75

Анонимен

преди 10 години

до 77лесно ще се взриви газопровод и на 2000м под водата, но възстановяването ще е доста трудно тъй като водолазите заварчици няма как да се гмуркат толкова на дълбоко

74

Анонимен

преди 10 години

Дълбочинните бомби се взривяват от определено налягане и не стигат никога да 2000 метра. Никой не може да гарантира някаква точност след такова разстояние. има течения, завихряние и т.н. Все едно да пуснеш от 10 000 метра височина(че и повече) варел и да си сигурен, че ще попадне в кръг с радиус 50 метра. Я се вземете в ръце малко. таава липса на техническа мисъл рядко може да се види.

73

Вирджиния до 82

преди 10 години

От Северен поток, като ЕС ще плаща разликата в цената, а укрите ще си плащат само 300 долара...това е "разумно"решение на ЕС, като се има предвид, че днес са отпуснали половин милиард евро за газовите фактури на укрите и ще отпуснат скоро още 1.1 милиарда евро...просто еврогейците са "умни")))))

72

Идиот

преди 10 години

До Василев,дай да видим кога някой ще продаде на Украйна газ за 300$! Коя е тая немска фирма и откъде го взима тоя газ, че да го препродава за 300$!

71

стоян петров

преди 10 години

Не, че нещо ме топли, но все пак да споделя с Вас, че Русия е един обикновен ***!

70

Анонимен

преди 10 години

Една рибарска баржа с украински патриоти може да унищожи великия газопровод "Южен Поток". Недълновидната политика на путин в Украйна разпали война, а когато има война търговията с леснозапалими горива се затруднява.

69

Анонимен

преди 10 години

Добре, че се строи Южен поток. Почват да клякат еврогейовете и краварите. *** така е, без Русия просто не става. *** е, че бавно им увират простите тикви на западните ***, Йотингер също се съгласи да подкрепи проекта!!! Няма къде да ходят, щом Путин казва - така ще бъде (и слава Богу).

68

Анонимен

преди 10 години

Очакваше се - в резервоари в Украйна има газ за 12 милиарда $ предназначен за ЕС, взривят ли тръбите през които може да мине и остава в Украйна... Ясно си личи кои са терористите...Онзи ден хванаха двама със самоделно взривно устройство, планиращи да взривят Руското консулство в Одеса... Ясно си личи кои са терористите...Пороченко/Потрошенко дрънка глупости за мир, преговори и спиране на военните действия, но убийствата продължават... Ясно си личи кои са терористите...

67

Наблюдаващ

преди 10 години

До ВасилевКаква руска военна промишленост и какви нейни удари по украинския народ? Я най-добре виж да не си пропуснал следобедната доза транквиланти.

66

стоян петров

преди 10 години

Бре украинският народ какво бъдеще го чакало, бре българският народ какво тегло ще теглел! Само руския народ ще живее в рая на земята! Смешници, светът отдавна се дели на работодатели и работници. Просто в някои страни(например Русия) работодателите използват патриотизма, шовинизма и национализма на населението, за да го държат в поза партер. Докато в Америка, че и в Китай всичко е ясно - става дума за пари. Поне имаш шанс да се ориентираш, докато другаде им слугуваш в името на великата идея!

65

Анонимен

преди 10 години

Хиляди невинни украинци плащат с кръвта си агресията на путин в украйна. Време е и милиардерите в москва да усетят последиците от тяхните действия.

64

Анонимен

преди 10 години

Дълбочинните бомби за борба с подводници в най-елементарния си вид представляват хеметизиран варел пълен с тротил и желязни сачми, с взривател с таймер - не са скъпи, има ги на пазара.

63

Наблюдаващ

преди 10 години

Май вече нищо не може да ме учуди. САЩ в напъните си да вклинят нещо голямо между Русия, Европа и Азия, създадоха един хибрид (държава - Франкенщайн) между Джурасик Парк на несъстоялия се Трети Райх и Нео-Див Запад, където цари пълен хаос, безредие и терор.На Русия им писна да им влиза вътрешно дълга на Украйна и най-сетне им спряха кранчето. И тези напук започнаха да гърмят транзитния газопровод към Европа. Толкова бандитизъм на официално равнище няма и в най-дивите арабски страни.

62

АТАКИСТ

преди 10 години

до 65Един руски войник от началото на конфликта има ли убит в Украйна че да говориш за руска агресия??????????? Един украински гражданин от руски войник има ли убит в Украйна, че да говориш за Руска агресия????

61

Анонимен

преди 10 години

Добре, че спряха проекта "Южен Поток"

60

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 66=>> Няколко дълбочинни бомби за борба с подводници ще свършат работа------------това вече няма да са обикновени терористида напомня ли за т.2няма да има искания към интерпол и международни заповеди за арестще изчезнат безследно, само така се действа с такива ***

59

123

преди 10 години

До АнонименГолям смях,продължавай....

58

Анонимен

преди 10 години

Скъпичко ще му излезе на кремълския диктатор кримската афера

57

Анонимен

преди 10 години

Да живее братския украински народ и неговата свещенна война срещу руските поробители

56

Анонимен

преди 10 години

Какво ще спре терористите да взривят южен поток в най-дълбоката му част където ремонта ще струва стотина милиона?-----1. Разни терористи не могат да я взривят там, само специално обучени части.2. Бог да го прости Шамил Басаев и всичките му подобни - превеждам: руснаците не прощават и не забравят.=>> Няколко дълбочинни бомби за борба с подводници ще свършат работа