7

Анонимен

преди 9 години

""ЕК е уведомена за възможни прекъсвания на газа, в случай че Нафтогаз Украйна неправомерно отклонява газ от транзитните потоци", се казва в съобщението на руския газов гигант."Ще стане пак като преди 5 години- Украйна отрича, че отклонява газ, а след врътване на кранчето от Газпром, Украйна продължава да задоволява потребностите си, "незнайно" откъде.

6

Анонимен

преди 9 години

Пука им на Украйна!Имат си газ и собствени залежи!РУСИЯ НЕМА ДОЛАРИ И РУБЛАТА Е ВЕЧЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.....ТОВА Е ПРОБЛЕМА!ВРЕМЕ Е ДА СВАЛЯТ ЦЕНАТА НА ГАЗТА!ВРЕМЕ Е ЕИ НИЕ ДА СИ РАЗРАБОТИМЕ НАШИТЕ ЗАЛЕЖИ ОТ ГАЗ !ИМАМЕ ГАЗ ...ЗА 300-ГОДИНИ НАПРЕД В ЧЕРНО МОРЕ!СТОП НА РУСКИЯ РЕКЕТ!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

От кол на кол, колът в газа!

4

ЕВРОГЕЙСКАТА КОМИСИЯ

преди 9 години

да пуска за България газ от Брюксел, защото крадльовците в КИЕВ сега ще почнат пак да крадат чужда газ без да плащат и руснаците ТОТАЛНО ще спрат газта през Украйна. СЕВЕРЕН ПОТОК ще заработи на 100 %, а не както сега на 50% и германци и французи ще стоят пак на топло, а ние РАТАИТЕ ОТ ЮГ пак ще палим дърва и въглища. АЙ СИКТИР И ЕС И САЩ,ЩО НЕ СИ ...

3

И какво стана

преди 9 години

"Междувременно стана известно, че Газпром е сезирал арбитражния съд в Стокхолм за газовия дълг на Украйна на стойност 4,5 милиарда долара, съобщи руската газова компания, цитирана от Франс прес и ИТАР-ТАСС."Украинците плашеха, плашеха, а накрая руснаците го направиха! Нещата загрубяват и е време ЕС да премисли какви ще са бъдещите действия.

2

Бънди

преди 9 години

И търпението на Путин има граници.

1

Анонимен

преди 9 години

САЩ ще трябва да печатат нови доларки за Украйна иначе няма газ.