gledam i ne viarvam na yshite si-tozi pozarnikar vmesto da spasiava xora doi akal vzel da dava, ima po ymi i krasivi bata boiko:omrazna mi ot tvoita mytra.....

160

Анонимен

преди 10 години

Никога не съм гласувал и ще си го преместя фара от другата страна на борда кой ще управлява, но ако следващото правителство е пак на БСП и Местан ще се изкефя, като видя злобата на герберчетата. Ей, голям кеф ще е.

159

Анонимен

преди 10 години

Бокоо, комунистине-ти нямаш право на глас. За 4 години видяхме какво направи-нито една индексация, освен че окрадохте спестяванията на хората от банките като ги обложихте с данъци, за да ядем сега скапания ви асфалт. По три пъти на година избори да печелиш, няма да ти стигнат никога да управляваш и ще си вечната опозиция и ще мрънкаш отстрани. Орешарски е на светлинни години пред теб.

158

Анонимен

преди 10 години

Тоя вече взе да дразни с повата си. Все едно, че е премиер. Със сигурност гласа си за Доган бих дал, само тия милиционери повече никога да не се докоснат до властта. Разсипията и мизерията, в която ни оставиха още се помни.