108

Анонимен

преди 10 години

Турчеещо се *** е, Хасанчо. Те *** обичат да са турци и обратното...

107

Романин

преди 10 години

Ааа не така бате и ние човек бееее защи не интегрира на негу му ? ааааа

106

Румбо

преди 10 години

Във Франция са "гневни граждани",а в България-расисти!Браво и мерси за двойния аршин!*** вършат едни и същи неща навсякъде,ама у нас трябва да ги галим с перце и да се оставяме да ни убиват,а там си решават проблема!

105

Анонимен

преди 10 години

Как не сме се сетили да ги направим армия и без това им плащаме. Представяте ли си ако изпратим 5-10 000 *** в САЩ. Отдавна да сме ги унищожили. :)))

104

Анонимен

преди 10 години

И що го биете, а? Или вие можете, а ние-не! Ако това се беше случило тук, щеше да има вой до небето, че им нарушаваме правата и вместо да ги бием сме длъжни да им построим жилища и да ги оставим да си крадат, бият, изнасилват и убиват на воля, защото това са "културни особености"!

103

Анонимен

преди 10 години

френската джамахирия да ги интегрира

102

Факт

преди 10 години

Ако се беше случило в България международните правозащитни организации щаха да изквичат и държавата ни щеше да бъде изправена пред международен съд за правата на човека, заради това и щеше да плаща. Щот за Европата ние сме единственните, които трябва да отговаряме за ромите и да им спазваме правата. Като не го направим сме виновни според тях (Европата) и би трябвало да плащаме. Някой от техните граждани като го направи е битово престъпление, а не на етническа основа. Аршина е двоен. Факт.

101

ДО 123

преди 10 години

.............. Може и да съм фен на "Атака"................ но скоро едва ли ще има значение какви политически симпатии имаме............ Ще е - ИЛИ НИЕ ТЯХ !!!!!!!! ИЛИ ТЕ - НАС !!!!!!!!!!!. Друг път - просто няма да има.....................

100

Анонимен

преди 10 години

Само 20 000?И то предимно от Румъния и България?Хайде,де.Излиза,че във Франция не е имало роми преди нашите да плъзнат.Глупости.Но понеже много знаят съвети да ни дават,сега да ги видим как ще ги интегрират.Нали е много лесно,ще им гледаме сеира.

99

...

преди 10 години

Абе то цялата тая ситуация може и да ни е от полза! Мисля си, че в най-скоро време тия "европейците" де ше разберат, че неможе току така без кютек да се интегрират ромите и ше ни оставят да си ги интегрираме дето се вика баш по техен маниер! :)

98

Прост

преди 10 години

"Според някои оценки във Франция живеят 20 000 представители на това малцинство"EEEE хайде сега, саммо 20 000 са и неможете да се справите с тях, ние като имаме повече от 200 000 как сме а?

97

Debi

преди 10 години

До Анонимен 113Nai mnogo hora umirat po patishtata. Dnes patia e nai goliamoto " boino pole".

96

Гербер

преди 10 години

Това НЕ Е културно и коректно! Как ще "бият" *** ?!?! Веднага да им се закара БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНГСКИ КОМИТЕТ да им натрие носа и да им се скара!!!!!. Ромския етнос е с изключително "висок морал" и при всякакъв вид избори срещу 50 лева на човек плюс малко скара бира и чалгия ни докарва ВЕЛИКИ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ !!!!!.

95

Барозу

преди 10 години

Е хайде, и вие ли неможахте да ги интегрирате тези ***!Упътване - За да се превърне *** в ром трябва:1. Да е грамотен;2. Да има смислена ценностна система;3. Да уважава мнението и личното пространство на другия;4. Да показва само добър пример в обществото.С изключение на проф.Чирков, не се досещам за друг, достоен да се нарече ром.

94

Циганин

преди 10 години

А не допускате господа форумци ,че може и да се окаже че не е ромче , а българче !? (в паспорта не пише да е ромче ).Макър и малка да е верятноста (верятност към 10-15% ) но е възможно да е българче , нали не мислите и не вярвате ,че всички българчета са идеални и не крадът !?Това ,че мислите че всички *** крадат и са престъпници е известно .Моя позната(нее *** ) се прибира от Франция с автобус и каза ,че е имала "късмета" да се вози с един клошар -БЪЛГАРИН КОЙТО ОМИРИСАЛ АВТУБУСА !

93

Анонимен

преди 10 години

Айде, французи, да ви видим, нали сте много големи демократи! Интегрирайте ги ***, те са граждани на ЕС.

92

Анонимен

преди 10 години

До АнонименglaD ne glaT, i naroD ne naroT...koi klas si zavurshil?

91

Анонимен

преди 10 години

BREBILI NIAKOI MI TO KOLKO XORA YMIRAT VSEKI DEN OT VOINI I GLAT;

90

КОГА?

преди 10 години

Както са тръгнали нещата,май ще дойде втори Хитлер,и тогава ще видим,дали ще хващат декиш прокламацийки,като "толерантност","интеграция","хуманност" и др. бля,бля.Нещата назряват.

89

Анонимен

преди 10 години

GOLAMA NOVINA ;OT SVETOVNA VELI4INA BRAVO: