13

П.Петров

преди 9 години

До Антисоросоид, Работата е, че не е. Никой не хапе ръката, която го храни и инвестиции също нямаше.Спомни си когато Дянков каза - "лихвите трябва да паднат", а Хампарцумян му отговори "Това са пазарни принципи". Изстината е, че не са "пазарни" , а картелни.Дянков не дойде за 4000 лв заплата, при положение, че заплатата му в Световната банка е в пъти по-голяма, някой му плати, за да дойде. Това не го прави лош икономист!

12

Анонимен

преди 9 години

Поклонниците на бай Тиквун,разбрахте ли сега,на кой Господ се кланя Мутрата? Разбрахте ли,че Мутрьо обича най-много и най-вече другаря Путин и подкрепя Путиновската политика,за поставяне на България под тоталния контрол на Русия? Пък че бил прегръщал баба Меркел или тупал Берлускони по гърба....Боли го фара Мутрето от Банкя за ЕС........

11

prokurora

преди 9 години

Гейберистите нали щяха да дърпат ушите на руснаците. Накрая шимончо в надзорния съвет.

10

emil.popov.35

преди 9 години

Значи направо да чакаме Тиквун да бъде назначен за изпълнителен директор. Той не може да е по-долу от Мончо - най-великия финансист в света като три години и половина Оцеола упорито ни убеждаваше ;)

9

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Хампарцумян каза,че най-добре се развивала банковата...индустрия.Напълно му...вярвам,защото не се допускат никакви дебати за продънени банки у нас.Всичко е на...тъмно,под претекста за някаква...банкова тайна.Всъщност,на публиката е ясно че банките опериращи у нас,са...чужди.Защо ги защитава БНБ,не ми е ясно.Тези са като едно масонско братство,обслужващо теснокланови банкерски и корпоративни интереси.Каква е файдата на бай Иван,или бай Хасан от цялата тази...далавера и Факира Мити не би разбрал.

8

П.Петров

преди 9 години

До 43434Банковата система определено е стабилна, дори повече отколкото трябва, защото държавата и банките винаги си взимат своето по закон. Да му мислят тези, които имат кредити, защото банките могат да си ги поискат ако имат риск върху ликвидността.

7

Анонимен

преди 9 години

До 43545Нещо не мога да споделя ентусиазма тиДо АнтисоросоидТъп си! Дянков не е неолиберал, стискаше доста здраво дори, но не прекалено. Нямаше как да привлече инвестиции без да бръкне в паницата на олигархията, а прекомерната намеса би довела до натрупване и тотален срив, нещо което можем да усетим съвсем скоро, ако до края на септември няма нови избори.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4абе ти ли ще носиш знамето на София праид

5

икономист

преди 9 години

Явно в България умни и способни хора не се ценят, но по света ги търсят. Как може Симеон Дянков в САЩ и Русия да го ценят, а у нас само псувни. За награда сегашния финансов министър от БСП изтегли над 5 милиарда заеми и загроби Държавата окончателно. Ето това е разликата между умния и верния на партията министър.

4

sofeto

преди 9 години

Тази политика на *** да купуват бивши политици и държавници не е от вчера. Дянков е само поредният. Сега излиза по малко на бял свят че и Бекенбауер е клиент на Газпром например!

3

Анонимен

преди 9 години

Много са прости и злобни коментарите и не смятам да слизам на нивото Ви.Затова без коментар!Злобата ще ви разболее.Хайде да си гледам мача.

2

Анонимен

преди 9 години

Дянков ше си отмъщава на Доган и Пеевски.За повече инфо потърсете за Оманския държавен фонд, и как ни копуват арабите.

1

Анонимен

преди 9 години

Дянков имаше и добри идеи за България, ама ние искаме някой с магическа пръчка да ни оправи за 1г. без реформи.