53

Анонимен

преди 10 години

tova, ako beshe v biala strana otvsiakyde shtiaha da trygnat i pomognat na neshtastnite horiza. v bedstvie se razbira dali edin narod e chitav ili ne. nie mai ne sme!

52

.

преди 10 години

Каква природа бе ? Канала , от който се очаква да одводнява свършва в някакава тясна уличка вместо да се влива някъде ... това природа ли е според тебе ??? БЕСЕНЕ за *** , които управляват само БЕСЕНЕ !

51

До ROM

преди 10 години

Ти кирилица имаш ли, български не знаеш ли ? Или си продажен *** който се прави на турчин?

50

Байчо

преди 10 години

До десен...направо те съжалявам...или си поредния *** или си по сляп от Стиви Уондър...

49

Бай Тошо

преди 10 години

Кретеноиди, пак ли ще крещите ОСТАВКА???Не разбрахти ли, че срещу природата не може да квичите??? Сега, ако сте истински хора, не плюйте по кабинета, ами отидете във Варна и помогнете, или пратете поне един СМС. Това е най-малкият жест, който можете да направите!! Тук не става дума за политика, а за човещина!!!

48

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 66Ако още си карахме ладите, нямаше да плават отгоре, а да плуват като подводници отдолу.

47

ROM

преди 10 години

zdravete kompleksirani giayri -viarvam 4e i v tozi den na trayr shte svarzite temata s romite:o4akvax pove4ko zertvi ot baiganiovcite no za sazalenie sa samo 10 4oveka -nee golama zagyba 10 4oveka shte ciganiosvat po malko..??/

46

Байчо

преди 10 години

...обруган,*** и злобен народ...та нали ние избираме тези които ни управляват,та нали ние им даваме това самочувствие и тази арогантност с която те ни унижават и дали всеки един от нас ако се погледне в огледалото няма да види един от тях...

45

Анонимен

преди 10 години

do 63Кое е мижава вълничка бе ***? След пороя дават по другите сайтове как вълната носи бусове и коли по течението. Ако това е мижава вълничка аз трябва да съм ядрен физик.

44

БГ

преди 10 години

Изсякоха горите, не почистват реките, отходните шахти, няма контрол над язовирите, не се премахват незаконните постройки, няма глоби за нарушителите. И това министерство на бедствията и авариите дето от 20г се ръководи от "кадри" на дпс само краде без да прави нищо. И сътринта един намазан ислямист пак се обясняваше по телевизията като политик - те го питат едно, той отговаря общи приказки. Оставка и всички за затвора.

43

Анонимен

преди 10 години

Софийските босове да се връщат обратно и да оставят хората на мира!Само за политически пиар ли са дошли?Хабер си нямат какво и защо е станало-един камион и 4 души е имало снощи.Ръководели били ....

42

H2O

преди 10 години

Доста мижава вълничка,която с помоща на човешката немарливост и глупост се превърна в трагедия.За съжаление това ще се случва все по често и в по големи мащаби.

41

Анонимен

преди 10 години

Какъв пир за журналята-лешояди...Продължавайте да правите пари от хорската трагедия, мародери алчни!

40

Анонимен

преди 10 години

Много хубаво клипче по-надолу. Ясно се вижда къде са построени *** бараки, а и сигурно едно дърво не е останало нагоре по дерето.

39

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ Е АРМИЯТА-ЗАЩО НЕ СЕ ВКЛЮЧВА ДА ПОМАГА?

38

икономист

преди 10 години

Каквото и да си говорим това престъпно правителство не става за нищо. Когато имаше наводнение в с. Бисер веднага там заминаха Б.Борисов и Ц.Цветанов. След това се възтанови селото с нови къщи включително и с дарения от ГЕРБ. Сега гледайте какво става-нищо но от сърце. Просто докато тези престъпни партии БСП-ДПС-Атака са на власт нищо добро не ни чака.

37

Анонимен

преди 10 години

***,спрете да политиканствате!Умряха хора!Бедствието продължава.***!

36

Гошко

преди 10 години

На 5-та снимка е истинското бедствие!

35

Анонимен

преди 10 години

До мойсей гадателятпотопите са винаги при управлението на БСП + ДПС И бог ни наказва че , допускаме тези дето са клали и потурчвали и тези дето са взривявали църкви да дерибействат отново над изстрадалият народ

34

България

преди 10 години

Жалко за хората :-( Но още по жалко за ,че се плюят в такъв тежък момент! Цялата помия,мръсотия,гадория, се видя! То цяла България е затънала! Вместо да помагат,те се обвиняват! Цялата гледка е трагична! Малки деца са починали бе хора! Има жертви,има опастнос от още една приливна вълна! Бог да пази хората! Осъзнайте се народе!